20.03.11
16:08
Добър ден,препоръчаха ми този продукт понеже искам кача мускулна маса и ми казаха че това ще ми свърши работа.
неразбирам много от добавки така че ви питам кфо ви е мнението :)
20.03.11
16:32
ако нямаш поне 5 месеца стаж,то тогава този продукт не го употребявай.няма да има голям ефект.
21.03.11
01:38
Като му гледам състава е някаква глутаминова матрица. По-добре с дай парите за нещо по-смислено.
29.03.11
23:34
Вземи си глутамин, мускулите имат нужда от него няма значение на коя фирма, и не ти трябва стаж за да пиеш глутамин, защото тялото ти само го произвежда, т.е. ако искаш да увеличиш възстановяването на мускула трябва да приемаш допълнително количество освен това което произвежда тялото то, напълно безопасен е и няма странични ефекти защото тялото го произвежда от както си се родил............Аз сега пия G-Bomb мога да кажа чак след месец колко е добър но със сигурност няма да имам по добри резултати без него, ако имаш въпроси питаи знам някои работи.....
Мнението беше редактирано от Ivelin Georgiev на 29.03.11 23:36.
Напоследък има много проучвания доказващи , че глутамина не помага за покачването на ММ , така че си спести парите
29.03.11
23:51
Аз лично съм пил от нея и съм много доволен от възстановяването,ама за ММ няма да ти свърши работа.
Тренираш от година ама не си казъл на колко си, колко си висок, колко тежиш, евентуално какъв генотип си и също така каква ти е физическата активност. Важно е също кво си пил до сега. Много е важно и какво хапваш, тоест това е най- важното.
G-Bomb не съм пил, но много съм се интересувал, защото съм му хвърлил око точно на този продукт. Като цяло ще имаш ефект със сигурност. Не съм много сигурен дали е по-добре да си вземеш глутамин на някоя от хубавите фирми или такава глутаминова матрица. Съдейки по опитами с креатина матриците са по- добри от останалите видове, така че мисля, че тук нещата също ще са така.
Цената е 55лв някъде. На твое място бих взел креатин и BCAA вместо тоя продук.
30.03.11
09:37
Защо да не е добър !? Само аз ли си мисля, че глутаминовата матрица е по-добра от чистия глутамин ? Ще спечелиш от този продукт, повярвай ми.. но ще ти спомогне да не губиш ММ-а :)