Animal Stak

Темата е заключена.

27.03.11
18:23

fitneshrani.com/animal-stak/ Какво мислите за това ?

27.03.11
18:47

че е направено за по-добро възстановяване след цикъл с ААС. Само от него е все едно да пиеш трибестан горе-доло

27.03.11
21:17

казано от adivnas на 27.03.11, 18:47:

че е направено за по-добро възстановяване след цикъл с ААС. Само от него е все едно да пиеш трибестан горе-доло

Първата част има резон, но втората за трибестана е пълна глупост! Първо продуктът съдържа витаминен комплекс, второ ZMA, трето има тестостерон стимулиращ комплекс (съдържащ, трибулус), четвърто съдържа комлекс за стимулиране на естествения растежен хормон, пето съдържа пъмп комплекс, шесто съдържа аромазен инхибитор за блокиране на естрогена, седмо съдържа блокер за дихидротестостерона, осмо анти-кортизол комплекс, девето съдържа протектори за черния дроб, абе общо взето почти като трибестана а?

На теория би трябвало да работи, но на практика това съвсем не е сигурно.

Мнението беше редактирано от Valdis на 27.03.11 21:23.

28.03.11
13:43

Вчера свърших цикъла с него.Интересното е, че свалих 1кг, но качих 1см на ръката и на гръдния кош 2см.Ядях си повечко през цикъла и като цяло съм доволен.

И аз скоро го свърших и също съм доста доволен .

На 15 съм...знам,че ще кажете,че ма тези години нямам нужда от добавко,но аз взимам.В момента взимам протеин,азотен бустър,креатинова матрица,глутамин и бцаа.Скоро свършвам азотния бустър и креатина и мисля да ги заменя с анимал стак.Нещо може ли да ми стане от него...гледам че повдига нивото на тестостерон пък аз в момента раста...и затова питам :)

П.П. Имам добре изграден хранителен и тренировъчен режим :)

КД

28.03.11
16:48

А защо са ти тези добавки?! направо на твърдо давай.....

HE

28.03.11
17:13

Давай прецакай си хормоните на тези години, а след това аз с удоволствие ще се радвам на приятелката ти (inlove)
Така като гледам какво взимаш ми е интересно да видя как изглеждаш, въпреки, че предполагам :D

в тоя форум човек като попита нещо и веднага му се нахвърлят....взимам протеин НЕ МЕТАН

За стажа,който имам излгеждам добре

HE

28.03.11
17:16

казано от Атанас Найденов на 28.03.11, 16:39:

В момента взимам протеин,азотен бустър,креатинова матрица,глутамин и бцаа.

Да де ето какво ти липсваше в цялата тая картинка :D
п.п. Добре де дай да видиме след употребата на това как изглеждаш и какъв ти е стажа, че такова “стакче” си направил :D

Мнението беше редактирано от head_hunter на 28.03.11 17:17.

28.03.11
17:17

Деба аз къде съм на 22 не смея да си купя от тия продукти, щото ще си хвърля парите на вятъра, а тука на 15 години е решен пича...  та Атанасе, папкай си и забрави за тоя род продукти не са за теб...

HE

28.03.11
17:19

казано от CKOTA на 28.03.11, 17:17:

Деба аз къде съм на 22 не смея да си купя от тия продукти, щото ще си хвърля парите на вятъра, а тука на 15 години е решен пича...  та Атанасе, папкай си и забрави за тоя род продукти не са за теб...

Щото знаеш, че до лятото има още време :P :D

28.03.11
17:21

Атанасе според мен анимал стак няма да ти прецака хормоните по някакъв необратим начин както ти казват но със сигурност ще си дадеш парите на вятъра и ефектът ще е нулев вярваи ми. И на мен ми се е искало да събера преди време да пробвам ДХеа стак мстак и др от чисто любопитство но просто няма смисъл пии си протеина и си яж ...

Какво пък ми е на стака...имам си добавки за възстановяване,за сила и издръжливост,за напомпване имам и протеин какво му е на стака

HE

28.03.11
17:36

казано от Атанас Найденов на 28.03.11, 17:33:

Какво пък ми е на стака...имам си добавки за възстановяване,за сила и издръжливост,за напомпване имам и протеин какво му е на стака

Дай снимка да видиме какво помпаш или само кръвното :D

28.03.11
20:01

Сигурно не знаеш, че си късметлия да имаш парите за тия добавки, аз съм 1-2 години по-голям от теб и много трудно събирам пари дори за ядене, камоли за 5-6 добавки... та мисълта ми е почвай да ядеш (наистина)сериозно и остави добавките за след 2-3 годинки.Това е от мен, дано ти влезе малко акъл в главата.Успех! :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1