Деане не ставаше въпрос за това че немога (смисал искам но немога да се класирам) а за това че не искам и няма шанс да излизам с някоя жена имаща тяло на 14 годишен младеж. А относно студентски град ... лудница :) Жалко че във ВИАС повечето не са хора ... мечтая си за УНСС там е лудницата , само яки каки
30.03.11
19:55
казано от animall на 30.03.11, 19:49:
Жалко че във ВИАС повечето не са хора ...
Абе не е точно така ;) Въпреки че като цяло си прав де. Те нали започнаха да приемат всеки проявил желание вече, би трябвало малко да се е пооправило положението :)
30.03.11
20:00
И тази мацка ли е увиснала и безформена???
Момчета, засрамете се, глупости говорите. Потребителките ги разбирам де :D
Мнението беше редактирано от Nothing ELse на 30.03.11 20:04.
30.03.11
20:02
незнам но защо да се срамим ? .. с изключение на няколко особняка всички гласувахме и се застъпваме именно за този тип девойки ;) тука много голи снимки пуснахте вече.. има непълнолетни мамка му :D:D:D
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 30.03.11 20:03.
30.03.11
20:04
Ясно,недоразбирателство!Колкото до “излизане”...че аз и с двете не бих излязъл,едната е по назобена от мен,другата ясно би си личало за кво е с мен,а и нямат стила и начина на мислене,и изказа на една 35-40 годишна дама,нещо което аз много ценя,ако ще “излизам” с някоя.
Аз имах на ум колкото за по едно у бързината :)
Иначе,нали знаеш,вкусам и цвет торариш нет
Що да няма във ВИАС,по мое време имаше,аз дори от Лесото съм попадал на бройки,ама да не разводняваме темата
Апропо,най добрите аз ги намирах във Джим Бийм-а и около него
@animall
Господине, имам стаж в спорта мъъъъничко повече от вашия ;)
Изказването ми не беше лично, а по-скоро принципно. Както каза “щом имам избор защо да не избирам”...да, ама нещата обокновено са малко по-сложни от ТВОЯ избор...или пък МОЯ. Не е като на пазар, нали се сещаш?
Мнението беше редактирано от Margi на 30.03.11 20:07.
Ммм ся има във ВИАС добри бройки но масата е “таласъми”.Иначе тая година много свежи попълнения има (все пак бала го няма “:Д). Иначе ся плаза , ориент , коттон луда раота е “:Д
Относно гласуването сериозно се съмнявам ,че някой от мъжете е гласувал за 2 ^^ :D
@Margaritka
Може и да имате по-голям стаж от мен (за което се радвам) , но мнението ми за този тип жени с физика на 14-15 годишен спортуващ младеж си остава същото , освен за едно “праскане” както каза Деан за друго не става ( като се има в предвид че трябва да съм “Матта Хари” пиян за да стане тва).
И съм убеден че 90+ % от мъжете тука са на същото мнение.Просто такъв тип жени не са пътници за моя влак.
...и за да се изкажа И по темата - не гласувах, нито една от двете не ме кефи.
30.03.11
20:39
Тоя релеф ми седи неплодороден. :D:D Първата е уникална и не съм съгласен, че снимките не са подходящи.. тук се сравняват 2та идеални варианта във 2та възможни случая. Големи гърди, хубаво дупе .. даже и паласки малко да има нп.. винаги избирам пред релефна мацка със вени по предмишниците и цици дето седят като гинекомастия на момче навлизащо в пубертета.... :D
30.03.11
20:44
казано от Dean Petrov на 30.03.11, 20:04:
Ясно,недоразбирателство!Колкото до “излизане”...че аз и с двете не бих излязъл,едната е по назобена от мен,другата ясно би си личало за кво е с мен,
това, че една жена има големи гърди, красиво лице и се снима по списанията прави ли я повърхностна курва ?! според мен НЕ ако ти правиш такива изводи кофти ;) непознавате нито една от девойките чийто снимки са публикувани в тази тема за да казвате какви са отвътре.. тук изказваме мнение за това което снимката може да ти покаже а именно външноста ;)
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 30.03.11 20:44.
казано от Margaritka на 30.03.11, 20:20:
... не гласувах, нито една от двете ...
И аз така! Не казахте коя прави по-хубавата мусака!
казано от Гърмян Зaек на 30.03.11, 17:51:
Боби!
Ако майките ни нямаха „пача” ние най-вероятно нямаше да оцелеем – нямаше да има кой да ни откърми.
Тук вече показваш невежество по биология. Циците са мазнина и като такава, обикновено нямат кой знае каква функция. Жени без практически никакви гърди (чашка А например) успешно кърмят децата си над 3 години.
Според мен всеки развива функционално тяло спрямо начина си на живот и в своето обкръжение всеки изглежда естествено. По кафенетата и моловете ще видим кльощави момиченца, но на тях защо им е друго: важното е да сърбат кофеин и никотин и да пробват миниатюрните дрешки по магазините. При колоездачите има дами с мощни бедра и в тяхната среда това ще е нещо напълно нормално. Извадени от контекста, може и грозничко да изглежда. На състезание по вдигане на тежести по-яките жени ще предизвикат възхита у зрителите, защото те заради това са отишли там...и т.н. Тъй като в този форум сме хора, които се стремят към повече мускул и по-малко сланина, нормално е втората мацка да ни харесва повече.
