Има ли съфорумец от София, който да пазарува от веригамагазини CBA? Tърся еднио готови немски/австрийски смески за хляб, които ги има в CBA в Търново.
Аве защо на всички им изостават бицепсите ве!?!?!? Тва е някаква конспирация на юдо-масоно-гумените мечета...
каква е тая щуротия от 1 седмица се събуждам точно в 6 и 30 кукуряк... а нямам работа толкова рано... инак да пролетта засилва тия гореспоменатите ефекти :D
28.03.11
07:17
казано от CKOTA на 28.03.11, 01:06:
Аве защо на всички им изостават бицепсите ве!?!?!? Тва е някаква конспирация на юдо-масоно-гумените мечета...
Пропусна Доналд Дък и Мики Маус /тея двете копелечца са особено гадни и са замесени в почти всичко/ :D
Идва лято - всички искат голям бицепс :D Сега като се стопли малко и се почнаха големите смехове, повечето пикльовци ходят все едно са печелили три пъти по ред мр. Олимпия :D Гледам масово са наизвадили фанелките “ХS” размер :D
Мнението беше редактирано от head_hunter на 28.03.11 07:18.
28.03.11
07:56
Хахахха, XS фанелки плътно прилепнали по мускулести тела, стегнати ръкави на бицепсите, замазана коса с гелчето и по една турбо пичка до този левент, как да не им завидиш.
28.03.11
08:46
казано от Десо на 28.03.11, 07:56:
Хахахха, XS фанелки плътно прилепнали по мускулести тела, стегнати ръкави на бицепсите, замазана коса с гелчето и по една турбо пичка до този левент, как да не им завидиш.
Две неща:
- следващия път не пропускай кавичките на думата ‘мускулести’
- не само турбо пичка, но може мега-кифла или фолк-домакиня
:D
Между другото - и аз регистрирам наплив от летни билдъри. Полази ли са яко - треперят им ръчичките и ме гледат надменно, защото местят малко по-големи тежести от моите. Казвам ‘местят’, щото при тях като правило движението не е много прецизно, щот’ ‘се пак требе с най-тлъстите възможни дъмбели да се работи, нали?! Снощи един младеж щеше да се контузи на лежанката (щангата го затисна мъжката още на първото повторение), друг пък хриптеше от безумните напъни да натовари бицепсите си с дъмбели, които видимо не му бяха по силите... Бе тия хора нормални ли са?!
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 28.03.11 08:46.
Ей, оставете хората да дишат....кажете им едно “браво” за усилията, които полагат 2 месеца (или по - малко) преди морето!
Ама сте критични! Какво искате - да тренират по 2 години за едни 10 дена плаж ли ?!
28.03.11
10:27
казано от inis9 на 28.03.11, 09:45:
Ей, оставете хората да дишат....кажете им едно “браво” за усилията, които полагат 2 месеца (или по - малко) преди морето!
Ама сте критични! Какво искате - да тренират по 2 години за едни 10 дена плаж ли ?!
“По-добре 10 дни срам на морето, отколкото цяла година във фитнеса” :D
Кольо, в наща зала се е завъдил един дебил, който общо взето вдига с мойте килограми, но издава звуците на хипопотам със запек :D
казано от Десо на 28.03.11, 07:56:
И като видят някой по-голям от тях и...”ъх, тоа зоби” :D Когатио видят някой истински нацепен млъкват, само гледат срамежило и изведнъж XS-ът им става широк :D
Другари, за колко дена идат поръчките от спортсдирект? :)
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 28.03.11 10:28.
7-10дена.
Koeто ме подсеща, че стана топло и време да си избера running цвички :D
Мнението беше редактирано от emzo на 28.03.11 10:32.
От спортс-а ли ще взимаш? Поръчвал ли си до сега патъци от там и имало ли е грешки? Аз се колебаех до последно, защото си е риск...
28.03.11
10:42
NRG, няма хейтване, бре - моят интерес е чисто нАучен! :)
inis9, как да му кажа ‘браво’, като трябва да го гледам да не ми изпусне нещо на крака или да не се самоунищожи? :) Аз си знам силите и не слагам на лежанката щанга, която по земята дори не мога и да търкалям... А и те си дишат - аз ги заобикалям отдалеч и не им се пречкам - мир и любов!
head_hunter, при мен са си направо културни значи - няма ревящи, а само пръхтящи и зачервени от зор. :)
казано от Стоянчо на 28.03.11, 10:35:
От спортс-а ли ще взимаш? Поръчвал ли си до сега патъци от там и имало ли е грешки? Аз се колебаех до последно, защото си е риск...
Няма абсолютно никакъв риск, пратката се застрахова и пътува с куриер, като имаш тракинг, с който във всеки един момент можеш да провериш къде е. Сега “зацепих” какво имаш предвид, прочети условията във сайта, няма начин това да не е застъпено в общите условия, предполагам дори да стане грешка ще можеш да върнеш нещата за тяхна сметка. При мен лично никога не е ставала подобна грешка.
Non stop от там поръчваме.
Последно дойде един огромен бус само за нас (бая народ поръчваме от там).
