Въпрос за Окси Елит Про

29.03.11
09:02

Здравейте, вчера си купих едн опаковка от прочутия Окси и тъй като отивах към фитнеса направо изпих 2 капсули.
На опкаовката пише 1 сутрин и 1 преди тренировка, но съм чувал, че се пият по 3 на ден ...
Ходя на фитнес през седмицата, без сряда, събота и неделя към 19:30-20:00 (до 18:00 съм на работа), ставам в 7:30-8:00.
Да питам кога да го приемам и по колко в тренировъчен и в почивен ден, като за тренировъен броя и ако отида да тичам?

Четете ПОНЕ написаното на опаковката, хора!
До кога ще си задаваме отговори?!

НИКОГА приемането на енергетик не се започва по този начин! На опаковката си пише как се приема!
Защо трябва да преразказваме етикети във форума?!

Пиеш първата капсула веднага след ставане от сън и закусваш след около 30 минути. Когато стигнеш до две капсули, приеми втората така, че да не оказва влияние върху съня ти (при мен този момент беше около 15:00-16:00 часа при тренировки по същото време, както при теб). Нужното количество от този продукт се приема всеки ден, независимо дали тренираш или не.

29.03.11
09:36

15:00-16:00 не е ли рано - аз ходя към 7-8 да тренирам :?

От една страна действието на OxyElite Pro не е съвсем краткотрайно. От друга страна нещата зависят от личния ти толеранс към стимуланти. Не случайно споменах, че трябва да внимаваш с по-късното му приемане заради съня. Просто опитай, няма как да знам дали и до колко ще окаже влияние. Количеството кофеин в една капсула не е за пренебрегване, а съдържа и други стимуланти.

29.03.11
10:01

казано от Kamen на 29.03.11, 09:36:

15:00-16:00 не е ли рано - аз ходя към 7-8 да тренирам :?

Бързаш за някъде ли ?
Почни с 1 капсула сутрин след закуска.

29.03.11
10:30

Ми попринцип целта ми е за 1 месец да сваля възможно най-много - искам да изчистя долната част на корема .
Гледах едно ревю не помня на кой, но той е пил 2 сутрин на гладно и 1 след обяд :?

Мнението беше редактирано от Kamen на 29.03.11 10:34.

Разумното темпо на сваляне е 1 kg на всеки 7-10 дни, ако желаеш да го направиш качествено и трайно.
Изпипай храненето и се придържай към препоръките на USPLabs - резултати ще има.

29.03.11
10:37

За 1 месец викаш .... доооообре.

emzo, до абитуриентските балове има почти 2 месеца, защо се чудиш? Сега 1 месец максимално сваляне, после има 1 месец за свръхчисто покачване на възможно най-много мускулна маса! :D Това е Истината!

P.S. Човекът не е абитуриент, ама... (giggle)

Kamen, 2 капсули сутрин + 1 капсула следобед е максималната препоръчвана дневна доза. Точно това е описано на етикета.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 29.03.11 10:50.

29.03.11
11:02

Аха мерси - то и да си призная нямам кой знае колк да свалям, даже ми казват, че се вманиачавам - което е така :D
Но все пак ;) искам си корема както когато бях абитуриент :P

Мнението беше редактирано от Kamen на 29.03.11 11:04.

Камене, ти си знаеш най-добре защо поставяш това ограничение във времето.
Тайната на корема от абитуриентския бал е в правилното хранене.
OxyElite Pro е читав продукт, но не е вълшебен.

След като свалиш мазнините, които желаеш, какво ще правиш?

29.03.11
11:15

Ми аз никога не съм имал проблем с мазнините - а тогава не беше до хранителен режим - ама грам даже :D
Просто яко лека атлетика всеки ден и така.
Веднъж да изчистя после лесно - кардио си правя; без много сладко и хляб и проблеми няма да имма . :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1