Skinny fat или нисък процент мазнини

Темата е заключена.
Прескочи до:

ето я моята претендентка :D женското лице на Muscletech

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 30.03.11 14:26.

30.03.11
14:25

казано от Martin Tomov на 30.03.11, 14:21:

Жената на първата снимка няма нищо общо със скини-фет

Дам, ама така е зададена анкетата, първата снимка е дадена за пример за скини-фет...

30.03.11
14:25

казано от Martin Tomov на 30.03.11, 14:21:

Скини-фет не мисля, че някой би казал, че харесва - нито за момиче, нито за момче. Жената на първата снимка няма нищо общо със скини-фет за мен, по-скоро се доближава до предпочитания от мен тип тяло отколкото до въпросното определение. А и аз говорех по принцип.

Тогава да уточня, че аз коментирам скини-фет срещу фит (и то фит в малко повече) - тогава винаги избирам второто, ако има и повече “играчи” тогава най-вероятно бих избрал различно, но скини-фет срещу фит - определено второто.

А по-снимките - Джейми в несъстезателна форма изглежда много добре - има си културен процент мазнини и тн, само раменцата са ѝ малко по-широки (поне за мен), но това си е и ген.

30.03.11
14:33

не знам дали съм улучила, но май тази снимка е по добър показател за скини-фат. иначе аз съм за по изчистените мацки дето имат и малко релеф.

30.03.11
14:40

Anelia и Inis9 да ме извиняват, но за тази снимка друго освен „перфектна” не виждам какво може да се каже.

Скини фет, или не, независимо от всичко, дори че 1:10000000 се раждат с нежни ръце, тънка талия, голям стегнат естествен бюст, но е ясно че това е ИДЕАЛЪТ.

Предизвиквам дамите, да покажат снимка на по-перфектната за тях женска визия и после момчетата от форума да кажат, кое момиче предпочитат с ръка на сърцето. Ясно е какъв ще резултатът.

30.03.11
14:42

Истината за мен е някъде между двата модела.Хем да има тренирано и оформено тяло,хем да си има и леки мазнинки,равномерно разпределени,разбира се.

ПП:Ето ви снимка на скини-фет мъж::D:D:D

Говорим си субективно нали - за мен това е прекрасно изглеждащо женско тяло - без крайностти - приятно изглеждащо и функционално..

30.03.11
15:12

Единственият проблем в сравняването на снимки е, че... сравняваме снимки и то какви снимки - яко обработени :)

30.03.11
15:20

казано от karfi4ka на 30.03.11, 15:12:

Единственият проблем в сравняването на снимки е, че... сравняваме снимки и то какви снимки - яко обработени :)

Много точно казано!

Ако трябва да си говорим честно, тази първата на снимката вероятно има паласки, стрии и целулит, внимателно изчистени с фотошоп. :)

А личното ми мнение клони силно към атлетичните женски тела, но всичко е относително и нещата много зависят от конретния човек и дори ситуация. :)

да ама вероятно е и да няма нали ;) това, че е използван фотошоп незначи, че на живо ще е някакво плашило ;) всяка професионална снимка е обработена дори и да имаш перфектно тяло пак минава през обработка на сенки, фон пейзаж, и така нататък

30.03.11
15:24

Според мен са важни пропорциите
До колкото знам талия=70% от ханш и бих добавила:обиколка на гърба (не гръдна-там каквото бог дал или някой хирург...) ,равна или по-голяма от тази на ханша + елементарна стегнатост (това си е мое мнение :P )
Относно skinny fat момичета , аз не смятам , че са слаби с паласки (това е по-скоро мъжка проблемна зона , ако едно девойче е кльощаво едва ли ще са там мазнинките) ,под това “определение” разбирам- слаби и увиснали , като мършави бабички , с целулит на 40 см бедро :)
Мацката от първата снимка не е нито Skinny , нито Fat , има големи гърди и може да клони към “пищна” :)
Във втората няма грам “секс” , но визуално по-ме кефи
Ако бях мъж , щях да съм гей и да избера втората :P

30.03.11
15:29

На първите сними аз виждам само една жена и тя е на 1-вата снимка.

Трудно ще се стигне до консенсус в допитване, което сравнява несравними ... обекти. А пък от качените снимки наистина май няма такава без допълнителна редакция.

30.03.11
15:32

:)

Мнението беше редактирано от Мая на 30.03.11 15:33.

