Лаф моабет - том четвърти

Темата е заключена.
Прескочи до:

29.03.11
14:52

казано от Кольо Пияндето на 29.03.11, 14:51:

казано от sarfios на 29.03.11, 14:43:

Обърнахте се арогантно към мен така, че ви връщам същото. Проблема е, че вие се нервирате защото аз се  оказвам прав, а и нещата отправени към мен не ме касаят.

Обърнах се към теб с остър тон, защото искаш някой да отдели от времето си, за да ти сдъвче и поднесе информация, надлежно описана както на опаковката на продукта, така и на видно място в сайта на производителя. Не знам за какво се смяташ прав, но заблудата си е лично твоя. Нервираме се, защото ти не желаеш да направиш елементарно усилие да се справиш с елементарен проблем. Ето това е...

Да де все още не се знае тази информация каква е... :D Нито аз, нито ти явно... така, че не знам ако за мен е толкова трудна ти можеш да ми споделиш житейския си опит.

29.03.11
14:55

Valdis взех си както ме посъветва бърз, матрица и бавен протеин. Взех бърз на On gold standart 10lbs, матрица от BSN synha 6 и касин от ON пак и един пакет Амино на ON които съдържат BCAA-тата. Пък и съм със счупен крак atm xD :D, но все пак искам да тренирам и мога да правя всичко от торса нагоре. И ползвам фитнеса в нас които така и не го ползвах и продължавах да си ходя в залата, но сега се оказа полезен.

казано от sarfios на 29.03.11, 14:44:

Кольо Пияндето,
Все още не си ми отговорил дозата се равнява на пълна scoop до горе или до начертания пръстен. Защото аз тази информация никъде не я намерих.

Сега да напиша ли защо те смятам за нахален и мързелив?
Информацията е точно онази, за която така настойчиво питаш.

Хайде да си припомним:
Serving size: 1 Rounded scoop (29.4 g)

Сега си преведи думата ‘Rounded’ и я свържи смислово с думата ‘лъжица’...

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 29.03.11 14:58.

29.03.11
14:56

Дневника на кой?Изтървал съм нещо :D

Едит:Твърде трудно Кольо... ама си лош и нетолерантен! :D

Мнението беше редактирано от Андриан К на 29.03.11 14:58.

29.03.11
14:57

Aве пич пусни си тема за добавките , недей да спамиш спама ®

29.03.11
14:59

казано от Кольо Пияндето на 29.03.11, 14:56:

казано от sarfios на 29.03.11, 14:44:

Кольо Пияндето,
Все още не си ми отговорил дозата се равнява на пълна scoop до горе или до начертания пръстен. Защото аз тази информация никъде не я намерих.

Сега да напиша ли защо те смятам за нахален и мързелив?

Хайде да си припомним:
Serving size: 1 Rounded scoop (29.4 g)

Сега си преведи думата ‘Rounded’ и я свържи смислово с думата ‘лъжица’...

,ами двусмислица е Rounded все пак е цялостната форма на scoop, а не се знае дали е чертата. И толкова силно се надявах някой да е ползвал този дозатор, че да ме просветли, но не.... имаше “Ти си тъъъъъп” “умриии” “Плажен фен”... мхм

29.03.11
15:04

казано от CKOTA на 29.03.11, 14:45:

Къде е дневника на Кадурин бе??!!?!??

Къде може да е? Фалшиви снимки, т.е., фалшив дневник - съответно заминава в кофата.

29.03.11
15:06

Колкото повече изпиеш по-добре.

казано от sarfios на 29.03.11, 14:59:

,ами двусмислица е Rounded все пак е цялостната форма на scoop, а не се знае дали е чертата. И толкова силно се надявах някой да е ползвал този дозатор, че да ме просветли, но не.... имаше “Ти си тъъъъъп” “умриии” “Плажен фен”... мхм

Лъжицата трябва да бъде пълна до горния й ръб, равна, без връх. Аман.
Но! Можеше да попиташ така:

“Здравейте! Имам затруднение да определя точната доза на протеина, който си купих - 100% Whey Gold Standard на ON. В опаковката намерих мерителна лъжица, която има черта и не знам дали трябва да я пълня до чертата или изцяло. На опаковката има указание - “Serving size: 1 Rounded scoop (29.4 g)”, но познанията ми по английски не са достатъчни, за да си преведа правилно думата ‘Rounded’. Погледнах сайта на ON, но там няма допълнително разяснение за това, а само етикет на продукта. Бихте ли ми казали колко трябва да пълня мерителната лъжица? Благодаря!”

Хайде да видим сега:
1. Питаш учтиво.
2. Описваш проблема ТОЧНО.
3. Опитал си сам да решиш проблема (и посочваш как).

Има разлика между това и написаното от теб, нали?

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 29.03.11 15:11.

29.03.11
15:15

казано от Петко К на 29.03.11, 15:04:

Къде може да е? Фалшиви снимки, т.е., фалшив дневник - съответно заминава в кофата.

