30.03.11
08:34
Здравете. Взех си трибулус за ПЦТ, по 5 гр. дневно. Въпросът ми е кое е по-добре според вас - да вземам цялата доза наведнъж или да я разпределям по 1 гр. през 3 часа? При първия вариант ще има по-високо съдържание на активните вещества (сапонини и прочие), действащи в кръвта, но по-неравни нива, докато при втория - по равномерно ниво.
Раздели я на два приема, но това количество е огромно. Имай предвид, че едва ли ще се осети разлика от 3гр. нагоре. Не е ли редно преди да правиш там каквото си правил да се запознаеш със най-важната част от цикъла още преди да си го почнал? Надявам се знаеш, че трибулуса няма да ти помогне със високите нива на естроген и кортизол, както и с ниските на Лутеинизиращият хормон.
30.03.11
09:13
Аз само се надявам, да не се е наблъскал вече с инжекции и тепърва да си мисли че се оправи само с трибулус.
Не е само трибулус, спокойно. Всичко останало съм го взел както си пише в учебниците ;) Значи смятате, че над 3 грама няма смисъл от трибулуса? И защо нивото на ЛХ да остане ниско? Нали точно това се стимулира от трибулуса?
казано от Cabron на 30.03.11, 10:22:
Не е само трибулус, спокойно. Всичко останало съм го взел както си пише в учебниците ;) Значи смятате, че над 3 грама няма смисъл от трибулуса? И защо нивото на ЛХ да остане ниско? Нали точно това се стимулира от трибулуса?
Принципно да, такъв е механизмът на действие на трибулуса, би следвало да повишава ЛХ.
Раздели го на няколко пъти приема по равни части се пие,равни интервали . Да ще ти увеличи ЛХ , а от там теста и естрогена ще тръгнат нагоре ... ти каза ,че си взел мерки , тъй че ок
пп 3000-3500 ти е горния прием за трибестан
Мнението беше редактирано от BENETTON на 31.03.11 05:37.