30.03.11
15:33

казано от kristiancho на 30.03.11, 15:22:

всяка професионална снимка е обработена дори и да имаш перфектно тяло пак минава през обработка на сенки, фон пейзаж, и така нататък

Идеята ми е, че по принцип ползването на професионални снимки за онагледяване на тип женско тяло при анкета “кой тип женско тяло повече ви харесва” е леко безмислена, точно заради нещата, които си казал.

30.03.11
15:37

казано от kristiancho на 30.03.11, 15:22:

да ама вероятно е и да няма нали ;) това, че е използван фотошоп незначи, че на живо ще е някакво плашило ;) всяка професионална снимка е обработена дори и да имаш перфектно тяло пак минава през обработка на сенки, фон пейзаж, и така нататък

Там е работата, че перфектни тела няма. :) А дори и да няма кусури тази от първата снимка, тя няма и форма - тия ръчички като някакви цилиндърчета, бедра без всякакъв релеф, прасци като моливчета - не, благодаря. Циците не компенсират нищо от това, освен ако не си болен цицоман, а за съжаление доста от мъжете са точно такива. :D

хах малки ръчички казваш.. еми твойте баници са 50санта моите не са толкова и такива ръчички са ми идеални.. това, че на теб жена с 35-40см ръка би ти хареса не е грозно и не оправдано но как ще стои такава жена до мен ... поне ще е странно в повечето случаи смешно :) затова има различни жени да няма ощетени мъже :P

30.03.11
15:43

казано от kristiancho на 30.03.11, 15:42:

хах малки ръчички казваш.. еми твойте баници са 50санта моите не са толкова и такива ръчички са ми идеални.. това, че на теб жена с 35-40см ръка би ти хареса не е грозно и не оправдано но как ще стои такава жена до мен ... поне ще е странно в повечето случаи смешно :) затова има различни жени да няма ощетени мъже :P

Яяяяя кой си написал домашното :D :D :D

30.03.11
15:47

@Боби – за какви прасци като моливчета говориш, като на снимката са скрити и дори не се виждат? Малко наизуст ми идва. И какво разбираш под релеф на бедрата? За бога какъв релеф? Тези зони трябва да са женствени – гърди, дупе, бедра – закръглени, нежни. Не мога да си представя релефен задник, гърди и женски бедра съжалявам.

П.П. Добре, нека се разглежда снимката като утопия, фотошопиран 3Д модел и какво ли не. Дори така това представлява идеалът, перфектният начин по който би трябвало да изглежда едно женско тяло.

Ако има по-красив за теб модел с релефните бедра, моля покажи и да сравним.

П.П.П. Мацката е просто убийствена, всичко друго са празни приказки

30.03.11
15:49

еми твойте баници са 50санта моите не са толкова и такива ръчички са ми идеални.. това, че на теб жена с 35-40см ръка би ти хареса не е грозно и не оправдано но как ще стои такава жена до мен ... поне ще е странно в повечето случаи смешно

Е, ти не го мисли това, при това положение(

еми твойте баници са 50санта моите не са толкова

), съмнявам се да се стигне до там, че такава жена с  35-40см ръка да застава до теб, тя вероятно ще си избере някой с 50 - 60 (примерно) ;) Така, че си прав ;)

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 30.03.11 16:33.

30.03.11
15:51

@kristiancho - аз не казвам, че са малки ръцете, казвам, че са безформени. :)
Разликата между тези двете по-долу например не е в размера:

30.03.11
17:13

Тая втората има баси яките предмишници ... което е много грозно

30.03.11
17:16

Ето ви поле за размисъл,аз на тази визия още недостатък не съм намерил.

30.03.11
17:32

казано от Biad__ на 30.03.11, 17:16:

Да, това си има всички необходими извивки на всички необходими места. Обем, където трябва и релеф, където е удачно. :)

И като сме тръгнали с примерите, ето един продукт на стероидите и пластичната хирургия (Зузана от Бодирок), който максимално се приближава до моите разбирания за перфектното, излъчващо сексапил женско тяло като форми, размери и пропорции (може би една идея по-малки гърди, но и така става):

30.03.11
17:38

казано от Гърмян Заек на 30.03.11, 15:47:

@Боби – за какви прасци като моливчета говориш, като на снимката са скрити и дори не се виждат? Малко наизуст ми идва. И какво разбираш под релеф на бедрата? За бога какъв релеф? Тези зони трябва да са женствени – гърди, дупе, бедра – закръглени, нежни. Не мога да си представя релефен задник, гърди и женски бедра съжалявам.

