29.03.11
23:40
От 5 месеца ходя на фитнес от към 2 месеца насам след всеки понеделник когато правя гърди имам мускулна в продължение на 2-3 дена, казвали са ми, че ако имам мускулна значи мускулър разсте и тренировката е била добра. Обаче другите мускули не ги усещам да растат. Бицепсът преди ми беше стегнат, а сега все едно нямам енергия да го стегна и да си свия ръката, и да я стегна до де е свита е едно и също все ми потъва пръста без голям натиск, а преди беше стегнат като паве. Не съм сменям програмата си от както съм почнал и правя по 2 упражненич за него. От 3 седмици пия “Hi Fit Nutrim” гейнър, дали той може да причинява този ефект?
Ами, ако преди си бил по-слаб и си имал по-малко подкожни мазнини и за тези 5 месеца си качил някой кг е нормално, но това дали бицепса ще ти е твърд или мек, няма значение, стига да ти е голям и оформен (поне така мисля аз)! А за гърдите, аз съм същата работа, след всяка тренировка за гърди имам МТ, пък вече тренирам 1 год. и 4 месеца... Някои казват, че било до свикване, но не е!
Кажи какво правиш за бицепс примерно :) Серии, повторения, стигаш ли до отказ, по силен ли си станал от началото насам...
Иначе тялото е меко като има мазнини да умекотяват, когато енергиината хипертрофия доминира миофибралната. Такива работи ми се въртят в главата :)