31.03.11
19:06
Здравейте!При седнало положение повече от 5-10 мин. при самото изправяне винаги ми пукат колената без болки пия сега глукозамин нз дали ще ми помогне ....... моля който има моя проблем да сподели дали се е лекувал проблема с нещо :)))
Темата беше редактирана от Мирослав Йорданов на 31.03.11 19:06.
31.03.11
19:10
И аз имах проблеми, даже и сега по някой път като ги свия и ми пукат. Не съм взимал никакви хапчета за този проблем. Предполагам че ме боляха от растежа, защото преди тези 3 месеца качих около 12 13 см.
Мнението беше редактирано от Toni Ivanov на 31.03.11 19:11.
31.03.11
19:16
Щом не боли, не е толкова лошо, проблемът идва от загряването, другият път загрей добре тогава опитай, ако пак е така отиди на лекар. На всеки му пукат ставите, зависи дали твоят проблем е извън нормата
31.03.11
19:18
Аз поекспериментирах да пия повече рибено масло като хранителна добавка и “пукането” намаля осезаемо. Сега, дали е от него или чудато съвпадение ... по-скоро първото, мисля.
31.03.11
20:38
И мойте пукат, когато клекам, ама няма болка.
Нищо им няма понякога и при мен се случва, но хубаво загрявай и всичко си е 6 точки. Успех
казано от Димитър Михайлов на 31.03.11, 19:18:
Аз поекспериментирах да пия повече рибено масло като хранителна добавка и “пукането” намаля осезаемо. Сега, дали е от него или чудато съвпадение ... по-скоро първото, мисля.
Омегите много помагат в такива случаи. Помагат и пти възстановяване от трявми, възпаления...абе много качествен продукт.
02.04.11
14:13
То и в моите колене има пукане. Един мой приятел имаше същия проблем , но с болка. Когато отидохме на доктор, и аз се оплаках , но той каза ,че ако няма никъква болка няма проблем, но ако има има и проблем. На приятели ми изписа някъква маз, но аз мисля , че нямаш нужда от такава маз ;)