Наизуст? Прилагам метода на непълната индукция. :) Слаби, безформени ръце, очевидно нетренирано тяло => слаби, безфоремни крака. Няма нищо наизустено тук.
“Трябва” е силна дума. Нищо в тази област, която е въпрос на вкус и лични предпочитания, не е “трябва”. ТИ харесваш заоблени и отпуснати бедра и задници - това си е твое право и твой вкус. Аз пък искам да виждам релефа на четириглавия мускул. Може би без идеална дефиниция, но достатъчно, за да се вижда, че там има и мускул, а не само пача.

А и не забравяйте още нещо - добре е да се мисли малко и в перспектива. :) Замисляли ли сте се как ще изглежда въпросното skinny fat гадже след 10 години? А след 15? Ако допуснем (основателно), че едва ли ще започне да спортува, за нея има само два пътя - да се спаружи и сбръчка или да напълнее и да се разплуе. Пред спортната мацка възможностите са доста по-приятни за окото и мисълта. :)

30.03.11
17:51

Боби!

Какво „отпуснато” видя в момичето от първата снимка? Гърдите? Надявам се правиш разликата м/у красив естествен бюст и силикон.

Ръцете и краката и освен, че са красиви са и нежни и женствени. Нищо безформено или отпуснато няма тук – акоформата е като на Сузана.. съжалявам, но това е мъжка форма на ръка.

Силата като какво се вписва? Силни женски ръце? Те за какво служат? Сила – набъбнали хипертрофирали мускули, жили, вени, сухужилия, груба кожа??? Моля? Не слагайте неизменно равенство между „силна” и „стегната”. Не мога да разбера защо момичето трябва или да е силно или да е отпуснато с целулит..

Защо ти е релефът на четириглавия мускул да изпъква и какво разбираш под „ да няма пача”?? Ако майките ни нямаха „пача” ние най-вероятно нямаше да оцелеем – нямаше да има кой да ни откърми.

Защо добре разпределената по тялото мазнина да е нещо лошо?? Това са момичета все пак! Нежни същества, не става въпрос за нас мъжете???

Ако те привличат сексуално релефно изпъкналите мускули, какво ти пречи да оцениш по подобен начин и някое по-слабо момче например? Един вид общо взето ако изрежем рамото на тази твоята сузана и на някой по-слабичък билдър аз не вярвам да намерим разлика по снимките..

И относно старостта – всеки остарява. Ако всеки иска жена му да изглежда като мадона на 60 (не ми се рови за снимки, но смятам всеки знае за какво идва реч) значи наистина има нещо сбъркано в това общество и половете наистина се разменят..

30.03.11
17:59

Бъркаш се за Сузана,пластична операция има,но стероиди не ползва,просто вече прекалява малко с релефа.Съвсем малко мазнинки,за да не е толкова дълок релефа биха и дали много по-женствена визия.
Бих казал че най ми харесва,нивото и от преди около година и половина.

30.03.11
18:08

казано от Biad__ на 30.03.11, 17:16:

На тази снимка виждам Барби на стероиди.
ПП: Опс, снимката е изчезнала, но надявам се става ясно от поста ;)

Мнението беше редактирано от Margi на 30.03.11 18:09.

30.03.11
18:19

Хубави момичета. Поизплакнахме очи, макар и с обработени снимки.
Стават.
Ако имаме данни и за мусаката, която правят, тогава щях да се задълбоча по темата. :)

Девойката на първата снимка, определено изглежда странно.

Боби и двете момчиета чийто снимки си сложил си имат мъжествен вид( тая първата е толкоз грозна у фейсо, че напрао0о... ).. виж Biad ква сочна кака е сложил( няма плочки но си личи стегнатия корем... мускулите се очертават без да се виждат фибрите ) макар, че аз си държа на Миника Минтон ... макар, че и тя на състезание малко не ме кефи ама на фотосесиите и в масовия период ( когато е мазна :D)е страшно парче ;)

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 30.03.11 18:23.

30.03.11
18:22

Оп - намерих на мадонка снимки.

Честно казано, на 60 г. ще предпочета да си другарувам с някоя пълна лелка/бабка, да се пощипваме като разгонени тийнове и да си спомняме за хубавите дни, отколкото да се будя до това, претендиращо да е секси същество..