30.03.11
20:56
Така като гледам анкетата 2 та и повече пъти са хората харесали първата.
От време на време се появява някаква такава забавна тема, я косми, я жени, я някой друг сакатлък :D Всеки според вкуса си, като лично моя съжалява че не е в Студентски град :D
Първата само за една нощ би предизвикала у мен многократни ерекции, докато втората хм...... последното нещо което ще си мисля за нея е секс.
Но всеки с вкуса си.
animall, колега :) сега май не е така във ВИАС. Аз докато учех си беше зле, но като ходих няколко пъти наскоро доста мацки ми хванаха окото.
30.03.11
21:16
Изхождайки от субективната си преценка - не можем обективно да убедим друга личност, че неговата проекция от и за света не е правилна. За мен кестенявата коса е красива за друг бляскащото черно или игривото русо е привлекателно. Важното е жената да се чувства добре в кожата си[без значение колко лой има отдолу(в нормални граници естествено- все пак трябва да се грижим за тялото си)] за да може да се уважава и отстоява. Жената в моя поглед трябва да е нежна - което не изключва спортуването - но женско тяло с четящи се по него мускулчета и леко лъхаща на тестостерон - не знам може би трябва да питаме женичката от втората снимка защо иска да изглежда така и какво я мотивира - ама Вие, че аз много не искам да говоря с нея(без предрасъдъци). Нежност, уверенсот, целенасоченост и леко прогарящ поглед - Сланинките се оправят с малко желание.. Не ме подяждайте - просто така разсъждавам аз.
гледам аз фрик шоуто на Арнолд класик и женските изпълнения и се кръстя...боже, накъде отива този свят...:))
и двете мадами ги взимаме ние мъжете, ми само си чешете езиците...
просто втората ще депресира с визията си 90% от съфорумците, че и доста от неприлежащото на форума мъжко съсловие...
аз бих предпочел това : http://games2010.crossfit.com/static/images/rorym_Games2010CamilleEvent1Friday.jpg
Славко, не знам защо очаквах точно тая мацка да видя от твоя линк :D
И двете не ми харесват- що се толерират основно руси жени не знам и са и прекалено тънки краката на първата, втората еми в депрес ме вкарва не може, а и като не и виждам лицето въобще не мога да визуализирам женственост- сори... ама иначе аз съм скини фет, тъй че по пътя на логиката ще диря себеподобна...
30.03.11
21:59
аз от толкова снимки на голи жени нещо се възбудих :)
То ако не пляска, като я заобичваш, не е жена! ;)
аз като занимащ се с тренировки (както почти всеки тука) приемам за мързел едно даже да е приятно, но отпуснато и без капка мускум женско тяло..веднага си личи като погледнеш дали природно са й дадени някакви добри пропорции или влага старание, за да поддържа форма ^^
Нещо средно между двете. Не си падам по тази на първата снимка, защото е прекалено цицореста, а на втората, ако обективът мръдне нагоре може и да се уплашим всички от челюстта й благодарение на хормоналните препарати.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 31.03.11 00:08.
Жените ги разбирам, защо реагират така (devil) . Ма вие момчета, дет харесвате повече 2рата снимка.... да се хващате в ръце, щот нещата не отиват на добре ;) Аз, като погледна първата и забравям за кво беше темата. Това, уважаващ себе си мъж да не хареса такава жена за мен е много, много притеснително! Имало различни вкусове!?!?!?!? Тва първото е the ultimate woman! Един кусур от никъде не мога да хвана, дори и да се напъна! (Е може да е проста, да допуснем:) )
31.03.11
07:44
Анкетата не е точна, на втората мацка не и се вижда лицето, при избора на жена това е важно. Първата е хубава заради гърдите, но в лице е малко странна, не ми допада. А що се отнася до тялото , и двете си имат своите красоти ;)
31.03.11
07:53
Ами ако трябва да избирам между тези двете - първата. А колкото до втората... с нея при секс ще ми излязат синини сигурен съм! ;) Харесвам момичета, които не са кожа и кости, имат си малко коремче. При тая втората няма къде да щипнеш ... Но мисля, че няма никакво място за сравнение между тях. Единственото общо е, че и двете са жени (но за втората не съм сигурен :Д )
ПП: И все пак интересна анкета :)
Интересно, само на мен ли ми прави впечатление, че темата е създадена само за да качи когото може на въртележката?
Един и същи човек с 8 (!?) различни акаунта (еднакъв стил на писане и вкус към жени с несъразмерно големи гърди и слабо, не особено тренирано тяло), създани вчера, с единствената цел да направи и пише в ТАЗИ тема.
Мдам... вече дори имам предположение кой стар познайник стои зад всичко това :D
31.03.11
08:17
казано от Vic на 31.03.11, 08:14:
Интересно, само на мен ли ми прави впечатление, че темата е създадена само за да качи когото може на въртележката?
