Отслабване и стягане

29.03.11
22:29

Смятам да започна да бягам всяка сутрин и да ходя 2-3 пъти седмично на фитнес... спазвам диета... имам нужда от сваляне на 3-4-5 кг и стягане..нядявам се за 2 месеца да успея да постигна целта си... ще се радвам на съвети критики и компания :):):)

29.03.11
22:46

Ти явно не ни питаш нищо, а просто ни споделяш, какво си решила да предприемеш.И какво трябва да критикуваме, след като не си дала, нито хранителен режим, нито тренировъчен режим, нито си дала информация за себе си, ръст, кг,... И к’во очавкаш да дискутираме и да критикуваме???

30.03.11
08:46

ами...висо съм 165см/52кг от седмиа започнах нещо като хранителен режим плодове,зеленчуци,риба(рядко)  и общо взето това е :)
И да..един вид исках да споделя.. да си намеря компания тук в форума и това е :)

Мнението беше редактирано от veselina chu на 30.03.11 08:48.

30.03.11
09:13

Направи си дневник при жените :)
Тук не е много удачно.
http://www.bb-team.org/forums/viewforum/46

30.03.11
10:28

Много странно, защо не ядеш месо?Караш го само на плодове и зеленчуци ли?Рагледай малко в радел хранене, видове диети, порочети малко информация.Рагледай дневниците на момичетата, направи си дневник и ти, ще ти е много полезно :)

30.03.11
10:57

Багодаря ви за отговорите :)
Не ям меcо защото не обичам :P

Мнението беше редактирано от veselina chu на 30.03.11 10:58.

MF

30.03.11
11:40

Мила, щом ще отслабваш, ето съвет:
Тичай сутрин, на гладно, след загрявка, защото тогава организмът още спи, така да се каже. След това не карай на плодове и зеленчуци-те са ЧАСТ от храната. Ако ще ходиш и на фитнес, хапвай силна храна-овесени ядки, яйца, извара, пълнозърнести продукти. Бих ти препоръчала да сведеш до минимум въглехидратите вечер-например хапвай зеленчуци. Ако не харесваш месо (неразбираемо за мен), хапвай вечер други източници на белтъчини (горепосочените например). Но през деня не се излагай и си хапвай и въглехидрати, и белтъчини и мазнини. Не тичай всеки ден-целта не е да се преумориш, да станеш безжизнена и отпаднала, а да се стегнеш и освежиш, нали? Осигури си време за сън.
Успех!

30.03.11
11:58

месо, яйца, извара,кашкавал,сирене и пълнозърнести продукти консумирам много рядко .. не ми харесват знам че един ханителен режим на плодове и зеленчуци е опасен за оранизма когато е повече от седмица две,но по лични наблюдения така се чувствам най-добре :) а за бягането,това е нещо което обожавам да правя...дава ми токова много енергия и добро настроене,чувствам се нов човек след това :) и затова го практикувам всеки ден,не мисля че се натоварвам много със векидневно тичане,защото бягам малко смисъл 25-30 минути :) сутрин на гладно :P :) Благодаря ти за съветите мила (sun)

Мнението беше редактирано от veselina chu на 30.03.11 12:01.

30.03.11
12:06

Нищичко не знаеш, @veselina, и нищо не ти е ясно. Прочети поста на Miss Fight още веднъж.
Ти можеш да си контра на всичко, което ти се казва и да имаш мнение по всички въпроси, но то ще е за сметка на резултатите. Щом искаш да си скини фет, действай - по твоя начин такъв ще е резултатът. Липсата на протеин ще попречи да оформиш тялото си, а липсата на мазнини означава хормонални проблеми.

Мнението беше редактирано от Инис на 30.03.11 12:06.

30.03.11
12:28

казано от veselina chu на 29.03.11, 22:29:

Смятам да започна да бягам всяка сутрин и да ходя 2-3 пъти седмично на фитнес... спазвам диета... имам нужда от сваляне на 3-4-5 кг и стягане..нядявам се за 2 месеца да успея да постигна целта си... ще се радвам на съвети критики и компания :):):)

Съвети явно не приемаш, защото си имаш своя теория за правилно хранене.
Критики- ами започни да се храниш правилно, а не само с плодове и зеленчуци, ако искаш да си ЗДРАВА, а не само слаба.
Компания- ами това май не е правилното място ;)

30.03.11
12:35

Стягането идва от мускулите, а те трудно се изграждат със плодове и зеленчуци, ако ще да имаш гена на Арнолд в женска форма..

MF

30.03.11
14:04

Съгласна съм с останалите. Мисли-истинската красота е здравето, подкрепено с добро настроение.
Почети малко от статиите в сайта-интересни и много полезни.

30.03.11
15:13

inis9 прав си  че не съм наясно :)
Мерси за съветите ще се  разровя повече :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1