Мойте уважения към институцията Мадона, просто евфемизъм..

30.03.11
18:23

Интересна дискусия :)
Всички знаем, че истината е някъде по средата... И все пак - И двете мацки от първия пост определено привличат вниманието и на плажа бих зяпала с възхищение всяка от тях!
Малко не е честно да се крие лицето на по-мускулестата, защото “привлекателност” означава и “сексапил”, а тук лицето е много важно. За сметка на това пък другата гледа сластно с леко отворена уста - не е равностойно някакси :р

Ако ще говорим общи приказки - за мен скини-фет означава: отпусната кожа вместо задник, целулит по тънките крака, някое мазно натрупване на добре прикрито с дрехи място, вечно лошо настроение покрай яденето на боклуци, никаква физическа и двигателна култура и функционалност (т.е. “ох, уморих се от тези 2 етажа стълби, сега ще мрънкам и ще се цупя”). Като това последното май е най-неприятната част :)

И в този ред на мисли - за по-привлекателни, вдъхновяващи и интересни намирам тренираните момичета.
Пък вече кой какви картини има в главата си за тези категории, божа работа :)

30.03.11
18:25

казано от Гърмян Зaек на 30.03.11, 17:51:

Боби!

Какво „отпуснато” видя в момичето от първата снимка? Гърдите? Надявам се правиш разликата м/у красив естествен бюст и силикон.

О, отпусната е. Дори след фотошоп си личи. И не говоря за гърдите, макар че лично аз не харесвам толкова голям бюст. За силикон изобщо не става дума в темата, но ако искаш мнението ми, той е едно от най-неприятните средства на пластичната хирургия и лично за мен е оправдано поставянето на импланти само при козметични нужди - след мастектомия примерно. Но да се върнем на темата.

Ръцете и краката и освен, че са красиви са и нежни и женствени. Нищо безформено или отпуснато няма тук – акоформата е като на Сузана.. съжалявам, но това е мъжка форма на ръка.

Нежността е отношение, нагласа, способност да се предадат чувства ако щеш и съвсем не е задължително да има връзка с формата и размера. Женствеността пък е толкова относителна и разтеглива, толкова обусловена от времето и мястото, че просто няма какво да я коментираме. Виж палеолитните венери, виж ренесансовия, “рубенсов” идеал за жените... Естетиката се променя, еволюира. Времето на кльощавите анорексични манекенки с поклащаши се въпреки диетите тънки бедърца беше през 90-те. Това време отмина заедно с косматите подмишници. 

Силата като какво се вписва? Силни женски ръце? Те за какво служат? Сила – набъбнали хипертрофирали мускули, жили, вени, сухужилия, груба кожа??? Моля? Не слагайте неизменно равенство между „силна” и „стегната”.

Кой говори за сила? Аз лично подобно нещо не съм споменавал. Но май държиш жената да е по-слабата страна. :)

Не мога да разбера защо момичето трябва или да е силно или да е отпуснато с целулит..

Тук сме на едно мнение - има хилди междинни “положения”, като никоя от крайностите не е особено привлекателна. Идеалният процент мазнини за една жена (такъв, който да не вреди на здравето и в същото време да позволява спортен и стегнат вид) обаче не е 30% като на мадамата на снимката, а по-скоро някъде между 12 и 20.

Защо ти е релефът на четириглавия мускул да изпъква и какво разбираш под „ да няма пача”?? Ако майките ни нямаха „пача” ние най-вероятно нямаше да оцелеем – нямаше да има кой да ни откърми.

О, нямаш деца явно. :) Физиологията и метаболизмът на жената се променят драстично още в началото на бременността, за да позволят износването на плода и след това неговото кърмене. Не е нужно жената да е мазна цял живот, за да откърми здрави и щастливи деца.

Защо добре разпределената по тялото мазнина да е нещо лошо?? Това са момичета все пак! Нежни същества, не става въпрос за нас мъжете???

Не е лошо, когато не е твърде много.

Ако те привличат сексуално релефно изпъкналите мускули, какво ти пречи да оцениш по подобен начин и някое по-слабо момче например? Един вид общо взето ако изрежем рамото на тази твоята сузана и на някой по-слабичък билдър аз не вярвам да намерим разлика по снимките..

