Synhta6 + Gainer

27.03.11
21:43

Здравейте.
Искам да ви попитам 2 неща.
Пия Но-експлоуд , целл-масс, синта6. Мога ли понеже СИНТАТА я пия в трен дни преди и след тренировка , когато не сам на фитнес да пия Гейнер (Olimp gainer mct)? По колко и кога , ест. ако може.
Другия ми въпрос е понеже сам си зел 1 кутия ЦЕЛЛ-МАСС след като свърши кое ще е по-добре да си взема 2ра или мисля да си взема АНИМАЛ ПАК ?
Благодаря предварително. :)

Хората са го казали... Храната прави борбата, а не добавките. Ако не се храниш, както трябва, ако ще и нз кви добавки да си купиш, няма стане... Прочети интервюто на Лазар Радков, човека си го е казал. И не мога да разбера що се тъпчеш със глупости. Пий си синтата, вземи си и 1 витаминчета, амино киселини и едно креатинче, ако искаш да качиш толкова и друго не ти трябва....

Мнението беше редактирано от Петър Стефанов на 27.03.11 22:43.

27.03.11
22:57

Храненето ми е на ниво..питам нещо за още по-добри ефекти.
Даже се замислям да комбинирам ВИТАМИНИТЕ на АНИМАЛ още сега с БСН продуктите..?

27.03.11
23:02

Кви годин си? Може Дживотно Pack-a да не ти се отрази добре.
Иначе що не си пиеш Синтата и в нетренировъчни. То това си е заместител на междинно хранене.

А и не знам колко на ниво ти е храната, като си набил толко пари за добавки.

27.03.11
23:08

17г. съм. Емии аз за това мисля да добавя Гайнера за в не трен. дни..

Емии на ниво ми е.. сутрин си ям яйца дори и да сам на даскало , ориз месо, 6ейкове с мляко банани мед и т.н.

Чудя се какво да направя. Да си добавя Гейнера (Olimp gainer mct) и след като ми свър6и ЦЕЛЛ-МАССА да зема още 1 кутия или АНИМАЛ ПАК, или още сега да си зема АНИМАЛ ПАКА да го пия сутрин с БСН продуктите?

27.03.11
23:10

Ядене, ядене и пак ядене. Стакове при по-сериозен застой.
За къв к*р ти е тоя анимал пак да те пита човек..

Цикъл със CellMass се прави 2 кутии, защото точно когато усетиш пика от креатина ще ти свърши.
Наистина си набил пари за добавки, не знам колко ти е на ниво храненето, но не си ли набяваш поне 2гр протеин на кг. телесно тегло става от части безмислено :)

Мнението беше редактирано от Don-Toni на 27.03.11 23:16.

27.03.11
23:12

Еми в такъв случей ще си добавя само Гейнер-а да си го пия в не трен. дни и така..? Ако някой има др. мнения нека сподели :) Мерси :)

27.03.11
23:21

казано от Don-Toni на 27.03.11, 23:10:

Ядене, ядене и пак ядене. Стакове при по-сериозен застой.
За къв к*р ти е тоя анимал пак да те пита човек..

Цикъл със CellMass се прави 2 кутии, защото точно когато усетиш пика от креатина ще ти свърши.
Наистина си набил пари за добавки, не знам колко ти е на ниво храненето, но не си ли набяваш поне 2гр протеин на кг. телесно тегло става от части безмислено :)

Аха ясно :) Благодаря за отговора. :) Само ще ми кажеш  какво мислиш да добавя ли и Гейнера?

27.03.11
23:23

Не залагай толкова на пудрите. Храната ти е основата.
Синтата не е от най-подходящите протеини за след тренировка, защото е голяма част бавен протеин, а по-удачният прием на гейнъра, заради въглехидратите му е след тренировка, но пък специално този гейнър съдържа по-малко протеин.

Кажи си мерките - височина, тегло и целите, които искаш да постигнеш, не ни бива особено като гадатели, виж от ядене и добавки по-разбираме :D

Мнението беше редактирано от Don-Toni на 27.03.11 23:24.

27.03.11
23:25

17г , 175см, 69-70кг. искам да кача КГ и съответно да дигна СМ навсякаде..

Мнението беше редактирано от Izrd izrd на 27.03.11 23:28.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1