То беше ясно, ама поне в архива на славата да беше, та да му се порадваме :D

29.03.11
15:28

Всъщност имам Toefl от 101 точки, а програмата ми в университета се преподава само на Английски и взимам стипендия въпреки това. Иначе хайде дължа ти една целувка. :D (стига толкова, дори да грешиш малко повече протеин няма да ми дойде в повече)

29.03.11
15:38

Освен плажни и умни .... :D

казано от head_hunter на 29.03.11, 09:54:

п.п. Чудя се дали да не направя тема “Кого мразите най-много във форума”, но тъй като съм сигурен кой ще е на първо място, ще е нескромно да я пусна. :D

Аматьор! (inlove)
Имам си тема, пусната в моя чест! (party)

29.03.11
18:05

Мнооо мразя да комуникирам с германци! Отвратителен народ, едва ли не трябва да ги моля за да им дам парите си. Няма случай да съм отправил запитване към английски търговец , в който да не ми е било отговорено както трябва, същевременно почти няма случай, в който да съм се сблъскал с германец и всичко да е наред (за да не си кривя душата трябва да спомена, че една от фирмите, от които зареждам консумативи е немска и работят изключително точно и бързо) За едно детско столче за кола написах 15 E-mail-а докато успея да го поръчам, все едно се обяснявам с някой малоумен. Това лято в Сл. Бряг ако се сблъскам с някой пиян гелманец ще му го върна за всичко. :D :D :D

29.03.11
19:05

казано от Петко К на 29.03.11, 15:04:

Язък за Мадурин, бе големец! :D

29.03.11
19:08

казано от tra^la^la на 29.03.11, 14:49:

замина някъде май :( той такъв цирк генерира за 5 минути,представи си цял ден ако седи отворен ко ще стане :D

Я раздуй малко! :D
П.П. съжаалявам за  2-та поредни поста!

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 29.03.11 19:09.

29.03.11
19:27

Няма много за раздуване.Юнака написа,че бута 190кг лег и му скочиха ... очевидно с оправдание.Започнаха размени на любезности и закани и така :D
Жалко,че го затриха а не отиде в архива да можем да си го четем като ни доскучае :(

29.03.11
19:39

Дааа, тва със 190кг го видях и иронично му написах да пусне клипче за да затапи устите на неверниците :D Явно после е имало любезности...

Двама младежи отишли в Англия да берат ягоди, ама не знаели много англииски. Наели си квартирка и хазяинът им казал, ако има проблем да му се обадят. А те нали все пак са мъже, минали няколко месеца, не чистили много и се завъдили мишки. Единият като по-нахакан и знаел 5 думи повече решил да се обади на хазяина: -

Hello. - ...Hello. Me Georgi.

- Hi, Georgi, how are you?

- Me Georgi, you know?

- Yeah yeah, I know.

- And Tom & Jerry, you know?

- Mm… Yes, I know.

- Jerry is here

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 29.03.11 19:45.

29.03.11
19:44

Прочетох го преди малко, нищо кой знае кво не сте изтървали.

HE

29.03.11
19:45

казано от dr jack на 29.03.11, 14:27:

Господи време е да слезеш на този свят , че плажните стават все по нагли.

Ай стига мрънкал - сега идвам :D

казано от Кольо Пияндето на 29.03.11, 15:38:

казано от head_hunter на 29.03.11, 09:54:

п.п. Чудя се дали да не направя тема “Кого мразите най-много във форума”, но тъй като съм сигурен кой ще е на първо място, ще е нескромно да я пусна. :D

Аматьор! (inlove)
Имам си тема, пусната в моя чест! (party)

Ей да не те подкачи човек - веднага взе да се опитваш да ме догониш :D Не става обаче - разплака един, а аз стотици :P

казано от sarfios на 29.03.11, 15:28:

Всъщност имам Toefl от 101 точки, а програмата ми в университета се преподава само на Английски и взимам стипендия въпреки това. Иначе хайде дължа ти една целувка. :D (стига толкова, дори да грешиш малко повече протеин няма да ми дойде в повече)

Алооо плажното, к’во рече? 50 кофи протеин, 101 точки - да ти кажа ли мен къде да ме целунеш :D Излез малко от филма и се разходи по улиците, виж хора, подишай малко. С най-стара регистрация а? Можеш и на очен да отидеш! Всъщност върви да си играеш, че след горното написано от теб, едва ли някой, някога ще те вземе на сериозно тук. ;)

п.п. Мадурин, всъщност беше топкотласкача - познах го по чайчето от трибулус :D

Мнението беше редактирано от head_hunter на 29.03.11 19:46.

29.03.11
19:45

А кой ли беше? :) Той пак ще се регне де.

HE

29.03.11
19:54

Плажното, нещо да кажеш по повод тази тема - http://www.bb-team.org/forums/viewthread/51893 :D
Не, схванах - това е първата от 50-те кофи, така е и със 101-та точки предполагам :D
Хайде сега върви да търкаляш аспиринчета по магистралата и по-силно приведен ако обичаш ;)

Кольо, дай да видя темата в твоя чест :D

п.п. Абе лятното профи - наричаш хората грозници, а твойте снимки къде са? Или май си хубав само според мама? (inlove)

Мнението беше редактирано от head_hunter на 29.03.11 19:56.