Май намекваш нещо за сексуалната ми ориентация? :D Добре, че не се обиждам лесно. :) Разлика има и то точно там, където това е от значение. :)

И относно старостта – всеки остарява. Ако всеки иска жена му да изглежда като мадона на 60 (не ми се рови за снимки, но смятам всеки знае за какво идва реч) значи наистина има нещо сбъркано в това общество и половете наистина се разменят..

Е, хайде сега - старост. Жените, които не се поддържат физически, заприличват на лелки още на 35. Същото важи с пълна сила и за мъжете, разбира се, което само показва колко много си приличаме. :)
А какво те притеснява в еманципацията на половете? Застрашен ли се чувстваш?

Егати, колко изписах! Днес яко ме е хванала словесната диария. :) Добре поне, че е в подходящия раздел. :D

30.03.11
18:27

Аз - и двете, казвам си като мъж, но ще обръщам повече внимание на първата.

30.03.11
18:38

@6th - мацката си е съвсем реална! ето още снимки!

Ясно, че става въпрос за идеално тяло, не всяка жена има такъв ген, но тук говорим май за предпочитания

30.03.11
18:47

Първата ми харесва в пъти повече от втората , и то не само заради едните гърди , изглежда ми много по женствена и нежна същевременно няма висок процент мазнини (паласки , баджаци и т.н.) Жени с толко релеф ме отвращават ... просто ми е грозно и съм си говорил с много хора и все още не съм чул на някой да му харесва много релефна или мускулеста жена. лично мен втората по скоро да ме накара да се засрамя че е по релефна от мен от колкото да ме възбуди.разбирам да е стегната подържана да има стегнато коремче и дупе , но релеф вече е грозно съжалявам , просто не ми се струва женствено.Пък и жените с нисък процент мазнини мисля че имат здравословни проблеми с цикли и такива ти ми работи.Такаче моя глас с 2 ръце е за първата дама

30.03.11
19:09

казано от animall на 30.03.11, 18:47:

лично мен втората по скоро да ме накара да се засрамя че е по релефна от мен от колкото да ме възбуди.разбирам да е стегната подържана да има стегнато коремче и дупе , но релеф вече е грозно съжалявам , просто не ми се струва женствено.Пък и жените с нисък процент мазнини мисля че имат здравословни проблеми с цикли и такива ти ми работи.Такаче моя глас с 2 ръце е за първата дама

1. За да не те засрами, вземи се потруди и ти малко. Ако мислиш, че на “стегнатите и поддържани, със стегнати коремчета” жени биха им се понравили мъже, на които шкембето им виси като торба, много се лъжеш.
2. Занчи, ако е хубавка и стегната, добре...ама ако е “проблемна”, тогава sayonara?? Мнооого мъжествено казано.

30.03.11
19:27

Госпожо , дълбоко се съмнявам че имате стаж в спорта колкото мене , не за друго ами защото от 6-7 годишен съм плувец! сега съм на 20.
Значи аз не съм казал до колкото виждам че съм с 20% мазнини или нещо подобно просто тази жена има НЕНОРМАЛНО малко мазнини по скоро има фигура каквато имах когато бях на 13-14 години и плувах по 10км. ... 188см 96 кила имам около 11% мазнини и предполагам че след няколко седмици ще съм с около 10% можеби и надолу. Мойта приятелка е 177 55-56кг тича спортува и т.н. има си нормални гърди там чашка  B-C.
Предпочидам да има гърди отколкото “5 стотинки под балатум” ! Се пак тва е една от най женствените черти у нежния пол.
“2. Занчи, ако е хубавка и стегната, добре...ама ако е “проблемна”, тогава sayonara?? Мнооого мъжествено казано.”
щом имам избор защо да не избирам ? щом мога да имам приятелка която е подържана защо бих предпочел някоя както ти каза “торба”?
Аз изказах мнение.Секи има такова ,но относно релефните жени съм много критичен Не ми харесват и тва е. Къфто искате ме наричайте ама тва е мойто мнение и никои не може да го промени.Няма шанс да излизам с момиче дори подобие на 2рата снимка.

30.03.11
19:32

Наистина няма шанс да излизаш с момиче като на втората снимка.

30.03.11
19:39

Наистина няма шанс да излизаш с момиче като на втората снимка.

Що да няма?На дали ако си привлекателен,забавен и достатъчно добре подплатен,а може би само последното няма да има,има и още как

Колкото до анкетата,разбира се че номер 1!На тати тамагочито крехко,имах страхотен поглед,на кошута!
За наша радост,в Студентски град ври от такива
Ей хубави са ни жените!

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1