12.05.05
11:36
Някои може ли да ми каже какже кои са наи - БЕЗВРЕДНИТЕ и ефективни хранителни добкавки които мога да вземам?
До сега сам вземал “Супер Масс 2000 на Био Гейм”, но май няма много ефект!
Благодаря ви предварително!
Като за начало,ПРОТЕИН,както вече си и започнал,може с КРЕАТИН!Та почни така,после може и L-GLUTAMIN да вземеш!Зависи от финансите!
Не може да няма ефект от протеина,но не разчитай само на него!Храната е 30% от УСПЕХА,след почивката и хубата тренировка!Имай го в предвид!
12.05.05
13:16
Благодаря много
А от каде мога да намеря график за дозирожките? Креатина безвреден ли е? Веднага след тренировка добре ли е да се яде или не ?
Мн ше сам благодарен ако ми отговорите!
[quote author=“cRuSh”]Благодаря много
А от каде мога да намеря график за дозирожките? Креатина безвреден ли е? Веднага след тренировка добре ли е да се яде или не ?
Мн ше сам благодарен ако ми отговорите!
Всичко е вредно когато се прекалява с него. Ако прекаляваш даже и водата може да ти стане вредна. :)
Принципно се води от напълно пезвредните, въпреки, че аз никога не съм посягал към него.
Дозировките виж в другите теми където се дискутират хран. добавки и методики.
Преди за започнеш каквото и да е се информирай, колко и кога.
Изречението ти, че от онзи твоя гейнер, нямало много ефект ме навежда на мисълта, че не го приемаш както трябва.
По принцип си пише отзад на опаковката аз сам пил на биогеим ама да ти кажа няма ефект.Ако го пиеш за първи пат направи зареждаща доза по 20 грама на ден в продалжение на 5 дена следващата седмица даваи по 5 грама то може и по повече наи-добре обиколи и разгледаи из форума има много работи за креатина
12.05.05
13:55
АМИНОКИСЕЛИНИ ЖАСКАЙ И НИ СА БОЙ :D