По-безопасни стероиди

Темата е заключена.
PS

10.05.05
15:07

Четох, че Primobolan и Winstrol са едни от най-безопасните. Та въпросът ми е може ли с един много слаб стероид да се напраи за 6месеца ръка с 4-5см отгоре, а и съответно да нарснат и другите пропорции спряма ръката. Кажете за тези два слабоандрогенни стероида. Аз питам от интерес, зарекъл съм се да не се зоба.

10.05.05
16:43

Все пак зависи от колко до колко да скочи. Примерно ако е за 30 и кусур може. Ама 40 и нагоре бая зор ще стане.

5C

10.05.05
17:56

Значи Propellerheads STAINED виж сега това Winstrol до колкото знам не че знам много,но все пак малко да ти помогна знам че той не е толкова вреден като другите стероиди и е доста ефектен...има един тука,който  го беше взима значи много му нарасна общо цялото тяло,но пак немога да ти дам голяма гаранция че не е толкова безвреден,но при всички случай и е доста ефектен и не вреден до толкова много като останалите!Само това мога да ти помогна дано да ти е станало малко ясно!..Попитай някои по запознат с тези неща!

10.05.05
20:05

winstrola не  е толкова вреден ако го взимаш в нормални количества, а дали ште има ефект  ......мм :roll: това е стого индивидуално. пробваи и ште видиш

11.05.05
07:56

И двата препарата са много добри (ако говорим за инжекционите) - много безопасни препарати (като за стероиди)! На всичкото отгоре мускулатурата направена с тях е много качествена! Единственото лошо нещо е, че трябва да съм милионер, за да си направя хубав цикъл с тези химии :( !

PS

11.05.05
16:19

Айде кажете нещо повече за Primobolan-а. Ако се пие на хапчета много ли е токсичен за черния дроб?

11.05.05
22:25

[quote author=“Propellerheads STAINED”]Четох, че Primobolan и Winstrol са едни от най-безопасните. Та въпросът ми е може ли с един много слаб стероид да се напраи за 6месеца ръка с 4-5см отгоре, а и съответно да нарснат и другите пропорции спряма ръката. Кажете за тези два слабоандрогенни стероида. Аз питам от интерес, зарекъл съм се да не се зоба.

От интерес или се изкушаваш?

