Кленбутерол

Темата е заключена.
VA

07.05.05
20:24

Имам няколко конкретни въпроса:
  1.Каква трябва да е паузата между 2 цикъла?
  2.Освен, че трябва да се взимат през голям интервал таблетките се пият на гладно или не?
  3.Ако не получавам безсъние , значи ли това , че го пия на ветара?

07.05.05
20:35

1. Поне два месеца
2. Не мисля че има значение
3. Не, безсънието е страничен ефект, още по хубаво ако го няма

VA

08.05.05
16:17

Meрси за инфо.Ако някой знае нещо повече относно 2рия ми въпрос ще съм благодарен.Понеже се съмнявам че при 1вия прием не получих резултати поради тази причина.

08.05.05
18:29

Таблетките няма значение кога ги взимаш. Аз лично си ги разпределям на 3 приема през деня, но съм ги взимал и всичките за деня наведнъж.

11.05.05
14:22

Ето ти конкретни отговори:
1. Паузата трябва да бъде 6-8 седмици . Препоръчвам над 8.
2. Пълен разпад настъпва след 12 часа и клена се изхвърля почти непроменен чрез урината . Максималния ефект се наблюдава след 2-4 часа след приема на таблетите ( строго индивидуално ) . Можеш да ги взимаш на по малък интервал от 12 часа но 12 часа м/у приемите е препоръчително . Но пък ако ги пиеш преди лягане - няма сън ( поне при мен е така ) . Дали се пият на гладно - основно правило е таблетните фирми да се пият след хранене - обяснението - по голямо количество стомашни киселини ( а по време на диета те са много  :P ) .
3.Кленбутерола е ценен за културизма в ролята си на термогенетик . Идеята е да вдигнеш температурата над 37.0 но не повече от 37.5 нагоре е глупаво и опасно. Дали някой от страничните ефекти не се проявява е само в твой плюс . 
Глемите зобове може да ми се присмеят на съвета който ще ти дам но нека ти служи за утеха това че съм завършил медицина . ( не надхвърляй доза повече от 4 хапа по 0,02мг на ден абсолютен максимум 5 хапа.) Над 4 е опасно особенно при хипертоници . Ако си нещо недоволен от ефекта по добре го потенцирай с някой фат бърнер ( но без ЕКА в дните за прием на клена - просто стават прекалено много истрели в сърдечно-съдовата система ), препоръчвам L-карнитин.  Ето ти цикъла:
Таблети от 0.02мг.
Дни:
1-1таб.
2-2таб
3-3таб
4-4таб.( Мериш температурата - по горе споменах )
Оттук 2 дни приемаш 2 х 2 таб. 2 дни почиваш . И така 8 седмици най-много 10 . Ако вдигаш кръвно или се проявят някой от страничните ефекти в степен която те притеснва при подобна схема - СПИРАЙ !
Надявам се да съм ти помогнал . Умната........!

11.05.05
15:15

и ако при 5 таблетки не се дигне 37 градуса температура какво се прави..само леко повишение 36,7-36,8 ?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1