28.03.11
19:21
От дъмбели остава ли се нисък?На 13 години сам 7 клас след 2 месеца на 14.И то4но сега раста.понеделник и сряда тренирам на лостове а петак с дьмбели.Ще пре4ат ли думбелите за ратежа?
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 28.03.11 20:04.
Ми ти са колко си висок? Ако си 1.52 ще си останеш нисък, ама не заради дъмбелите.
Добре, че Арнолд е започнал да вдига дъмбели иначе е щял да стане към 250-300 см :D :D :D
Я се стегни!!! Кой ти ги говори тия глупости? От вдигане на тежести се оставало нисък... няма такова нещо, вдигай си спокойно и не се притеснявай.
28.03.11
19:31
искам да питам автора: честно ми кажи потребителя на име head_hunter ли те кара да пускаш тези теми.. ама мъжки си признай той ли е :) за да не псунеш друга тема след малко : от дъмбели, щанги, голи жени, автомобили, сирене, копър и бетон не се остава нисък... виж от музикалните тонколони може да има лек спад в ръста ама недей да ги използваш често и няма да има видима разлика
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 28.03.11 19:45.
28.03.11
19:39
искаш да кажеж 4е малко се остава нисак ли ?Не ме кара head_hunter да ги сьздавам тия теми сам си ги измислям знам 4е са тапи но искам да знам да ли се остава нисак?
28.03.11
19:42
и аз искам да знам кой ти е преподавател по български език :) но едвали ще науча
казано от kristiancho на 28.03.11, 19:42:
и аз искам да знам кой ти е преподавател по български език :) но едвали ще науча
Много хора използват като оправдание училището за хранителните си режими и тренировки.Да,но то от километри си личи,че едва ли прекарват някакво значително време там.
28.03.11
19:54
пиша та щото не мога да намирам буквите и сам си добьр у4еник по бг език.И ти що се заяждаш с мене нз просто ме остави щом няма да отговаряш на вапросите ми изопщто пи6и не ти искам коментарите
28.03.11
20:02
Братле, по-спокойно. Знаеш, че kristiancho е прав да не е доволен от видяното с правописа. В крайна сметка, форумът е достатъчно добро място, за да оценим езика с достойнствата му.
Относно темата с височината - няма да останеш нисък, заради дъмбелите. Ако си нисък генетично това е друго. Но от дъмбели няма да останеш нисък.
P.S. Съвет: Загрявай хубаво кръста преди лостове и каквато и да е тренировка.