30.03.11
14:26
Здравеите :) Аз съм нов във работата и изработването на диета и искам да ми наредите както трябва една.6те по4на фитнес другата седмица.Преди година ходих за 2 месеца.Постигнах хубав ефект но проблема е 4е съм малко слаби4ък.Аз сум 57-60 кила зависи :) 19 годи6ен.Преди време си мислех 4е само със блъскане се постигат мускулите но проблема е 4е не си съставих диета тогава .Искам да ка4а маса за да си пооправя фигурата и визията и разбирасе да си вдигна самия лимит на мускула за6тото след време си изглейда все едно стои на едно ниво :) .Ребрата ми се 4етът леко :) а гарбът ми е леко кокалест и лопатките много изка4ат.
Искам да си изготвя хубава диетка не искам супер бурзо дигане на маса но сус времето постигна ниакакви 10-20 кила отгоре и така нататък.
зна4и да запо4нем с това 4е не ям готвени меса и риба.Да знам но не сум пулен вегетарянец.ям колбаси луканки пастет и такива.Зелен4уци плодове сирена ка6кавали яйца млека и тем подобни оби4ам да ям.
Не искам протеини и сиакви химии и 6еикове в диетата
знам 4е с тези условия сиг 6те е трудна работата но искам да опитам.
до сега много мразех да преяждам но ако трябва 6те го правя
студент съм в об6тежитие и ниамам възможност да си готвя ориз и т.н
сигурно 6те си купя бирена мая да пия заедно със диетата
наредете ми едно хубаво лист4е със храни и 4асове за6то се яде това тогава и така нататък моля
лист със храни които копирах от темата за хранителния режим си4ко тук оби4ам и ям:
яйца, кашкавал, нискомаслено сирене, нискомаслено мляко,хляб (пълнозърнест, ръжен), картофи (обикновени, сладки), овес, леща, грах, боб, паста (пълнозърнеста), ориз (бял, кафяв, но най-вече кафяв),аспержи, броколи, моркови, царевица, краставици, зелен боб, лук, гъби, грах, домати, спанак, зеле, маруля и др,сякакви ядки оби4ам
предполагам 4е 6те мога да си варя яица тук.
ако не6то е пропуснато добавете.
въпроси:
миустли може ли да се използва в диетата (съдържа овсени ядки су6ени плодове и тем полезни не6та)?
рибеното масло може ли да се използва в диетата?
купени спагети в пакет4е мисла 4е мога да си правя но стават ли за диетата?
ако има не6то което сум пропуснал да кажа подсетете ме
моля някои да ми направи хубава диета 6те съм му супер благодарен!!!
относно 4асовете за фитнес все о6те не знам имам разли4ни лекции в разли4ни 4асове и 6те го обмислям като му доиде времето
все пак може да под4ертавата кое трябва преди фитнеса или след него да ям.
Много съжалявам за ло6ото писане но рядко пи6а на бГ :)
За 2 месеца какъв “хубав ефект” си постигнал?Няма никой да ти нареди диета, сам ще се погрижиш за това, като прочетеш важните теми в сайта.Ако смяташ пак да тренираш 2-3 месеца, колкото за лятото да изглеждаш добре, то няма да стане...
Мнението беше редактирано от Нежния на 30.03.11 14:35.
@Мартин, 4 и 6 със сигурност ги няма в българската азбука. Мен лично ме заболяха очите и успях да ти прочета писанието само до средата. Имай малко уважение към хората, които планираш да измъчваш с краснописът ти. Срамота е, млад човек на 19 години да не умее да пише на родния си език.
Мнението беше редактирано от Anthony на 30.03.11 14:44.
30.03.11
14:50
Тая тема ми е еталонът за мързел, наглост и неграмотност...
Мнението беше редактирано от Мартин Томов на 30.03.11 14:50.