Един и същи човек с 8 (!?) различни акаунта (еднакъв стил на писане и вкус към жени с несъразмерно големи гърди и слабо, не особено тренирано тяло), създани вчера, с единствената цел да направи и пише в ТАЗИ тема.Мдам... вече дори имам предположение кой стар познайник стои зад всичко това :D
Не съм особено активен във форума, но изобщо не ми е направило впечатление :) Но и да си прав, темата не е лоша ,
Само едно не разбирам, как хем “Skinny”, хем “fat”?
Ето едно творение на човек, който има страхотно виждане за нещата.
Мнението беше редактирано от Чукундур на 31.03.11 10:17.
казано от Vic на 31.03.11, 08:14:
Един и същи човек с 8 (!?) различни акаунта (еднакъв стил на писане и вкус към жени с несъразмерно големи гърди и слабо, не особено тренирано тяло), създани вчера, с единствената цел да направи и пише в ТАЗИ тема.Мдам... вече дори имам предположение кой стар познайник стои зад всичко това :D
То това ясно- темата е тролска и ника на въпросния усер и датата на регистрация подсказват за това, както и броя на мненията... а като видиш и всичките му акаунти картинката става пълна :D Интересно тия хора какво ги мотивира във всеки форум има по няколко такива...
31.03.11
10:49
казано от CKOTA на 31.03.11, 10:37:
Интересно тия хора какво ги мотивира във всеки форум има по няколко такива...
За да изявят всичките си ‘Аз’, които живеят в главата му...
Психическите проблеми и разстройства са безпощадни! ;)
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 31.03.11 10:50.
Активен съфорумник ни е иначе ;) На 99% знам кой е, но не искам да изкажа не 100%-ово предпоожение.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 31.03.11 10:56.
казано от Sliver на 31.03.11, 10:56:
...
Еманципация бе човек - “що мъжете ще имат плочки, пък ние не”? Равноправие трябва ! Едно време като веригата не е стигала до извън кухнята не е имало такива неща, сега всички се юрнаха плочки да правят и да наваксват “права и свободи”, да не останат по-назад. Няколко века еманципация с това темпо и само един пол ще има, и то мъжки :D
За щастие в рамките на моя живот ще има все още и жени с женствени форми (или поне така се надявам), така че не ми пука особено - да му мислят идните поколения :D
Между другото, почти всички сложени снимки тук са доста добре (без баба ви Мадона) - без да се стига до ексцесии, спортуващите жени не са лоша работа. Че по-едрогърдите и закръглени са ми повече на сърце е факт, но стига да нямат изразени плочки по корема и мъжки гърди не съм против и спортуващите мацки - абе с една дума, жени да има, че тоя тестостерон нещо ми е*ава мамата, уж дърт станах вече.
Абе, ако е за въпрос, аз нито една от показаните тук не бих я върнал ;) Но все пак, предпочитам жените, които тренират.
31.03.11
14:39
които тренират... не които ходят по състезание с 5% мазнини :) защото тази втората сигурно ходи и по състезания и е на хормонални препарати както казаха по-рано в дискусията
казано от Чукундур на 31.03.11, 10:15:
Само едно не разбирам, как хем “Skinny”, хем “fat”?
Ето едно творение на човек, който има страхотно виждане за нещата.
Брат ми използва един доста подходящ за това нещо израз - “Слаба, ама мека като БАНИЦА!”...
Enjoy…or may be NOT!
Мнението беше редактирано от libra на 31.03.11 15:51.
31.03.11
15:36
Офффффффффф, то бива боза, ама това вече стана... Мокрите сънища на билдери и фитнес мЪнЯци, направо един линк към хъслър и там да търсим освен. В края на краищата няма човек, дето да предпочете разпусната пача пред стегнато момиче. Тия снимки, дето се пускат са малко тип, мерене на... конете от авто форумите. Истината е, че 99% от потребителите далеч не изглеждат перфектно, нито всяка вечер лягат до някое от съществата, чийто снимки са постнати из отговорите, така че тая дискусия....не й виждам смисъла, поне не и за километрични надцаквания със снимки от гугъл пикчърс след търсене сехи бейби, скини бейб вит буубс, и пр.
казано от Sliver на 31.03.11, 15:22:
Скъпа Либра,
Не вярвам да има мъж на тази земя, който да неиска да помачка това момиче по неговите хмм.. „баници”. Хем слаба – хем мека като баница-> супер, важното е да е там където трябва ;)
Нека гледаме по-трезво на нещата..
Именно, нека гледаме трезво. Тези на твоите снимки няма да ги изхвърля от леглото си (образно казано), но ако ще избирам, бих предпочел примерно Алисън Стоук пред всяка една от кифлите по-горе. Тя просто излъчва сексапил и нито мазнините са й прекалено малко, нито е прекалено едра, нито пък има нещо мъжествено в нея. Такова дупе просто не можеш да видиш в гореспоменатата “баничарница”, а дупето е определящо за това колко е секси една жена. Циците са второстепенни, да не говорим, че малки и стегнати е 1000 пъти по-добре, отколкото големи и отпуснати. Но да не се отплесвам, ето идеалният пример за мен: