26.03.11
18:17
Здравейте, искам да Ви попитам дали можете да ми кажете каква е точно разликата м/у тези два продукта и какъв би трябвало да е ефекта от употребата на Nitrix и съответно от употребата на NO Xplode.
N.O Xplode e предтренировъчна добавка, съдържаща аргинин, креатин и стимуланти (кофеин), докато при Nitrix последното отсъства, a креатина е в нищожни количества. И 2те се предполага да напомват и да те държат твърд повече време, ефектът от употребата им би бил зависещ от твоят хранителен и тренировъчен режим. Сам по себе си от N.O Xplode не мисля, че ще извлечеш ползи освен сила и временно напомване, даже след края на приема ще те дръпне крачка назад, защото ще си свикнал да те вдига и да ти дава сила.
казано от Don-Toni на 28.03.11, 21:05:
Сам по себе си от N.O Xplode не мисля, че ще извлечеш ползи освен сила и временно напомване, даже след края на приема ще те дръпне крачка назад, защото ще си свикнал да те вдига и да ти дава сила.
Не мисля,че ще го върне назад.Да,има временен лек спад за около 10-на дена,но после силата се възвръща,а и размерите се запазват.
Точно за временния спад говоря, но е нормално да навакса и разбира се, че ще запази постигнато (което според мен не би се различавало особено от постигнатото без бустера (говориме сам по себе си).
30.03.11
18:53
А за Нитрикс какво ще кажете? И кое е по-доброто от двете?