Подтискане на апетит + горене на мазнини .. продукт?

27.03.11
23:50

Здравейте, сигурно има подобна тема, но случаят е малко по-специфичен и не искам да рискувам :) Ходя на фитнес 3 пъти седмично и пия Л-карнитин преди тренировка и вечер преди лягане.. На тренировка наблягам на кардио - около 5-6 км на кростренажора или пътеката, след това по няколко серии и на уредите и се чувствам ок.. обаче този апетит ще ме погуби :) Ние момичетата сме склонни да огладняваме по-често и невинаги може да се хапне нещо полезно .. иначе принципно се стремя да спазвам нисковъглехидратен режим, но ми трябва нещо за подсилване на ефекта .. т.е. бързо изгаряне на мазнини и подтискане на апетита едновременно .. давайте идеи :))

28.03.11
00:06

Stimulant-X подтиска много силно апетита, поне при мен. OxyElite Pro също. Не знам доколко са ефективни в изгарянето на мазнини, но в повечето ревюта ги хвалят доста. Мен ако питаш, най-добре си оправи яденето и не разчитай много на бърнъри. Махни тестото и сладкото и не прави само монотонно кардио с малко усилия, защото полза няма да имаш. Забелязал съм доста жени във фитнеса, които си въртят колелото по един час, четат си вестник и дори не се изпотяват, но за сметка на това са си пак дебели :)

Мнението беше редактирано от Anthony на 28.03.11 00:08.

28.03.11
00:51

На тренировка се изпотявам на макс, редувам темпо-то, с това нямам проблеми .. ( а и в първите дни с л-карнитин-а тичах по 9 км .. остана и да не се потна ;D )  Проблемът е просто да си дам един начален тласък, малко повече резултат за мотивация :) Иначе тези неща.. н зм фетбърнъри ли се водят - мога ли да ги комбинирам с л-карнитин или нещо друго?

Мила

28.03.11
07:06

казано от Anthony на 28.03.11, 00:06:

Забелязал съм доста жени във фитнеса, които си въртят колелото по един час, четат си вестник и дори не се изпотяват, но за сметка на това са си пак дебели :)

Това, че някой се поти по-обилно от друг човек, не значи задължително, че потящия се обилно ще отслабне повече от другия.
Относно въпроса, фатбърнерите се съчетават с Л-карнитина, но според мен няма нужда да пиеш л-карнитин ако ползваш един от изброените по-горе бърнери.
Има и отделни продукти, които подтискат апетита, единия е Синефрина. Лично при мен не съм забелязала поттискане не апетита, но познавам хора при които си върши работата.

Мнението беше редактирано от Мила на 28.03.11 07:08.

30.03.11
15:20

Ок, а все пак как бих могла да комбинирам Л-карнитин-а с Окси-то .. имам предвид в какво съотношение? На Now е

Мнението беше редактирано от God bless на 30.03.11 15:22.

30.03.11
15:45

Няма смисъл според мен.

Иначе 2грама около 30-40мин преди тренировка

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1