Има ли такъв бърнър?

27.03.11
11:30

Здравейте,

понеже до сега не съм ползвал фет бърнър, а ми се ще да поизчистя без да свалям кила естествено, та въпроса ми е , има ли такъв който примерно да е като бустер да речем, да не блокира апетита и същевременно да гори повече мазнини. Ясно ми е че искам прекалено много, но все пак на пазара има много формули и няма как да прочета за всички. Благодаря предварително.

П.с. В момента пия Джак, интраболик и протеин, а в пощата ми е пристигнал Грийн маг.
П.п.с. Какво мислите за това: iherb.com/LG-Sciences-Trifecta-Stack-Kit-Science-Based-Lean-Mass-Stack-225-Capsules-135-Tablets/26167?at=0

27.03.11
15:41

тези два помагат за премахване на мазнини по време на качване на ММ което ще рече че не подтискат апетита:
silabg.com/bg/7016-iFORCE-NUTRITION-TT33-120caps.html
silabg.com/bg/6781-DRIVEN-SPORTS-Lean-Xtreme.html

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1