Бягане + тренировка за маса и сила

27.03.11
15:10

Мисля след около 2 месеца да започна да бягам (кросове и спринтове)и успоредно с това да си тренирам за маса и сила.Причината да започна да бягам е ,защото имам затруднено дишане,също с цел маса и сила в прасците и бедрата ,изчистване на част от мазнините и заменяне с повече мускули, повече бързина и също в голяма степен ,защото искам да стана повече като атлет ,а не точно като култорист.Ще попречи ли бягането на щангите според вас като имате в предвид поставените цели?

Темата беше редактирана от dbakalov на 27.03.11 15:13.

АЧ

27.03.11
15:17

При добро хранене, няма да попречи. Напротив, ще е още по-яко ;)

27.03.11
15:18

Такаам. Важното е да съчетаеш нещата правилно. Не тичай веднага преди/след тренировка. Гледай да имаш едно ядене между тичането и ‘дигането. Или тичай в дните, в които не ‘дигаш.
Пример ще ти дам със спринтьорите - те тренират за маса, защото им е нужна експлозивност в краката (и не само). Нито масата ги е забавила, нито бягането ги е смалило.
Аз също тренирам за маса и сила и тичам в нетренировъчните дни (само спринтове). Приемам BCAA и Протеин. Инямам проблеми с двете неща.

а ти виждал ли си културистите как бягат... има някой доста пъргави ;)

АЧ

27.03.11
15:23

казано от LDoeN на 27.03.11, 15:18:

Такаам. Важното е да съчетаеш нещата правилно. Не тичай веднага преди/след тренировка. Гледай да имаш едно ядене между тичането и ‘дигането. Или тичай в дните, в които не ‘дигаш.
Пример ще ти дам със спринтьорите - те тренират за маса, защото им е нужна експлозивност в краката (и не само). Нито масата ги е забавила, нито бягането ги е смалило.
Аз също тренирам за маса и сила и тичам в нетренировъчните дни (само спринтове). Приемам BCAA и Протеин. Инямам проблеми с двете неща.

И аз съм съгласен с него. И аз ще тичам в дните, които нямам силова тренировка и само спринтове. ;)

ама те спринтьорите на колко зоб са ако знаете :D иначе да.. добър ефект върху тялото си може да получиш и със бягане и вдигане на тежести

казано от Ачо на 27.03.11, 15:17:

Повтроно се извинявам за отклонението, но пич как очакваш да приема съвет от теб след като видя тази снимка http://shapie.bb-team.org/acho92/photos/5502 ? Аз тренирам сериозно на лостове от няма и месец и имам 3пъти повече маса от теб, щом знаеш толкова, защо не си як ? +това вместо да ядеш пирожки и сандвичи ходи си земи яйца и яж.
Познавам такива, които незнаят какво е хран. режим а са по-яки от мен, ядат хамбургери и тренират и зимат добавки, но това си е загуба на време, защото са мазни и имат г/д някаква маса.
По тази логика, даваш съвети във всяка тема, пълен професор си на тема фитнес а 20 кила неможеш да бутнеш ?! Оранже например разбира нещата и като му видиш снимките всичко се доказва, ти ме съмнява, че четеш уикипедия и постваш тук

27.03.11
20:24

казано от HandOFDooMz HandOFDooM на 27.03.11, 20:06:

казано от Ачо на 27.03.11, 15:17:

Повтроно се извинявам за отклонението, но пич как очакваш да приема съвет от теб след като видя тази снимка http://shapie.bb-team.org/acho92/photos/5502 ? Аз тренирам сериозно на лостове от няма и месец и имам 3пъти повече маса от теб, щом знаеш толкова, защо не си як ? +това вместо да ядеш пирожки и сандвичи ходи си земи яйца и яж.
Познавам такива, които незнаят какво е хран. режим а са по-яки от мен, ядат хамбургери и тренират и зимат добавки, но това си е загуба на време, защото са мазни и имат г/д някаква маса.
По тази логика, даваш съвети във всяка тема, пълен професор си на тема фитнес а 20 кила неможеш да бутнеш ?! Оранже например разбира нещата и като му видиш снимките всичко се доказва, ти ме съмнява, че четеш уикипедия и постваш тук

Според твоята малоумна логика http://crossfitflagstaff.typepad.com/.a/6a00d834521e7369e20115705eee37970c-300wi - този “тумбак” не разбира нищо и незнае нищо така ли ? Ачо поне не го е срам да си качи снимки, както теб очевидно те е ? Приеми го лично, преди да нападаш помисли и преброй до 10 ...

АЧ

27.03.11
20:28

Зор ми е какво мислят. Важното е,че разбирам ! Просто нямам пари за хранителен режим. Колко съм чел ... си нямаш напредстава. Колко информации... ;) И неможе да ме сравняваш с Юли, защото всеки човек е различен. Като знам ще давам съвети, като не знам нещо не пиша. ;)

27.03.11
20:36

Общото между теб и Ачо е, че и на двамата съм давал съвети по скайп. Голямата разлика е, че единият се оказа озлобен хейтър, който само гледа в чуждата паница и съответно ми писна от него. Лесно можеш да се сетиш кой.
Този спорт е за хора със сърце, Ачо има много да учи, но ще постигне много един ден, сигурен съм. Уви, не бих бил толкова сигурен за теб.

27.03.11
20:50

Супер.Значи вкарвам в действие бягането.

АЧ

27.03.11
20:59

HandOFDooMz HandOFDooM, цитирам Юли - Оранже:

ако ти имаше пари за ядене нямаше да изглеждаш така и щяха да те питат и теб
така че не ги слушай
и аз съм бил като теб без пари за ядене и знам колко е по-трудно, ама не съм се отказвал
тренирал съм и по нощите, и сутрин рано и т.н.
и гладен...
така че твоите усилия са много по-заслужение от на някой, дето пие 5 вида протеини и дава акъли за добавки.

27.03.11
22:15

HandOFDooMz HandOFDooM аве щом имаш 3-пъти повече маса и пусни някоя снимка да та видим ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1