20.03.11
21:29
На 13 години съм , тежа 70 кг. и тренирам от 1 година .
В последно време взех много да ям и натрупах мазнини .
Aко може да ми кажете някаква диета дето да ги премахна тези мазнини . Имам възможност за кардио два пъти в седмицата .
Ако можете да ми помогнете , ще съм ви благодарен! :)
Колко си висок? Не бих ти предлагал диета на тая възраст, просто намали джънк храната и продължавай да тренираш ;)
П.С. дай някоя снимка да видим кво е положението
Колко си висок? Не бих ти предлагал диета на тая възраст, просто намали джънк храната и продължавай да тренираш ;)
П.С. дай някоя снимка да видим кво е положението
174-5 см . съм висок!
27.03.11
20:11
Пич и аз съм същия тумбак, това е по-здравословно от гледна точка :) Имам предвид, не се подлагай на нищо яж си мазно месце приемай яко въглехидрати (качествени ако можеш) и дигай килата, когато качиш доволно мускули и излезеш от пубертета тогава режи въглехидратите.
Абе да се мазнее цял пубертет и да качва мускул някъде там отдолу..не си е работа тва :дд диети недей,ще ти спре растежа ако се лишаваш от важни неща, а надали знаеш пълния състав на всяка храна..
Спри кроасани,вафли,локум,сосове и там макдоналдс и квито бяха.тренирай нещо с движение(дигането на тежести не е особено кардио),а ако те мързи - прави си дълги разходки..в хубава възраст си,висок си и ще растеж и отслабнеш
Мнението беше редактирано от lotfil на 28.03.11 09:45.