Хранителни Добавки

CR

12.05.05
11:36

Някои може ли да ми каже какже кои са наи - БЕЗВРЕДНИТЕ и ефективни хранителни добкавки които мога да вземам?
До сега сам вземал “Супер Масс 2000 на Био Гейм”, но май няма много ефект!
Благодаря ви предварително!

12.05.05
12:07

Като за начало,ПРОТЕИН,както вече си и започнал,може с КРЕАТИН!Та почни така,после може и L-GLUTAMIN да вземеш!Зависи от финансите!
Не може да няма ефект от протеина,но не разчитай само на него!Храната е 30% от УСПЕХА,след почивката и хубата тренировка!Имай го в предвид!

CR

12.05.05
13:16

Благодаря много
А от каде мога да намеря график за дозирожките? Креатина безвреден ли е? Веднага след тренировка добре ли е да се яде или не ?
Мн ше сам благодарен ако ми отговорите!

12.05.05
13:40

[quote author=“cRuSh”]Благодаря много
А от каде мога да намеря график за дозирожките? Креатина безвреден ли е? Веднага след тренировка добре ли е да се яде или не ?
Мн ше сам благодарен ако ми отговорите!

Всичко е вредно когато се прекалява с него. Ако прекаляваш даже и водата може да ти стане вредна. :)

Принципно се води от напълно пезвредните, въпреки, че аз никога не съм посягал към него.

Дозировките виж в другите теми където се дискутират хран. добавки и методики.

Преди за започнеш каквото и да е се информирай, колко и кога.
Изречението ти, че от онзи твоя гейнер, нямало много ефект ме навежда на мисълта, че не го приемаш както трябва.

12.05.05
13:44

По принцип си пише отзад на опаковката аз сам пил на биогеим ама да ти кажа няма ефект.Ако го пиеш за първи пат направи зареждаща доза по 20 грама на ден в продалжение на 5 дена следващата седмица даваи по 5 грама то може и по повече наи-добре обиколи и разгледаи из форума има много работи за креатина

RE

12.05.05
13:55

АМИНОКИСЕЛИНИ ЖАСКАЙ И НИ СА БОЙ  :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1