11.05.05
21:34
Парво се извиняам ако темата не е за този раздел но незнаех каде по точно да я пусна . Ае значи искам да ва питам ... начи ся съм на 14 години почти 15 и .. на лявото зарно на гардата имам нещо кат топче ... а на дясното няма нищо ? Нито съм земал някфи препарати нит нищо .. ЗАЩО ТАКА ? :? :(
[quote author=“Em1n3m”]Парво се извиняам ако темата не е за този раздел но незнаех каде по точно да я пусна . Ае значи искам да ва питам ... начи ся съм на 14 години почти 15 и .. на лявото зарно на гардата имам нещо кат топче ... а на дясното няма нищо ? Нито съм земал някфи препарати нит нищо .. ЗАЩО ТАКА ? :? :(
Ако искаш да получиш отговор, ще си направиш труда да прерових форума, имаше един с подобен, ако не същия проблем.
Иначе:
-Не се панирай!
-Иди на лекар!
:D
и аз имам не6то като топче ама между двете гърди , но пове4е прели4а на няква папка ама ми седи от доста време , затова наи добре отиди на кожен лекар тои ще ти кайе от какво е :wink:
21.05.05
18:26
Пиеш ли соев протеин? Махна ли се топчето? Да си си удрял зърното на лежанката с лоста? Някоя мацка да те е смукала? Това са вариантите, кой е твоя?
13.06.05
16:53
Според мен освен вариантите с мацките, лежанката и т.н. има и още един. И според мен това е проблема ти, а той е следният : повечето момчета в пубертета имат такива топчета на зърната и аз сам имал такова споко:Д но аз имах и на двете зърна и ме боляха като ги натискам! ако и при теб е така значи е тва. не се плаши! просто с времето ще отмине
[quote author=“M.azOHiz.M”]Според мен освен вариантите с мацките, лежанката и т.н. има и още един. И според мен това е проблема ти, а той е следният : повечето момчета в пубертета имат такива топчета на зърната и аз сам имал такова споко:Д но аз имах и на двете зърна и ме боляха като ги натискам! ако и при теб е така значи е тва. не се плаши! просто с времето ще отмине
Точно така е. И аз през пубертета имах подобни проблеми. Лекарите казаха, че ще отмине (и се оказаха прави като никога :lol: ).