Проблем със затягането на щангата

27.03.11
12:25

Ще можете ли по какъв начина да си затягам гайките на щангата ,защото постоянно ми се отвиват?

Темата беше редактирана от nasko3636 на 27.03.11 16:06.

27.03.11
13:28

Болтове се затягат с подходящите инструменти и по въпроса ти:Да, ще можем.

27.03.11
16:02

Ще можеш ли да кажеш?

27.03.11
18:43

Покажи как изглежда,иначе не става,не съм идвал у вас,за да знам какъв е твоя уред.

27.03.11
19:58

Просто една обикновена щанга

P&

27.03.11
22:13

Човече, трябва да има резба. Ако няма - купи си готов лост от магазина. Друг вариант е да ти продупчат лоста на няколко места и да слагаш нещо в дупките, което да спира тежестите. Аз така си правя.

28.03.11
00:02

Аз пък никога не слагам ограничителите, вероятно не е добър съвет, но ми спестява време.

30.03.11
21:51

За някои упражнения, може да се счита и за чийтинг. При бицепсово сгъване със свободни дискове, напрежението е значително по-малко в предмишниците.
При други, може да е опасно - изсипал се диск на лег, раменна преса или нещо от тоя сорт си е малка трагедия.

nasko3636 Ако ограничителите са “гайки”, просто трябва да ги затегнеш. След като си ги позатегнал с ръце, завърти щангата по пода - лявата и страна напред, дясната назад(към теб). Това ще я затегне, а и е доста удобен метод.

Развъртането по обратния ред - поне едната гайка ще се разхлаби. За другата, можеш да използваш свободната гайка или малък диск, като чукче.

31.03.11
11:37

казано от 6th на 30.03.11, 21:51:

За някои упражнения, може да се счита и за чийтинг. При бицепсово сгъване със свободни дискове, напрежението е значително по-малко в предмишниците.
При други, може да е опасно - изсипал се диск на лег, раменна преса или нещо от тоя сорт си е малка трагедия.

nasko3636 Ако ограничителите са “гайки”, просто трябва да ги затегнеш. След като си ги позатегнал с ръце, завърти щангата по пода - лявата и страна напред, дясната назад(към теб). Това ще я затегне, а и е доста удобен метод.

Развъртането по обратния ред - поне едната гайка ще се разхлаби. За другата, можеш да използваш свободната гайка или малък диск, като чукче.

Мерси , че ми каза ,но пак пак се развъртва щангата аз ли не го правя правилно или гайките вече са развалили?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1