казано от Sliver на 31.03.11, 15:22:
Скъпа Либра,
Не вярвам да има мъж на тази земя, който да неиска да помачка това момиче по неговите хмм.. „баници”. Хем слаба – хем мека като баница-> супер, важното е да е там където трябва ;)
Dear, Silver…
С нарицанието “баници” не визирах “гърдичките” на въпросната девушка... като цяло дори не визирах нея самата, а девойките които са слаби и имат меки крака, дупета и прочие.
Туй то... :)
31.03.11
15:55
Таз тема може вечно да се коментира, нали се сещате? Освен ако не се добавят още 24324 възможни отговора в анкетата и още толкова снимки за пример винаги ще се стига до там, че единия ще предпочита за гарнитура лютеница, а друг ще предпочита кетчуп. :D Но какво пък...чешайте си езиците/пръстите, опитвайте се да си наложите мнението и да убедите всички останали, че именно вашия вкус е единствен и друг вариант не би трябвало да съществува, защото вселената щяла да се разпадне :P Аз само ще плакна очи, ‘щото тази тема за друго не става :D
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 31.03.11 15:55.
31.03.11
15:57
Повечето мъже, с които съм говорила /@ real life/ споделят, че не си падат по големи цици - незнайно защо, а по Д-та. И наистина не е справедливо на едната да се вижда лицето, а на другата - не. Защо не сложихте снимка на Джейми Ийсън например - има много мускули, цици /макар и силикон/ и ангелско лице? Дали тогава малката Лолитка ще води класацията?
А пък темата, по мое мнение ,си е за заключване - напълно излишна. Мнения, колкото и хора...
Мнението беше редактирано от Abs Illusion на 31.03.11 15:58.
31.03.11
16:02
Ако трябва да избирам между 2те - бих се спрял на първата девойка. Крайно не ми допадат жени с плочки и мускули.
Харесвам слаби жени,но не фитнес-маниаци. Моята лична гледна точка е,че плочките и мускулите са за мъжете,докато една жена трябва да излъчва нежност и сексапил,дори и с някое килце отгоре,отколкото сила и “тестостерон”.
Прикачвам и един пример.
Мнението беше редактирано от Николай Георгиев на 31.03.11 16:09.
казано от Sliver на 31.03.11, 15:53:
Боби!
Не разбрах, би избрал състезателката по овчатски скок пред това момиче? Честно? .. За по-лесно ги слагам директно като сравнение.
Хмм.. Просто не е.. обективно разбери ме. Да схванах идеята, но така директно поднесено звучи.. гротескно.. не знам..
Абсолютно правилно си ме разбрал. :) Съвсем определено я предпочитам. И естествено, че не е обективно. Никоя от позициите в този разговор не е обективна - това е личен вкус и усещане, а те са изцяло субективни. Но гротескно вече звучи някак... обидно.
А темата не е излишна - имаме нужда и от по-свободни разговори, от малко разчупване и разтоварване, от малко чесане на езици/пръсти ако щете, още повече, че темата поне донякъде се вписва в общата тематика на форума. :)
31.03.11
16:05
казано от Absolut Illusion на 31.03.11, 15:57:
Повечето мъже, с които съм говорила /@ real life/ споделят, че не си падат по големи цици - незнайно защо, а по Д-та. И наистина не е справедливо на едната да се вижда лицето, а на другата - не. Защо не сложихте снимка на Джейми Ийсън например - има много мускули, цици /макар и силикон/ и ангелско лице? Дали тогава малката Лолитка ще води класацията?
А пък темата, по мое мнение ,си е за заключване - напълно излишна. Мнения, колкото и хора...
Джейми Ийсън има мъжко лице :(
31.03.11
16:10
казано от Sliver на 31.03.11, 16:05:
Ето и снимка на Джейми Ийсън.. Ами... Не ми се кропва рамото с бицепса, но ако го извадим като отделна снимка.. колко от вас ще кажат, че е рамо и ръка на жена, камо ли да говорим за нежност, женственост, сексапил, еротика ако щете..
Дали?
31.03.11
16:12
Definitely ;)
31.03.11
16:12
По темата - ясно е, че дискусията изби много настрани, сума ти голи снимки се накачиха, то не са цици, не е чудо.
Май коментирахме скини-фет срещу нисък процент мазнини, а не десетки снимки?
Само на мен ли ми се струва или наистина последните 2 дни има бум на регистрациите във форума ... и то с усещането, че са едни и същи хора ... а лошото е, че не “творят” само в тази тема ами и по други теми?