12.05.05
03:24

Значи виж сега има стероиди, който основната им употреба е за маса и има такива при който основната им употреба е в период на релеф. Винстрола се употребява и в двата вида периоди и то доста успешно. Станозол и Винстрол са еднакви препарати. Защо са по-добри от останалите? Винстрола на инжекции или Винстрол Депо не е токсичен за черния дроб. Тоест няма опасност за черния дроб. При винстрола на таблетки и то при всички препарати които са на таблетки я има тази подробност токсичност и е нужно да помислим за протектори. Другото което е при винстрола е че няма опасност от гинекомастия. Това може да е голям проблем особено ако се вземат стероиди още в ранна възраст. При винстрола има известна задръжка на вода. Чрез винстрол тялото наддава значително в отношение на мускулната маса. Някой казват че качват чисти мускули, тоза независи от стероида които ползваш, а от храната която приемаш. Неможе да ядеш салата и да чакаш ръката ти да стане 50 см или да ядеш шпек салам при който мазнините към белтъчините са в отношение 100:0 и да се чудиш защо пресата ти някъде се губи.
За Примоболана важи същото както при Винстрола. Но има разлика и тя е че примоболан не се ползва в цикли за маса, а се ползва в цикли за релеф. Вярно е че всяко правило си има изключения но все пак той е слаб стероид и основната му употреба е в периоди на нискокалорийни диети.
Забелязах че се пита за таблетната форма на двата препарата. Ами момчета предполагам че всички сме с кофти финансово положение и неможем да отделим много пари. За справка:
Winstrol depot - 10 лв ампулата (за пример: 1 цикал от 5 седмици с по 3 боцвания всяка седмица излиза около 150 лв и това е лек цикъл)
Winstrol Tablets - 140 лв мисля че беше цената му. Бях питал за цената и мисля че толкова ми казаха. Става въпрос за 100 таблетки от по 10мг
Primobolan Depot - 10 лв ампулката
Primobolan Tablets - 50 хапа по 25мг за 140 лв
Скъпи са тези стероиди главно защото трябва да се кобинират с друг.
Примерно се прави една схема за примоболан и винстрол комбинирано. Ще излезне около 300 - 350 лв с протектори. За месец говорим нали. Ами храната през този месец? То не е само да дадем 350 лв и да си мислим опала сега ще порасна. Как беше лафа 2 дни ядеш 2 дни преяждаш. За да се подложите на такава скъпа терапия е нужно да се преценят всички аспекти. Ето аз изброих 2. Ще кажа още за да видите че несте се досетили за всичко. Незащото незнаете, а просто несте помислили за всичко. Мислите ви се въртят около стероидите и си мислите че те са вължебни хапченца. Не те са вълшебни думи, но за да ги изречете ви трябва магическа пръчица, а тя в случая интерпретира знанията ви. Хората си плащат за да им се направи система със стероиди. Плащат си диетолозите да им правят дневните менюта. Плащат си за трениори.
Закакво не се досетихте ли? Не се досетихте за хранителните добавки, витамините и минералите,  не се досетихте че преди всичко се натрупва стрес. Нужно е тялото да се разтоварва нужен му е масаж понякога, нужна му е разходка в планината. Въобще неща за който рядко се мисли. Друг аспект от бодибилдинга ще ви дам. При какви температури тренирате? Значи пуснете си някакъв филм на културист да гледате. Какво ще забележите или са много навлечени или са почти голи. Какво искам да ви кажа - хормон на растежа се отделя едва при 16 градуса, какво означава това ? Ами през зимата като отидеш да тренирап в мазето и се чудиш защо сухожилията ти са по-големи от мускулите. Много работи казах извън темата ама се надявам да свършат работа на хората. Поздрави от мен. Аз така се появявам от време на време и се надявам да съм полезен с нещо ново.
Ако може да не ми се обсъжда мнението от модератори.

PS

12.05.05
07:55

Е добре внесе малко яснота, за което ти благодаря!

12.05.05
12:23

[quote author=“Skretch”]При какви температури тренирате? Значи пуснете си някакъв филм на културист да гледате. Какво ще забележите или са много навлечени или са почти голи. Какво искам да ви кажа - хормон на растежа се отделя едва при 16 градуса, какво означава това ? Ами през зимата като отидеш да тренирап в мазето и се чудиш защо сухожилията ти са по-големи от мускулите.

Това не го разбрах, какво общо има вътрешната секреция на ХР и температурата на околната среда - в Гугъл се говори за тази връзка само при препарата

12.05.05
16:24

http://www.sav.sk/journals/endo/full/er0400b.pdf

За да може да се отделя хормон на растежа, това което правят повечето бодибилдинг състезатели е да тренират сутринта. Но за да има максимален и въобще да има нещо налице е нужно да се постигне определена температура на тялото и тя трябва да се поддържа. Едва ли в студена зала това е възможно. Исках да наблегна на качеството на залите ни, както и аспекти в тренировъчния сплит на българския състезател.

12.05.05
21:29

Изключително любопитно четиво. Освен положителното влияние върху Анаболните процеси (усвояване и секреция на GH), има и негативно влияние върху секрецията на норадреналин (което е добре).

Изглежда хладните температури са добри само при вдигания за максимални постижение (е.г. трибойски турнир).

П.С. Само ме притеснява огромната температурна разлика в басеина. За да се постигне подобен ефект в температурните разлики докато си “сух”, ще трябва или температурата да е 40 и нещо градуса или да не мърдаш и да няма въздушни течения около теб за да не разсееш акумулираната около теб топлина.

13.05.05
00:37

Браво пичове интерсна тема и ако искаш скретч да я доразвиеш в обширна статия би била много интересна. Иначе такова нещо като “по-безопасен” стероид според мен няма :) е нека малко по темата Хмм видях пдф-то интересна статия.
по-здрави

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1