31.03.11
11:24
Това са най-продаваните продукти в света, но доста се чудя кое да взема ... и за 2-та продукта има невероятни отзиви за 2 месеца с перфектни диетки са направили ебаси релефа, а са били сланини, аз тренирам фитнес от 2 години горе/долу, но искам да чистя и се чудя което тези 2-те да купя някой би ли ми препоръчал ? Кое има най-бърз ефект и задължително с 1 от тях ще взимам Modern BCAA и Протейнов Шейк, за да не свалям мускулна маса, а само мазнините :)
ааа да кажа, аз не мога да тичам много по 15 минути най-много и почват да ме болят краката ... това е явно защото преди време бях 4 години в застой, но както и да е дали ако ги взимам тях ще мога да тичам нормално тъй казано дават ли ми енергия за тичането и издръжливост ?
Edit: А вярни ли са тези ефекти който са показани за 2 месеца на снимките на lipo6X
Темата беше редактирана от ElmerFudd на 31.03.11 11:30.
Добавката ти е 5% от цялостното сваляне, имам познати ползвали и двата продукта. Които и да вземеш ако останалото е ОК, то няма да сгрешиш, диета, съобразени тренировки и достатъчно сън.
ПС: Това със снимките са глупости на Photoshop, виждал съм даже как го правят :D
Мнението беше редактирано от Vlado89 на 31.03.11 11:31.
В случая - Окси.
Тия реклами, особено една на Липото, в главната роля с едно китайче, което имаше лог в бб.ком и там чистеше с ефедрин, а после се появи реклама, че е постигнал резултатите с Липо ...... не мерси. Майната им на Нутрекс.
Пък и с тия 15мин тичане .... по-добре вело.
По-добре окси да ти регулира апетита, другото е повече енергетик.
В случая - Окси.
Тия реклами, особено една на Липото, в главната роля с едно китайче, което имаше лог в бб.ком и там чистеше с ефедрин, а после се появи реклама, че е постигнал резултатите с Липо ...... не мерси. Майната им на Нутрекс.
Пък и с тия 15мин тичане .... по-добре вело.
По-добре окси да ти регулира апетита, другото е повече енергетик.
Дам вело държа много 2 часа мога да карам с бърза скорост, но се чудя дали OxyElite Pro Дава невероятна енергия както пише и издръжливост ?
31.03.11
12:15
Още един глас за Oxy Elite :)
Ще станеш свръхчовек от Оксито :) Не вярвай на всички рекламни трикчета. Пил съм ги и двете, единствената полза от бърнърите (за мен) е подтискането на апетита. Отслабването зависи изцяло от храненето и тренировката. А за 2-3 месеца не очаквай чудеса.
31.03.11
13:02
Oxy-Elite Pro. Просто защото не ми харесва новата формула на Липото. И за да не бъда голословен:
Хубаво, сложили са CLA, но концентрацята е по-ниска от тази, използвана при повечето изследвания, свързани с ефектите на това съединение. Извлекът от Acacia Rigidula (вид бодлива медоносна акация) е стандартизиран до фенитиламин и носи доста неизвестни: изобщо не се знае доколко е ефективен хорденина като инхибитор на моноамин оксидазата (инхибитор е вещество, което забавя действието на даден ензим, а ензимите са катализатори на биохимичните процеси в организма; съответно моноамин оксидазата метаболизира веществата с аминна група, а като се забави действието й посредством инхибитора, се забявя и метаболизирането на веществото и в резултат на това действието на психотропното вещество фенитиламин става по-продължително). И дори ако фенитиламинане не се метаболизира, не е ясно доколко действието му има някакъв ефект свързан с отслабване и горене на мазнини; също така няма доказателства че PEA има каквито и да е качества на термогенен фатбърнър.
Може да погледнеш и Stizm Thermolife (emzo има много добро ревю на този продукт).
Напоследък забелязвам че в някои от по-новите фатбърнъри слагат доста силни невро-стимулатори, които не понасят на всеки. Та затова човек е добре да се придържа към изпитани продукти.
Мнението беше редактирано от Solomon Kane на 31.03.11 13:03.
A хора а ако комбинирам OxyElite Pro + L-Carnitin + Modern BCAA + Protein ще има ли по-бърз ефект ? к’во ще кажете ?
Edit: Ако може предложете някоя комбинация която много бързо да се правят работите да махна мазнините от тялото :) до 10% сега не знам колко са ми, но не ми се виждат плочките тъйче сигурно към 30-40%
Мнението беше редактирано от ElmerFudd на 31.03.11 15:36.
Aми сигурно ако добавиш и менделеевата таблица ще е най-добре ?
Организма си има лимит.
Е хубаво има лимит, но тия добавки и 4 те са напълно безвредни и мисля, че нито 1 от тях не вредни на другата ...
Така е, но добавките няма да ускорят процесът в пъти. Замисли се защо се казват ДОБАВКИ, все пак. Да, ще ти добавят някакъв ефект, но да разчиташ на чудеса няма смисъл. Само ще се демотивираш като не виждаш бързи резултати. Аз имам 22% мазнини според електронната везна, тренирам много усилено, ползвам подобни добавки и мазнините се топят полека - около 1% на месец. Имай предвид, че еднакви хора няма и при всеки нещата се получават по различен начин.
Мнението беше редактирано от Anthony на 31.03.11 18:49.
И после ако нещо сгафи с ефедрина да набира телефон-а на бърза помощ.Ефедрина е ефективен и наистина комбинацията е чук, но само за хора с опит, който си имат понятие кога, по-колко, как и т.н. Не е играчка или добавка това...А гледайки автора на темата не мисля че е готов за комбинацията.