29.03.11
19:57

Момчета,помагайте.
Сменям квартирата и в новата нямам лампи.Нямам нищо - едни кабели стърчат от тавана и тва е :D Като цяло не мисля,че свързването им с фасунка и лампа е голяма философия ама може ли някой да обясни как точно става,че да не ми се тества волтажа на сградата :D

29.03.11
20:03

Де е ся Шаманов :D да ти каже как :D

29.03.11
20:05

казано от tra^la^la на 29.03.11, 19:57:

Момчета,помагайте.
Сменям квартирата и в новата нямам лампи.Нямам нищо - едни кабели стърчат от тавана и тва е :D Като цяло не мисля,че свързването им с фасунка и лампа е голяма философия ама може ли някой да обясни как точно става,че да не ми се тества волтажа на сградата :D

Имаш ли с какво да мериш, фазомер или нещо друго?
Питам, защото вече ме страх да обяснявам дистанционно ( едно диване за малко не се утрепа). Беше същия проблем :).

Мнението беше редактирано от ЛюбенК на 29.03.11 20:24.

29.03.11
20:06

все ще намеря отнякъде :)

29.03.11
20:11

Трябва ти за да си сигурен, че е изключено. Фасонгата няма значение как ще я вържеш. Освен ако жиците са повече от 2, тогава трябва да знаеш коя е фазата и пак ти трябва уред.

29.03.11
20:17

значи дърпам бушона,меря с фазомера за всеки случай и после директно вързвам(кабелите са само 2 май) и бухам крушката ? доста лесно звучи,дано не приключи с изгаряне 3та степен в кьолнската болница :D

29.03.11
20:18

Не- по-скоро да ти спре сърцето :D

HE

29.03.11
20:19

казано от tra^la^la на 29.03.11, 19:57:

Момчета,помагайте.

Купуваш някъкво осветително тяло, крушки и фазомер. Качваш се на стол или стълба и изключваш предпазителити или бушоните /проверяваш само с фазомера без да пипаш нищо друго/ и като се убедиш, че няма ток - свързваш осветителното тяло. Хубаво е ако кабелите са се окислили да ги почистиш с малко финна шкурка и след това да ги свържеш. При осветителните тела /или поне при по-простите/ не ти се налага да търсиш + и - .

29.03.11
20:20

екстра.мерси много :)
ако спра да пиша завещавам протеина си на ала-бала и ръкавиците ми на корпусито :D

Мнението беше редактирано от tra^la^la на 29.03.11 20:20.

29.03.11
20:20

Абе първо докосваш двете жички, след като светне и изпука, може и да ги пипаш с ръцете (nhappy2)

HE

29.03.11
20:21

Ако ще мериш волташа или ампеража - ще ти трябва мултицет ;)

29.03.11
20:21

казано от tra^la^la на 29.03.11, 20:17:

значи дърпам бушона,меря с фазомера за всеки случай и после директно вързвам(кабелите са само 2 май) и бухам крушката ? доста лесно звучи,дано не приключи с изгаряне 3та степен в кьолнската болница :D

Това е.
Ако те е страх, накарай някой да стои до теб и да ти тегли един ритник, ако внезапно спреш да мърдаш :).

Мнението беше редактирано от ЛюбенК на 29.03.11 20:22.

HE

29.03.11
20:22

казано от tra^la^la на 29.03.11, 20:20:

екстра.мерси много :)
ако спра да пиша завещавам протеина си на ала-бала и ръкавиците ми на корпусито :D

А нас с Любен ни пропусна :(

29.03.11
20:37

Да ви питам за цитатите- как цитирате по няколко човека, след като като цъкна “цитирай” направо отваря формата са отговор или цъкате на 5те мнения, които искате да цитирате и после копирате нещата само в единия прозорец?

29.03.11
20:43

На ръка - отваряш в нови табове, цитат на отделните хора и цопъ/пасте :)

Или с [‘quote] текст[’/quote], но така не излиза автора и времето. :)

29.03.11
20:46

казано от emzo на 29.03.11, 20:03:

Де е ся Шаманов :D да ти каже как :D

Ей, стресира го ти момчето начи... :D

Скота, спасението е функция, наречена MultiQuote.
До колкото разбрах, обаче, тя не съществува в този форумен софтуер (дано да се заблуждавам).

Иначе има само едно решение и 6th го е посочил. :)

29.03.11
21:02

Благодаря и на двамата за отговора. В друг форум цъкам примерно 5 мнения и като натисна отговор всички цитати са там- но си е въпрос на платформа предполагам. Инак с многото табове става ама ето разправия си е, а пък като пишеш таговете на ръка наистина пък се губи автора. Пак де разбрахме се : )

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1