27.03.11
00:20
Здравейте нов съм , интересува ме този продукт , но има проблем ...
Аз съм на 14 години , горе-долу на колко мога да го почвам ???
На тези години не ти трябват добавки,още повече от този тип.Какво по точно очакваш от този продукт ?
27.03.11
00:33
хах...предполагам вече си доста напреднал :Д за това си зимаш ХотБлуд-а.Макар и да е пълен боклук,ти си чул че някой казал незнам си кво за този продукт и веднага реши да го вземеш:Д:Д ходи си блъскай и яж мощно.след 1 година си земи анабол ако искаш...
Хот Блъд e много добър азотен бустер.Дава много енергия. Едно приятелче беше на 15 като го пиеше.Не виждам, да му е станало нещо освен ,че му по изкочиха вените .Под 18 азотни бустери не е хубаво да се приемат.
27.03.11
10:46
Ок мерси :) Traiko Mishev , е не е пълен боклук щото едно момче от нашата зала взе една доза и беше се много напомпал :) и имаше много повече сила .. Е добре какво мога да си взема горе-долу на тези години , целта ми е напомпване и много сила :Д Примерно на едно упражнение да кача 10 кила отгоре :Д Ако не става , ок напомпване ми е достатъчно :)
Имаш прекалено големи очаквания.В повечето случаи ползата от само бустър няма,ако не е в комбинация в стак с още някое други неща.
27.03.11
11:03
Без капка лошо чувство те питам - имаш ли какво да напомпваш всъщност и смяташ ли, че ще има някакъв визуален ефект?
За твоите години и тренировъчен стаж има едно единствено правилно решение - качествена храна, правилно трениране и достатъчно почивка. Обърни внимание, че в списъка не попадат хранителни добавки и особено предтренировъчни стимуланти. За къде си се разбързал с тежестите? Тези продукти не са играчка. Освен това, трябва да те разочаровам и за още нещо - напомпването от азотните продукти съвсем не е толкова продължително, колкото ти се иска - няма да стоиш напомпен цял ден. И като за десерт - необмисленото увеличаване на работните тежести е един от най-сигурните пътища към... контузиите.
Уверен съм, че не си погледнал тази тема. Познах ли?
27.03.11
15:44
казано от Кольо Пияндето на 27.03.11, 11:03:
Уверен съм, че не си погледнал тази тема. Познах ли?
Прочетох я ... Все пак няма ли нещо което няма да ми направи нищо :( Дори и нещо за горене на мазнини да е :)
Мнението беше редактирано от newbie newbiee на 27.03.11 16:14.
27.03.11
17:26
Витамини, минерали, рибено масло, протеин на прах и най-много креатинова матрица. Нищо повече от това...
27.03.11
21:37
казано от GreyKnight на 27.03.11, 17:26:
Витамини, минерали, рибено масло, протеин на прах и най-много креатинова матрица. Нищо повече от това...
Значи едно креатинче ще си взема :) МЕРСИ МНОГО ! Някой , може ли да ми препоръча някой добър до 50 лева ?
Родителите вече не само трябва да се притесняват дали децата им пият и пушат ,а и какви хранителни добавки пият... Къв ти креатин на 14г. бе момче :Х
Е, и какво като земе креатин? Макар, че поне година стаж трябва да има, щот до тогава си качва стабилно тежестите всяка тренировка :D :D
27.03.11
23:00
Имам една година стаж ...
29.04.11
20:11
Traiko Mishev , как на 15 ще взима анаболи ???