10.05.05
21:10
от каде мога да си купя въже за скачане и евентуално някъква цена
?
10.05.05
21:17
от някой книжарница или дет продават децки играчки кам 2 3 лева
и обикновено въже става,сега е има луксозни глупости,просто няма смисъл,защо ти е на дръжката да има разни джаджи дето ти измерват скоростта и др.,не че не е полезно,ама са много скъпи
11.05.05
12:53
какво по-точно? дали има по -спортните магазини
а случайно някой да може да ми каже колко е дълго въжето? (тва за варианта с тел.кабел)
[quote author=”Чукундур”]Най-доброто въже за скачане е телефонен кабел.
Много добър съвет. И аз се кефя на телефонния кабел. :D
12.05.05
12:33
кажете де има ли по спортните магазини?
[quote author=“Dancho”]кажете де има ли по спортните магазини?
Има пич, ами си е чуста глупост да даваш пари за тоя дето духа... :?
[quote author=“tpd”][quote author=“Dancho”]кажете де има ли по спортните магазини?Има пич, ами си е чуста глупост да даваш пари за тоя дето духа... :?
Точно по спортните магазини има. Преди 2 години си купих въже, което си беше чист кабел с дръжки накрая и струваше само 4 лв. Това не са пари за тоя дето духа :wink:
[quote author=“vania”][quote author=“tpd”][quote author=“Dancho”]кажете де има ли по спортните магазини?Има пич, ами си е чуста глупост да даваш пари за тоя дето духа... :?
Точно по спортните магазини има. Преди 2 години си купих въже, което си беше чист кабел с дръжки накрая и струваше само 4 лв. Това не са пари за тоя дето духа :wink:
Купувам си един кабел от електричарския за 1 лев и да скачам.
Пък дръжка си имам една и ми е напълно достатъчна./от нея до сега нямам оплакали се/ :lol: