28.03.11
20:12
Някои да знае относно този проблем . Четох в едно фитнес списание във фитнеса че в бирата се съдържа “фитоестроген” ... доста се среснах моля някои да ме успокои ако знае нещо по въпроса
Пий си в умерено. От 1 бира няма чак толкова да повишиш естрогена. А и не си мисли, че в тялото ти няма естроген по принцип. Надбъбречната жлеза отделя полови хормони в малки количества. Тоест: жените си имат тестостерон в кръвта, както и мъжете естроген. Но в малки количества.
Друг е въпроса ако изпадаш в зверски пиянства. Тогава естрогена ще е най-малкия ти проблем.
ЕДИТ: Фитоестрогените и мъжете
Мнението беше редактирано от LDoeN на 28.03.11 20:24.
казано от Biad__ на 28.03.11, 20:24:
Бирата е една от причините мъжете да изглеждат като бременни. ;)
Аз намирам, че бирените мезета, а не бирата, са причината за това. :D :D :D
28.03.11
20:38
пии на корем няма страшно
казано от adivnas на 28.03.11, 20:39:
оф що не предлагат протеин по дискотеките ...
Добър вечер, един малък “Протеин фис” :D :D :D
28.03.11
20:45
прекаления светец и богу не е драг
28.03.11
21:06
Една малка суроватка моля :D
28.03.11
22:48
имам един приятел има дискотека и аз съм си оставил на барманката креатин,протеин и аргинин тя като ме види и знае 2 минерални води и кутиите на бара
Не се притеснявай,проблема не е в бирата,в нея се съсържат доста полезни неща.Проблема е в количеството.
Аз се опитвам да втълпя на един приятел,че една бира не означава 2.5л,а 0.5л,но за жалост без успех.
29.03.11
08:13
http://www.bb-team.org/articles/3977_bira#axzz1Hxn01Odk
29.03.11
08:14
казано от Biad__ на 28.03.11, 23:10:
Не се притеснявай,проблема не е в бирата,в нея се съсържат доста полезни неща.Проблема е в количеството.
Аз се опитвам да втълпя на един приятел,че една бира не означава 2.5л,а 0.5л,но за жалост без успех.
Количеството е проблем при всяко хранително удоволствие,влк. бира,сладкиши,други изкушения от сорта и тнт
Апропо,нямам приятел,който да е бираджия и да няма “оптекаем” профил,особено тия над 40,инак,е хубавина,особено лятото,стига да е една.И после се чудят бе жената май ми кръшка....ми ше ти кръшка като си се разплул...а тя горката маа у фитнеса по 2 часа :)
29.03.11
08:34
ти май си се нагледал на някоя чужда булка :)
казано от Dean Petrov на 29.03.11, 08:14:
казано от Biad__ на 28.03.11, 23:10:
Аз се опитвам да втълпя на един приятел,че една бира не означава 2.5л,а 0.5л,но за жалост без успех.Количеството е проблем при всяко хранително удоволствие,влк. бира,сладкиши,други изкушения от сорта и тнт
Апропо,нямам приятел,който да е бираджия и да няма “оптекаем” профил,особено тия над 40,инак,е хубавина,особено лятото,стига да е една.И после се чудят бе жената май ми кръшка....ми ше ти кръшка като си се разплул...а тя горката маа у фитнеса по 2 часа :)
по някой път става и обратното :D :D :D
а относно проблема при дискотеките сериозно кат се замисля тренирам от ок. год и за тва кратко време ме е било жал хиляди пъти - цяла седмица тренирам минава ми добре тренировките и в петъка тъкмо като видя малко напредък и трябва да съсипвам сичко с алкохол заради приятели и пичета (dull)
29.03.11
11:49
слаб ти е ангела пич
казано от adivnas на 29.03.11, 11:42:
а относно проблема при дискотеките сериозно кат се замисля тренирам от ок. год и за тва кратко време ме е било жал хиляди пъти - цяла седмица тренирам минава ми добре тренировките и в петъка тъкмо като видя малко напредък и трябва да съсипвам сичко с алкохол заради приятели и пичета (dull)
Пробвай с мацки,при които няма нужда да си на половин шише,за да ти хареса ;).Иначе аз друг мотив не виждам да се пие.
И един ден не е толкова фатален за резултатите,ако не излизаш от границите на “малко над нормалното”.
Преди не се чуствах добре, когато съм излезнал на кръчма или заведение и всички си викат някъв алкохолец и аз да пия чай, фреш или вода и т.н. обаче сега ми дреме на оная работа. Преди даже се филмирах, че видиш ли ако си поръчам само минерална вода околните ще кажат - тоя па баси мизерника явно е стиснат и неще да харчи пари хаха е и в такива филми съм се вкарал без майтап. Това с избора на напитки е голям проблем, ако се оптваш да се храниш здравословно или спазваш режим, аз дори и кафе не пия, понякога капочино само. Соковете пълни с захар и химия, а тия капитата са без коментар, безалкохолно същата работа, а и не го пия най вече заради стомахът ми, алкохол не пия еее да се чудиш кво да си поръчаш. Еми аз съм го мислил не един път това, защо не се предлага по заведенията протеинови напитки и аз ако имах заведение то със сигурност щях да продавам и дори щеше има избор на асортимент.
Естествено решение винаги може да се намери, просто малко компромиси и готово, едно пликче в джоба с една пластамсова лъжичка и си викаш една минералан вода, вадиш си пудрата и ти дреме на .... бъркаш си дозата и си бараш .... , па нека другите да гледат като трамвай е..л съм ги. Слагай си теб преди всички и ще видиш как света изглежда по хубав, то това е и водещият принцип, основата на която се гради ценностната система на българина. В България всеки си прави каквото си иска и квото му е кеф, без да му дреме за другите, за законите и т.н. и за това сме цъфнали кат мензухари. Пфууу пак излезнах от темата, то май въобще не съм и влизал хаха, ще ме извинявате, ама имам проблем с писането, понякога просто не мога да спра (blush)
казано от korpusito на 29.03.11, 16:39:
Пичове, 1-2-3 бири по никакъв начин няма да ви попречат на билдинга.
Ако са на всеки кръгъл час ще пречат! :D
казано от Biad__ на 29.03.11, 13:57:
казано от adivnas на 29.03.11, 11:42:
Пробвай с мацки,при които няма нужда да си на половин шише,за да ти хареса ;).Иначе аз друг мотив не виждам да се пие.
И един ден не е толкова фатален за резултатите,ако не излизаш от границите на “малко над нормалното”.
абе не това имах предвид :D а относно пича с чайчетата . човек аз не мога така просто сички кат пият и кат са под градус са различни не върви някак си сички пият аз на чайче им се усмихвам просто няма да ми е комфортно ;)