27.03.11
19:51
Може ли да ми кажете, как вие като си вземете пилешки гърди или бутчета как си ги приготвяте? Как точно да ги правя за да по-вкусни варене минути и т.н. , че въобще несъм готвач а на баба ми немога да разчитам. А да и замалко да забравя как се прави вкусен омлет от яйца годен за носене в училище? Също ако може опишете какво хапвате и как го приготвяте да взема пример :)
27.03.11
20:04
омлет : разбиваш колкото яйца искаш и ги слагаш в микровълновата. Като ти се виждат готови ги вадиш изчакваш малко да изстинат и слагаш в кутията.
27.03.11
21:52
казано от Anatoli Ivanov на 27.03.11, 20:04:
омлет : разбиваш колкото яйца искаш и ги слагаш в микровълновата. Като ти се виждат готови ги вадиш изчакваш малко да изстинат и слагаш в кутията.
Проблемът, е че нямаме микровълнова, предполагам, че като ти кажа, че живея с баба ми и дядо ми ще ти стане ясно защо ;д
Имаме фурна демек печка
YouTube - How to cook a omlet
Google - Пишеш храната ,която ще си пригогтвяш и ще ти излезнат стотици варианти
28.03.11
16:54
напълно те подкрепям, но аз питам фитнес маняците как си я приготвят за да им е вкусна :)
28.03.11
23:43
Пилешките гърди ги слагаш в прясно мляко, слагаш няколко скилидки чесън и да поседят няколко часа в хладилника.Аз ги слагам да престоят цяла вечер.После ги изцеждаш и ги мяташ на тиганче, или скара.От млякото става много сочни, няма нищо общо с сухото пилешко месо;)
30.03.11
01:15
казано от Dimitar Mashev на 28.03.11, 23:43:
Пилешките гърди ги слагаш в прясно мляко, слагаш няколко скилидки чесън и да поседят няколко часа в хладилника.Аз ги слагам да престоят цяла вечер.После ги изцеждаш и ги мяташ на тиганче, или скара.От млякото става много сочни, няма нищо общо с сухото пилешко месо;)
ха това звучи добре
значи да си зема гърди да ги топна цяла вечер в мляко и на др.ден да ги пекна на скарата надявам се да е вкусно