Зарибихте ме с ваш’те поръчки, сега ще се гмурна в спортсдайректа. Лошото, че under armour нивга не ги намалят :(
П.П Като гледам, далаверата е 2 тениски Slazenger за 6 паунда :D
Мнението беше редактирано от korpusito на 28.03.11 12:26.
казано от Valdis на 28.03.11, 10:50:
Няма абсолютно никакъв риск, пратката се застрахова и пътува с куриер, като имаш тракинг, с който във всеки един момент можеш да провериш къде е. Сега “зацепих” какво имаш предвид, прочети условията във сайта, няма начин това да не е застъпено в общите условия, предполагам дори да стане грешка ще можеш да върнеш нещата за тяхна сметка. При мен лично никога не е ставала подобна грешка.
Друго имах предвид - поръчваш си номер 11 примерно, но без да пробваш винаги има риск от това дори 11 да е размерът ти, в случая да са ти примерно малки. Аз използвам само найк и си знам номера, но често има случаи когато 44 ми е малко малък и ми трябва 44 и 1/2..
@emzo - Да, ние също пазаруваме една сурия народ. Само аз съм поръчал 8 тениски, 5 къси панталони, някакви потници и т.н. на евърласт само. Отделно имаше и други неща, които вече не помня :D
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 28.03.11 13:00.
Днес за първи път видях дивата и брутална сила на плажните.Взел нашия 26кг. и си прави скотово , ама други двама му помогат и тук момчето реши , че може още погледна ме лошо и каза “Аве еи праиш ли с тия 30ки уе??” .Още преди да кажа имам още една серия за гърди оня е дигна и замина.
Ноо ясно, теб ли ше чака или ш’се готви за плажа ?! :D :D :D
Как да привлечем вниманието на човека седящ до нас в самолета?
1. извадете своя лаптоп от чантата;
2. отворете го бавно и спокойно;
3. включете го;
4. убедете се , че съседът ви гледа в екрана;
5. отворете любимата си търсачка;
6. затворете очи и вдигнете глава към небето;
7. въздъхнете дълбоко и натиснете този линк...
http://www.thecleverest.com/countdown.swf
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 28.03.11 13:58.
Немога ~ !! :D :D :D Плажните билдери били опасна работа
Мнението беше редактирано от Riko на 28.03.11 16:40.
Добре ве, Хед, по IP ли съм баннат от gohard не мога даже да отворя формата за регистрация :D
28.03.11
17:21
казано от CKOTA на 28.03.11, 17:18:
Добре ве, Хед, по IP ли съм баннат от gohard не мога даже да отворя формата за регистрация :D
Хахахаха не си бре. Просто gohard се мести на същата платформа като тук. ;)
п.п. Стоянчо, това разбива - хилих се яко. Пускам го във ФБ :D
Мнението беше редактирано от head_hunter на 28.03.11 17:24.
Гадно а? Точно преди лятото. :D :D :D
28.03.11
17:28
казано от Valdis на 28.03.11, 17:25:
Гадно а? Точно преди лятото. :D :D :D
Хахаха несъзнателно е съвпадението :D
За летните пожелали да се регистрират е следващия поздрав - Азис - Как боли! :D
Да ве мислех да избухна с едно цикълче а у :D
EДИТ ама ше карам само на протеЙн и креатин, нищо, че бил канцерогенен и ще ми скапе бъбреците :D
Мнението беше редактирано от Бойко на 28.03.11 17:37.
28.03.11
17:38
Чшшшш ей ти още ли шаваш от креатина - я бързо двойна доза /от канцерогенния/ :D
28.03.11
17:56
Колко готино било това нещо кленбутерол..тцтцтц.. та не взема и аз да стана зобено копеле..
казано от radostin radev на 28.03.11, 17:56:
Колко готино било това нещо кленбутерол..тцтцтц.. та не взема и аз да стана зобено копеле..
Земи почети да не станеш тровено копеле :D
28.03.11
18:07
Всеки който е прочел повече информация за тез работи се отказва от тях. :D За зоб и през ум не ми е минавало...все още :D
28.03.11
18:54
днеска у фитнеса ФУЛЛ с лежанкаджий бах маааму... :D някъв ‘’буодибуилдир’’ направи повече серии на лежанката от колкото аз на същатата тази лежанка за месец два... :D:D
казано от radostin radev на 28.03.11, 17:56:
Кленбутерол Вейдар :D :D :D
Мнението беше редактирано от Riko на 28.03.11 20:08.
,абе скъсах си плик с протеин много лошо и вече не мога да го запечатвам... някой знае ли дали изветрява или си губи качеството така?
казано от sarfios на 28.03.11, 20:09:
,абе скъсах си плик с протеин много лошо и вече не мога да го запечатвам... някой знае ли дали изветрява или си губи качеството така?
Има опасност да се овлажни.
Знаете ли дозировката на ON 100% gold standart 4,7kg колко е? Никъде не пише на опаковката. Тоест пластмасовата дозировка за 1 доза ли е? 30грама? 70.0CC Mazareth P.A Пише?
28.03.11
21:33
Не пише на опаковката колко събира мерителната лъжичка?!
Би ли снимал етикета, моля?
На сайта на ON можеш да намериш тази информация, разбира се...
Просто те мързи или...? (да не казвам лоша дума за мисловните ти способности)