Мнението беше редактирано от Иван Божанов на 31.03.11 16:14.
казано от Sliver на 31.03.11, 16:13:
Мускултие са замазани с фотошоп, обемът е намален, позата, погледа всичко цели.. да прилича на момичето от снимка номер 1.
Или просто на тази снимка си е в нормално състояние ;) Т.е., без да релефи за състезание.
А идеалът е нещо много относително и няма как да даваш една снимка като идеал.
На някоя от администраторките не и хареса на къде отиват нещата (blush)
Според мен, идеал би могъл да бъде определен единствено към определен момент. Човек е устроен да свиква със всичко и да не му прави впечатление след период от време. Каквото ни липсва, това искаме. Ако нищо не ни липсва, пак искаме нещо друго, дори и без да разбираме защо...
Мнението беше редактирано от andre7080 на 31.03.11 17:31.
Хайде оставяйте я тая тема.Явно не разбрахте че всеки (мъж/жена) си има идеали.Темата за тялото може да се води и от жените за мъжете .Момичетата ще искат релефни момчета със средно телосложение 8 плочки хубави ръце рамене гърди и т.н. Пък ние мъжете искаме да сме по -големи по масивни с по големи ръце и т.н. Секи си има някакво собствено мнение и тва е не задалбавайте ненужно.
П.П жената от миналата тема Джейми едикоя си има мъжко тяло и дори мъжествена физиономия.Определено не бих я определил като секси , женствена или нежна. Тва е от мене
казано от Sliver на 31.03.11, 17:41:
И въобще ако причината са голите снимки - аз нямам думи.
Ама нали ти казаха, че има друга причина ;)
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 31.03.11 17:43.
31.03.11
18:06
А мен ме интересува един въпрос, който беше поставен по-скоро като отговор - “Вие до какво си лягате бе хора?”, че така разпалено обсъждате тази или онази? Почти съм склонен да се обзаложа, че някои люде ще пребоядисат стените у тях от раз, ако се появи пред тях коя и да е от момите, постнати на снимките.
Усещате ли се че става смешно да обсъждате мадамите в постовете?
Стига с тия измислени снимки! Е това е снимката (whew) ! Нищо лошо да не съм чул (nwalk) , не за друго ми кака ви Либра да не ви напляска....
Мнението беше редактирано от x_3_mar на 31.03.11 18:32.
31.03.11
18:33
кака ни Либра всеки от нас ще я приеме с отворени... ръце ;) не мисля, че има две мнения тук ако беше я сложил автора като трети вариант гласовете за първите два дами щаха да са 0,00 :D общо взето това имаха предвид младежите под ‘’нещо средно’’ личи си, че е тренирано момичето без да има 8 плочки и релефни квадрицепси ;)
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 31.03.11 18:36.
Сложите ли снимка на Либра и аз ще гласувам! ДАЖЕ и да не може да прави мусака (devil)
31.03.11
18:39
на мен мусака ми е любимото.. може ли една жена да прави мусака съм нейн на 39,78% :D
31.03.11
18:57
Ето, отговарям ти - Да, бих тренирала и като изключим големите цици, реално бях също толкова слаба, колкото и девойката => не бих имала нужда да тренирам. И преди да започна да се занимавам с фитнес, изглеждах точно тип манекенка (нещо, което не одобрявам и не харесвам и което ме насочи към силовите тренировки). Надявам се че отговарям достатъчно изчерпателно на конкретния ти въпрос ;)
Мнението беше редактирано от Abs Illusion на 31.03.11 19:00.
Кака libra е отличничка 6+ за нея :)
А Silver нещо ми се вижда нередовен , незнам защо ....
Доообре де, аз всъщност не съм чак такъв фен на мусаката. :D
Silver, Sliver, Добиии - голям зор за тоя маскарад.
Продължавам да не гласувам, задайте някакви по-равностойни снимки, защото:
снимка 1 - на тази снимка, девойката изглежда болна, макар и с цици
снимка 2 - виждам само мускули, нищо повече.
Все тая де, женската красота е много субективно нещо. Много шум за нищо конкретно.
Мнението беше редактирано от 6th на 31.03.11 19:42.
31.03.11
19:42
ми излекувай девойката на снимка 1 :D аз бих опитал със спринцовката :D за има няма 20минути ( неопределен период ) ще качва килограми в продължение на 9 месеца :D е това ако не е помощ
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 31.03.11 19:45.
