Стрии

27.03.11
18:49

Преди 2 месеца ми се появиха стрии по ръцето и реших да спра с фитнеса.И онзи ден гледам започнал съм да се цепя под мишницата от към задното рамо и на 2-те ръце и по г*за.От както се появиха ( 2 месеца) се мажа с “Kokona and mother” но явно няма много голям ефект.Некакви други предложения за такива кремове? И ако може да ми кажете защо когато не тренирам продължавам да се цепя ?

17 години 182 93 кг 1 год. стаж

защото появят ли се веднъж няма махане... това, че си спрял да тренираш е грешка така или иначе ще ги има поне тренирай за тялото,духа тренирай силово или както си тренирал и  продължи докъдето си стигнал :) с времето ще избледнеят много но няма да се махнат... кремовете незнам с какво може да ти помогнат

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 27.03.11 18:53.

27.03.11
18:53

Я дай една снимка да видим ,колко си се нацепил .

ЖК

27.03.11
19:03

няма оправия брат,ще си избледнеят от самосебеси

MF

27.03.11
19:45

Ама, момчета, каква е причината за тези стрии, знаете ли??

ЖК

27.03.11
20:20

рязко качване и сваляне на кг

MF

28.03.11
19:36

Леле, ама чак по ръцете? Гадно. И все пак, пич, да не ти пука, спортувай си, прави си кефа, пък в крайна сметка не може да сме перфектни!!! :)

29.03.11
21:31

то не е много ... знам,че лятото с тена нищо няма да се вижда ама се пак си е дискомфортно

30.03.11
12:32

Значи хърбав/отпуснат и с 1-2 малки стрии, или нацепен с повече стрии? Кой щи гледа стриите, ве пич..Я вижте го тоя има стрии хаха!

MF

04.04.11
13:00

Абсолютно. Пък и всеки си има някакво несъвършенство, така показваме, че и ние сме хора!!! :D :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1