07.05.05
20:24
Имам няколко конкретни въпроса:
1.Каква трябва да е паузата между 2 цикъла?
2.Освен, че трябва да се взимат през голям интервал таблетките се пият на гладно или не?
3.Ако не получавам безсъние , значи ли това , че го пия на ветара?
1. Поне два месеца
2. Не мисля че има значение
3. Не, безсънието е страничен ефект, още по хубаво ако го няма
08.05.05
16:17
Meрси за инфо.Ако някой знае нещо повече относно 2рия ми въпрос ще съм благодарен.Понеже се съмнявам че при 1вия прием не получих резултати поради тази причина.
Таблетките няма значение кога ги взимаш. Аз лично си ги разпределям на 3 приема през деня, но съм ги взимал и всичките за деня наведнъж.
Ето ти конкретни отговори:
1. Паузата трябва да бъде 6-8 седмици . Препоръчвам над 8.
2. Пълен разпад настъпва след 12 часа и клена се изхвърля почти непроменен чрез урината . Максималния ефект се наблюдава след 2-4 часа след приема на таблетите ( строго индивидуално ) . Можеш да ги взимаш на по малък интервал от 12 часа но 12 часа м/у приемите е препоръчително . Но пък ако ги пиеш преди лягане - няма сън ( поне при мен е така ) . Дали се пият на гладно - основно правило е таблетните фирми да се пият след хранене - обяснението - по голямо количество стомашни киселини ( а по време на диета те са много :P ) .
3.Кленбутерола е ценен за културизма в ролята си на термогенетик . Идеята е да вдигнеш температурата над 37.0 но не повече от 37.5 нагоре е глупаво и опасно. Дали някой от страничните ефекти не се проявява е само в твой плюс .
Глемите зобове може да ми се присмеят на съвета който ще ти дам но нека ти служи за утеха това че съм завършил медицина . ( не надхвърляй доза повече от 4 хапа по 0,02мг на ден абсолютен максимум 5 хапа.) Над 4 е опасно особенно при хипертоници . Ако си нещо недоволен от ефекта по добре го потенцирай с някой фат бърнер ( но без ЕКА в дните за прием на клена - просто стават прекалено много истрели в сърдечно-съдовата система ), препоръчвам L-карнитин. Ето ти цикъла:
Таблети от 0.02мг.
Дни:
1-1таб.
2-2таб
3-3таб
4-4таб.( Мериш температурата - по горе споменах )
Оттук 2 дни приемаш 2 х 2 таб. 2 дни почиваш . И така 8 седмици най-много 10 . Ако вдигаш кръвно или се проявят някой от страничните ефекти в степен която те притеснва при подобна схема - СПИРАЙ !
Надявам се да съм ти помогнал . Умната........!