11.05.05
10:51
значи каква е далаверата, важи само за тези, които така или иначе дават пари за глутамин и той съответно им излиза към 20 лева на месец, поне хубавия глутамин в малки разфасовки толкова излиза. аз малко късно се усетих, сега съм взел 1кг глутамин на оптимум, а суроватката отделно. но в whey протеина на оптимум, черните кутии, на опаковката пише, че в дозата от 30гр има и 4гр глутамин, което е дневната доза, освен ако не държите да е точно 5 грама. еми голямата опаковка е 155 дози/5 месеца точно. 220 лева на 5 месеца за 44 на месец. махаме 20 лева за глутамина, който си е вътре и килото идва на 22 лева на месец, по-малко и от нутрим. това сметнах аз:) сметката е вярна само за голямата разфасовка от 10 паунда, ако може да отделите 220 лева на куп. този месец пробвам житните зародиши като заместител на глутамина, но ако не стават, минавам на суроватка на оптимум. изобщо откривам, че големите разфасовки на хубавите фирми всъщност не са толкова скъпи, понякога дори по евтини и от българските, просто човек трябва да чете и да смята внимателно.
Сега отидох да погледната кутията от 2 либри, има 3.84гр глутамин на мерителна лъжица.
Аз си взимах глутамин на оптимум 18 лв 24 дози малко е скапичак но надявам се да има някакав ефект аз го пия със БЦАА и декстроза мисля да си купя и креатин и още една кутиика глутамин поне да ми стигне за един месец някаде
[quote author=“Randori”]Аз си взимах глутамин на оптимум 18 лв 24 дози малко е скапичак но надявам се да има някакав ефект аз го пия със БЦАА и декстроза мисля да си купя и креатин и още една кутиика глутамин поне да ми стигне за един месец някаде
Май не схвана идеята на темата, а? :roll: