Mitotropin+Cytolean или алтернатива

28.03.11
23:55

Здравейте, подготвям се за чистене и съм в голяма дилема. Тренирам кикбокс и отделно ходя на фитнес като там правя само суперсерии и кардио, не искам да качвам маса, правя го за идръжливост и експлозивност предимно. 184см съм, 80 кг, ям като хората и съм си заформил солидно нвд.

Относно суплементите, които ще ми трябват: първоначално се бях спрял на Mitotropin+Cytolean, доста колеги от тренировките ми го препоръчаха и ревютата изглеждат супер, проблемът е, че тук в Холандия или няма в магазините, или трябва да си го поръчам от UK с 10+ паунда доставка. Други варианти са Oxyelite Pro или Stimulant X, но незнам дали да не изчакам да заредят мито или да си вземам едно от тия двете и евентуално нещо друго с тях. Отделно пия само протеин, Gold-Wheyчето на ОН.

Моля за съвет от хора които са пробвали тези продукти, кой да избера и евентуално има ли чак-толкова голяма разлика? Ако мислите, че има и по-добър вариант от горе-изброените ще се радвам да го чуя. Парите не са проблем, търся възможно най-ефективния вариант.

Предварително благодаря!

29.03.11
00:19

Аз съм доволен от Митотропина

29.03.11
02:58

Глас за Oxy + Recreate, митото ме вкарваше в няква паралелна вселена, много зле се чувствах, а за да си струва това, ефектът трябва да бъде невероятно добър, а определено не беше :) Иначе съм пил какви ли не бърнъри/азотни бустери и не бих могъл да се нарека чувствителен, просто за мен в митото има някакви пълни лайнарии.

29.03.11
09:42

Между другото и на мен Митотропина ми действаше така , а бърнери съм пил доста и аз

29.03.11
10:00

Liquid Clenbutrx Hardcore залагам на това като енергетик и не само.

Стим-Х и Окси са за feel good и притъпяване на апетита

29.03.11
11:45

emzo, мога ли да комбинирам stimulant-x с Liquidclenbutrx ? Ако не, моля предложи друг удачен вариант, а може би само Liquid-a е достатъчен ? Тренировките ми са смърт като цяло и вечер спя като къпан, нямам много страх от невъзможност да спя, но пък от друга страна не съм вземал бърнари до сега :)

29.03.11
23:02

Не може да комбинираш двете, особено като не си пил бърнър досега. Какво общо имат тренировките със спането, стимулантите действат по този начин на чувствителните хора, за първи бърнър оксито ще ти свърши прекрасна работа и ще разбереш дали може да минеш на хардкор стимуланти като ликуида.
@емзо - пробва ли го вече ликуида?

29.03.11
23:05

Не съм и не се очертава скоро.

@Celestial - комбинираш ги само ако искаш евентуално бърз билет към ония свят, дето си вечно релефен :D

30.03.11
19:13

Благодаря за отговорите и мненията, ще ъпдейтвам темата със снимки да видим какво ще се получи :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1