13.04.05
16:41
Има ли ефект от Sauna Belt за отслабване?
НЕ СЕ ВРЪЗВАЙ НА ПОДОБНИ НЕЩА,ЧУДОДЕЙНИ ПРЕПАРАТИ И УРЕДИ НЯМА,ВСИЧКО Е 100% ТРУД И ВОЛЯ. ВСИЧКО Е ИЗМАМА - РЕКЛАМЕН ТРИК :!:
НИКАКЪВ ЕФЕКТ НЯМА ДА ИМА ПОТЕНЕТО НЕ ОЗНАЧАВА ТОПЕНЕ НА МАЗНИНИ :!: наистина може да отслабнеш с 2 см ако го държиш известно време но това ще е защото си се изпотил после като се пийне вода сичко се връща ! Ако някои е отлсабнал от това нещо е защото дават книшка за диета с него :)
И според мен няма ефекти от такива работи и ^MAD^ много добре обясни защо. ЕЙ ЖЕНА МУ ОСТАВИ ТИЯ РАБОТИ И АКО ИСКАШ ДА ОТСЛАБНЕШ СИ НАПРАВИ ЕДНА ХУБАВА ДИЕТА И ТИЧАЙ ПОВЕЧКО. ЗНАЕШ ЛИ С ТИЯ 150 ЛВ. КОЛКО ДОБРА ХРАНА МОЖЕШ ДА СИ КУПИШ И СЪМ СИГУРЕН ЧЕ ЕФЕКТА ЩЕ Е ПО-ДОБЪР ОТКОЛКОТО С ТОЯ ТЪП КОЛАН!
13.04.05
19:29
Значи дори и да помага той ще помага във областта на мястото къде е сложен, защото само там се поти, поне на рекламта така го дават и следователно няма да отслабнеш целия ( ако се отслабва ) ами само на мястото където е сложен. На рекламата ги дават, че отслабват целите, ама не ми се вярва като си нагряваш корема и се изпотява да отслабнеш и на други места по тялото. Както каза ^MaD^ по- горе със колана се дават дието и от тях се отслабва и си внушаваме, че сме отслабнали от колана. Не казвам не си го купувайте прсото нека някой който го има да каже. Това е лично мнение.
Сауна Белт...хехе :lol: :lol: :lol: Какво ли няма да измислят за да изкарат някой друг лев от затлъстели домакини...
Няма начин да се отслабне или качи на едно място и в това има логика,щото иначе хората щяха да приличат на карикатури. Дори това, че си грееш корема не означава че губиш вода точно там, цялото ти тяло се поти. Ако предположим, че след това спре да пие вода и да се храни ще има добър ефект този колан :lol:
да направо никаква вода да не приема а само да се поти, може да жабурка за да не и пресъхва устата мн добър ефект ще има, само дето после ще е на системи :)
[quote author=”^MaD^”]НИКАКЪВ ЕФЕКТ НЯМА ДА ИМА ПОТЕНЕТО НЕ ОЗНАЧАВА ТОПЕНЕ НА МАЗНИНИ :!: наистина може да отслабнеш с 2 см ако го държиш известно време но това ще е защото си се изпотил после като се пийне вода сичко се връща ! Ако някои е отлсабнал от това нещо е защото дават книшка за диета с него :)
Мда, е то направо, само книжките да ти дават ефекта ще е същия като със сауна белт-а :) :lol:
Голо вода са тези ОТСЛАБИТЕЛИ. Пълна магле. ИСтината е- ЛЕСНО НЕМА, няма чудотворни безвредни отслабващи “неща”
Все пак е от Америката, там се отслабва с лепенки :) даже няма да се мъчиш да гълташ тези така неприятни и голями таблетки :lol: ахахаха
Ха, казват, че за 30 мин сваляш 2 см от талията. Ами ако го забравиш и заспиш.. сигурно после ще си като ОСА :))
11.05.05
15:53
Ако така ставаше... :D
11.05.05
16:09
Пълни глупости са тея работи. Само труд и железа ти трябват!
Използват невежеството и мързела на хората.Да наистина ще свали някой друг сантиметър,но това ще е вода а не мазнина.За сваляне на мазнини трябва да се включат и доста процеси в организма, да се увеличи пулса,да се вдигне леко кръвното,да се засили мастния метаболизъм,да се изхаби гликогена натрупан в черния дроб.Знаете добре че това не може да стане ако си седиш и си нагряваш корема :lol:
Аз ходя на фитнес и за пръв път излолзвам този колан дали ще има желания ефект на отслабване.Тичането е добро за отлсабване но имам проблеми с крака и немога да тичам.
наи-добре си е диетата!
без нея не става . Няма значеине дали треинираш с тежести , взимаш fat burner опасал си се с колани и се потиш като свиня (потенето е полезно изхвърля токсини ;) )
Оставете коланите - истината е в РИНГТОН ЗА ОТСЛАБВАНЕ! :D
На жените препоръчвам - РИНГТОН ЗА ОГОЛЕМЯВАНЕ НА БЮСТА!
заинтересован съм сериозно
каде да пратя смс за рингтона ???
ако може и 1 магия с боб за големи ръце :-D
Мнението беше редактирано от dannyel на 11.02.09 18:14.