02.03.11
22:30
Здравейте,
Интересува ме дали комбинацията Fyre International + Liquid L-Carnitine + Cheaters Relief може да даде някакви странични ефекти?
С приема на Fyre и Л-карнитин нямам проблем, но до сега не съм приемала Cheaters Relief.
Cheaters-a смятам да го ползвам не повече от един път седмично, като през това време усилено приемам Fyre International и L-Carnitine.
Накратко - Cheaters Relief “съвместим” ли е с Fyre International и Л-карнитин?
02.03.11
22:52
Съвместим е но земи Fyre Original а Cheeter-a го пий преди да се отклониш от режима и след това :)
Благодаря за бързият отговор. :)
Относно Fyre - вече съм купила International…
Искам да попитам още нещо.
Ако същия ден, в който приемам Cheaters-a пия алкохол, ще има ли някаква промяна в ефекта?
Изобщо, може ли да се пие алкохол по време на употреба на Cheaters Relief?
04.03.11
21:53
той е за това да не да не абсорбираш въглехидратите ,в най-лошия случай да изхабиш алкохола и да не се напиеш :)
казано от Anthony на 03.03.11, 01:08:
Пари на вятъра. Да беше взела OxyElite Pro, поне подтиска апетита.
Брей не излизай толкова бързо компетентен ... Я кажи сега тука кои от тези фетбърнери си пробвал и така ги оценяваш, тъй като аз съм изпил доста бърнари да не казвам най-популярните на повечето марки и за мен FYRE си остава доста сериозен и водещ.
След като пробвах Cheater’s Relief мога да дам мнение.
Продуктът си върши работата прекрасно. Пресмяташ колко въглехидрати и мазнини ще поемеш и гледаш таблицата за броя на таблетките.
Това, което не ми хареса е, че ми запича стомаха... И честно казано предпочитам да се лиша от дадена храна, вместо да си навличам храносмилателни проблеми.
Четох, че при честа употреба на Cheater’s Relief може да се появят доста сериозни храносмилателни смущения.
Като цяло - става, но не за постоянна употреба.
Интересно е да се отбележи, че се сещам за 2 продукта, които заместват всичките тези по-горе, а сигурно са и в пъти по-ефективни.
Стим-Х и Окси.
Това с блокерите е за хора без воля.
Мерси за отговора.
Оксито и аз го гледах в последните дни. Малко ме притеснява състава му, това как ще ми се отрази на сърчицето, че имам проблеми с него...
Стим за първи път го чувам, но повече не смятам да посягам към блокери.
Относно волята - повярвай ми, волята я имам в излишък. Просто ми се иска понякога да се отпусна :)
казано от Гергана Кюркчиева на 30.03.11, 22:40:
Малко ме притеснява състава му, това как ще ми се отрази на сърчицето, че имам проблеми с него...
Пробвала съм какви ли не хапчета от редуктил,линдакс,липота млипота,Antiadipositum X 112 T® Lösung до екстази и кока,но толкова зле не съм се чувствала както с Fyre international. Сърцето ми щеше да гръмне....Прави си изводите и внимавай.
Според мен няма никакъв смисъл от тези хапчета за отслабване всичко е временна заблуда и пари на вятъра.
На мен Fyre-то ми понася добре, даже идеално - нямам проблеми с него.
Абсолютно съм съгласна, че хапчетата не правят чудеса. Всичко е въпрос на правилно хранене, редовни тренировки. Но със сигурност има полза от хапчетата. Най-малкото подобряват концентрацията и издържливостта, което е достатъчно за по-пълноценна тренировка = повече изгорени калории. :)
E то при проблеми със сърцето, предполагам лекари са ти ограничили дори кофеина.
За йохимбето и др. да не говорим.
31.03.11
12:34
казано от Филип Буцев на 02.03.11, 22:52:
Съвместим е но земи Fyre Original а Cheeter-a го пий преди да се отклониш от режима и след това :)
Fyre Original не се внася в България, заради наличието на Yohimbe…забранено е :)
Мнението беше редактирано от Румен Кръстев на 31.03.11 12:56.
31.03.11
12:39
казано от Румен Кръстев на 31.03.11, 12:34:
казано от Филип Буцев на 02.03.11, 22:52:
Fyre Original не се внася в България, заради йохимбина...забранено е :)
Искаш да кажеш, че е забранено да се внася Fyre Original в българия заради Йохимбина, което означава, че йохимбина е забранен да се внася в България или аз не можах да те разбера?
31.03.11
12:56
Да, европейските закони забраниха вноса на продукти съдържащи йохимбе, както и вносът му, като самостоятелен суплемент.
Причините са в страничните ефекти, които се появяват при употребата му - сърцебиене, повишено кръвно налягане, треперене и други. Да не забравяме, че това са ефекти, които се наблюдават при приемане на повишени дози от въпросният продукт.
31.03.11
13:17
Ами в бизнеса съм :) и скоро търсих за една клиентка, тъй като имах само ориджинал, питах на три места, които така да се каже държат по-голямата част от пазара на добавки.
От всички получих един и същ отговор, освен това на конкурентен сайт има и инфо по въпроса сега като се поразрових малко :D
31.03.11
13:21
казано от Румен Кръстев на 31.03.11, 12:56:
Да, европейските закони забраниха вноса на продукти съдържащи йохимбе, както и вносът му, като самостоятелен суплемент.
Причините са в страничните ефекти, които се появяват при употребата му - сърцебиене, повишено кръвно налягане, треперене и други. Да не забравяме, че това са ефекти, които се наблюдават при приемане на повишени дози от въпросният продукт.
Това е тревожно ... виждам, че в магазините за хранителнио добавки все още го продават и Йохимбина и Ориджинала. Явно е до изчерпване на количеството :D
31.03.11
13:32
казано от emzo на 31.03.11, 13:21:
Ала бала значи
Не е ала бала, просто не се внася.....ако някъде има останал по рафтовете, може би може да се намери
В момента използвм Fyre Internacional спазвам НВД+35мин кардио подържам пулс 168някаде и резолтатите не са това което очквах.Прочетах изказвания във форума как за един месец на този ражим свалят по 15кг.15сам от талията става вапрос за нормални тела квото е и моето 185 90 кг.В момента са минали 20 дена и сам свалил около 2кг. и 4см. от талията.Така че всичко май е относително при мене не се получава а спазвам всичко.
казано от bestpc на 14.04.11, 18:34:
В момента използвм Fyre Internacional спазвам НВД+35мин кардио подържам пулс 168някаде и резолтатите не са това което очквах.Прочетах изказвания във форума как за един месец на този ражим свалят по 15кг.15сам от талията става вапрос за нормални тела квото е и моето 185 90 кг.В момента са минали 20 дена и сам свалил около 2кг. и 4см. от талията.Така че всичко май е относително при мене не се получава а спазвам всичко.
И от това си недоволен? Ми значи си правиш всичко правилно и сваляш в границите на нормалното. Остави ги тези дето свалят по 15кг :)
казано от bestpc на 14.04.11, 18:34:
Аз свалям за 20 дена по 3кг мин за последните 3 месеца, без каквито и да е бърнари, така че може да си пробваш само с хранителния режим, кардио и тренировки. ;)
19.04.11
10:18
Може ли да попитам за fire original дали ще има намаления за празниците .Знам че темата е друга но да не отварям нова.