29.03.11
16:05
Здравейте, първо ще дам малко инфо за мен: 19 години, 191см, 69кг, т.е. слаб и висок. Преди тренирах на лостове, успоредки и т.н. и имах що-годе добър хранителен режим и имаше ефект. Но направих едно голямо прекъсване и всичко отиде на кино.. Сега започнах да тренирам карате - понеделник, сряда и петък от 20:00 часа.
Искам отново да почна да се занимавам с лостове успоредки и т.н., но не знам кога е добре да ги правя, тъй като каратето много ми изпива силата. Кога е най-добре да тренирам според вас ? И имам още един въпрос, тъй като съм студент и не мога да си позволя повече от 3 хранения, как е по-добре да ям закуска обяд и преди каратето в 8 или закуска обяд, някъде в 6 хранене и после след каратето нещо супер малко като айрян на пример ?
31.03.11
09:16
Ами щом ходиш понеделник, сряда и петък мисля, че спокойно можеш да ходиш вторник, четвъртък и събота, ако не се възстановяваш достатъчно добре ги промени на вторник и събота. За храната искам да ти кажа, че трудно ще постигнеш желани резултати, ако избягваш хубаво хранене преди и след тренировката. То е най-важно.