26.03.11
14:39
Значи аз съм на 15 години и едната ми гърда е много по-голяма от другата. Може ли да ме посъветвате какви упражнения да правя за да ги оформя долу горе еднакво :(
Темата беше редактирана от safdad safdadov на 26.03.11 15:24.
Важно е за теб, за нас не е! Така, че ако обичаш промени името на темата. Вероятно се касае за гинекомастия, упражненията няма да ти помогнат. Насочи се към ендокринолог за съвет.
ПП И така не е добре, точно тези, които могат да ти помогнат, може би ще подминат темата заради това заглавие. От заглавието трябва да става ясно за какво се отнася темата, проблеми си имаме всички и повечето от тях не интересуват околните. Ок?
Мнението беше редактирано от Valdis на 26.03.11 15:05.
26.03.11
15:22
Братле, да бяха двете еднакви да отслабнеш и да се оправиш. Но това ми прилича на гинекомастия ...
Консултирай се с личен лекар да ти даде направление за кадето трябва. Няма от какво да се притесняваш, не е кой знае какво.
И моля ти се смени си името на темата, че помислих, че е някаква административна тема.
Погледни тук : http://gynecomastia-bg.com
ПП Остави заглавието така, не го пипай повече.
Мнението беше редактирано от Valdis на 26.03.11 15:28.
ЛИЧЕН ПРИЯТЕЛ НА MAYASY:
Пич, заеби кво ти говорят тука в коментарите. Не се обезнадеждавай! Имам прятел, дето беше с такъв проблем и по собствена иниацитава се запита до лекар и кварталния фитнес инструктор. Успяха да му помогнат, резултатът не е съвършен, но не бие на око. Дори аз не забелязвам този дефект. Така че моят съвет е да се консултираш с по-професионалисти от тези тук. Щото чета тонове научна литература (биология, химия, история на географската повърхнина и не се правя на учен, но мога да заложа взривна субстанция в кашкавал, така че имай ми доверие) и се смея на конкретни мнения в този сайт отвреме-навреме, тъй като доста от тях изглеждат подигравателни, а не насърчаваши и даващи полезни съвети
Да, това определено е едностранна гинекомастия - иди, както ти казаха на ендокринолог, но на 15г бъди спокоен, защото точно това е възрастта, в която се появява гинекомастията => може да изчезне сама след излизане от пубертета. Яж правилно и тренирай и вече каквото те посъветва доктора и няма да имаш проблеми.