казано от animall на 31.03.11, 19:31:
Кака libra е отличничка 6+ за нея :)
А Silver нещо ми се вижда нередовен , незнам защо ....
Ми ‘щото е.
1.Задава въпрос (и то тъп).
2.Отговаря си сам.
3.Отговарят му и други хора.
4.Почва да обяснява как е трябвало да отговорим. Как, едва ли не, знае какво си мислим, но ни е срам да си признаем.
5.Вече не помни от кой профил, какво е писал.
Това не е анкета. Това е пропаганда.
Бъдещето е в плочките. Циците поевтиняват с всеки изминал ден.
31.03.11
19:48
аз плочки имам.. цици искам ;)
31.03.11
20:04
казано от kristiancho на 31.03.11, 19:48:
аз плочки имам.. цици искам ;)
Цици имам - плочки искам :D
31.03.11
20:11
казано от Андриан К на 31.03.11, 19:05:
Траш(Silver) ти ли си, бре? :D
По стила на писане ми прилича на г-н Ангел Василев Тодоров
31.03.11
20:36
Убеден съм, че ако всички се съгласят с теб ще си промениш мнението и ще пуснеш нова тема защитавайки мацки с плочки :D Толкова ожесточено и леко отчаяно си налагаш мнението, че при съгласие с теб няма да знаеш как да реагираш :D
Конкретно м/у тия двете.. то няма нищо женствено във 2рата според мен. Грам цица няма, и коремна преса като на бодибилдър. Иначе нещо такова е най-добре, трябва мускул, ама все пак и цици трябва, нещо средно между двете.. Даже бих казал, че такава жена искам :D :D Иначе тази Джейми Ийсън много ми харесва - има силиконки,мускули и е готина в лицето, доста ми харесва даже :D
Мнението беше редактирано от Riko на 31.03.11 21:06.
31.03.11
20:52
Естествено, че всичко се променя и се губи женското начало. Преди десетки и стотици години жените са били дебели. След това са станали част от спорта и днес можеш да видиш от анорексични до слонско дебели жени. Всичко се мени и няма как да го спрем...все едно да хваля черно-белия телевизор вместо плазмата, щото видиш ли предците ми в древна гърция са го използвали :D
А темата е безсмислена и ще ти кажа точно къде се губи нейния смисъл, който никой не се сети да спомене (ма то мъж като види цица и така става). Женския, както и мъжкия идеал е смесица от физическа и душевна красота. Ако ще и жена с плочките на Декстър Джаксън да е, ако може да докосне сърцето и душата ми, то другото е без значение ;)
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 31.03.11 21:05.
31.03.11
20:54
Охх :)
Тренираните момичета ви се струват прекалено мускулести,засрамете се. :) Къде да ви търсим достатъчно меки девойки,че да изглеждате мъжествени до тях?Трудно е.Наистина за повечето мъже трябват слаби жени.И преди е ставало въпрос за това.Просто мъжете са кльощави и разплути,затова са им изкривени представите мъничко.
Ако всички мъже се разхождаха като аполоновци,то елементарните очаквания за жена щяха също да са високи.Сега е достатъчно да не си дебела и да имаш бомби - супер мацка си. :D
казано от head_hunter на 31.03.11, 18:06:
А мен ме интересува един въпрос, който беше поставен по-скоро като отговор - “Вие до какво си лягате бе хора?”, че така разпалено обсъждате тази или онази? Почти съм склонен да се обзаложа, че някои люде ще пребоядисат стените у тях от раз, ако се появи пред тях коя и да е от момите, постнати на снимките.
Усещате ли се че става смешно да обсъждате мадамите в постовете?
Това от толкова много хора съм го чувал, че започвам да се чудя - само при мен ли има огромна разлика между “бих ..” хм, няма да го кажа, да не загубим детската аудитория, и “харесва ми”? :D
31.03.11
21:19
Продължаваш да говориш за общовалиден идеал при положение, че идеала е индивидуален и това, че ти имаш за идеал еди-коя-си, тя трябва да е и мой идеал. Ето па моя идеал са 200 килограмови жени. Айде убеди ме, че греша!
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 31.03.11 21:19.
31.03.11
21:23
Специално за теб ПРОКС i love you :D
31.03.11
21:39
Именно, че е излишно. Те затова спряха да пишат хората...даже не знам, защо се включих...на т’ва му се вика “да спориш с радиото” :D
31.03.11
22:17
Темата видимо се изчерпа.