31.03.11
15:25
Здравейте, харесах си една програма за гърдите, защото ми изостават много и ръката ми изглежда бая несъразмерна в сравнение с тях. Ето и въпросната програма, проблема ми е, че мога да ходя до 3 пъти седмично на фитнес и се чудя дали ще мога да комбинирам
Ден 1 с ден 2
ден 3 с ден 4
и Ден 5 + някаква кръгова тренировка?
Ето и въпросната програма - http://www.bodybuilding.com/fun/beginner-chest-training-guide.htm
Благодаря предварително. :)
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 18.04.11 17:46.
31.03.11
15:35
То хубаво можеш да ги комбинираш...аз обаче не разбрах в крайна сметка колко пъти искаш да тренираш гърдите в седмицата? Други мускулни групи няма ли да тренираш?
31.03.11
15:39
дай някаква информация за себе си : години, стаж в залата, ръст, тегло как си тренирал сега :) всеки смята, че гърдите му изостават незнам някой да е казал : оф гърдите ми са перфектни няма накъде повече :) може да сложиш и снимка да видим дали изостават толкова колкото твърдиш :) искам толкова подробна информация, защото едно такова начинание трябва да бъде премислено много внимателно и първо да се разбере има ли смисъл от него :) хранането ти също е важно като се има в предвид големия седмичен обем който ще понесе гръдния мускул и възстановяването му
31.03.11
15:45
Ами чудя се и аз какво да правя, защото в момента работя по тази програма - http://www.bodybuilding.com/fun/beginner-to-advanced-bodybuilder-in-12-weeks.html и съм на Phase 1, тоест - http://www.bodybuilding.com/fun/beginner-to-advanced-bodybuilder-in-12-weeks-phase-1.html - Правя тоя сплит 3 пъти седмично, но гърдите изостават, защото е кръгова и е за начинаещи.. И има само 1 упражнение за гърди.. Или да продължа да работя по нея докато не стигна “седмица 10” където упражненията за гърди стават 5. Забелязвам, че от седмица 1-3 има 1 упражнение за гърди, от 4-6 има 2 упражнения, от 7-9 има 3 упражнения и от 10-12 има 5. Искам да тренирам цялото тяло, но ме е страх да не стана много несъразмерен заради малкото упражнения за гърди?
31.03.11
15:46
16 години, 178 ръст, 69 кг. Стажа в залата ми е начинаещ, програмата ми е точно за такъв не съм се хвърлил на професионалните тренировки, ами съм още на кръгови. Знам, че храненето е от голямо значение и съм прочел доста теми какво да ям и какво да пия. Въпроса ми е за самата тренировка. :)
Мисля че трябва стабилно маса да качиш, че да кажеш, че ти изостават гърдите.
А случайно да прочете статията? Какви комбинации, какви 5 дена?! Това е програма за професионалист, гърдите се тренират само ВЕДНЪЖ седмично. Всички останали програми, които показваш са такива.
На теб ти препоръчвам да блъскаш само базови упражнения, докато не станеш 90 кила, без да си мазен. Чак след това мисли за изоставане на някои групи и за специализацията им. И между другото, мускулите не растат от броя упражнения, които правиш за тях.
Мнението беше редактирано от Петко К на 31.03.11 16:24.
31.03.11
19:00
Ясно ми е, че мускула расте докато почива. Ще изчакам да кача още маса, защото явно си въобразявам, благодаря за мненията. :)
31.03.11
23:06
ха,и анаболи да зимаш,с тая програма 5 пъти гърди пак ще претренираш...
01.04.11
13:40
Не бъди толкова сигурен, хаха.