Стак за маса до 100 лв ?

01.04.11
00:31

Дайте идеи за стак до 100 лв.. намерил съм един протеин на 25 лв. така че до 75 лв - креатин (креатинова матрица) , бцаа , евнтуално някой гейнър - пил съм на сайтек “mass 20” се казваше ако не се лъжа и съм доволен. креатин съм пил на оптимум нютришън но не помня точно какъв беше и не беше лош...кризата ме е хванала яко и с толкова пари разполагам :) идеи и критика са добре дошли !

HE

01.04.11
00:37

Протеин за 25 лв. - това да не е някъква фуражна смеска? Ако ще взимаш, да е нещо качествено, а не колкото да си “на нещо”.
Креатин монохидрат, какъвто и да вземеш е все тая, но все пак някъква по-реномирана фирма и гледай каква е суровината. И да не съм видял “Ама как да го пия” и “каква суровина” - има важна тема, четеш и задаваш въпроси след като си чел вече и знаеш кое какво е.
Вместо гейнър погледни темата “Как да си съставим хранителен режим”. Айде готов си със 100-те лева.

01.04.11
00:38

казано от head_hunter на 01.04.11, 00:37:

Протеин за 25 лв. - това да не е някъква фуражна смеска? Ако ще взимаш, да е нещо качествено, а не колкото да си “на нещо”.
Креатин монохидрат, какъвто и да вземеш е все тая, но все пак някъква по-реномирана фирма и гледай каква е суровината. И да не съм видял “Ама как да го пия” и “каква суровина” - има важна тема, четеш и задаваш въпроси след като си чел вече и знаеш кое какво е.
Вместо гейнър погледни темата “Как да си съставим хранителен режим”. Айде готов си със 100-те лева.

ШШШШШШшшшшшшттт БЕ! Моя дори е по-евтин, пък виж как съм пораснал :D

HE

01.04.11
00:47

казано от Valdis на 01.04.11, 00:38:

ШШШШШШшшшшшшттт БЕ! Моя дори е по-евтин, пък виж как съм пораснал :D

Ти да мълчиш :D Младежа не е прочел темата за креатина, а как мислиш ще се справи с поръчка от щатите или евро съюза? :D Пораснал си щото си слушкал и си папкал :P

01.04.11
00:54

ми протеина някъв внос от гърция един приятел (човека си е доставчик/продавач на добавки) ги зима големи пакети 10 кг .. но съм си доволен,възтановяването е по-добро с него отколкото без него..далеч по-добро бих казъл xD иначе 100 % whey щях да взимам но парите ги няма :/
едит : протеина е НЕувкосен от там и малката цена :)

Мнението беше редактирано от Rasengan94 на 01.04.11 00:54.

HE

01.04.11
01:01

казано от Rasengan94 на 01.04.11, 00:54:

ми протеина някъв внос от гърция един приятел (човека си е доставчик/продавач на добавки) ги зима големи пакети 10 кг .. но съм си доволен,възтановяването е по-добро с него отколкото без него..далеч по-добро бих казъл xD иначе 100 % whey щях да взимам но парите ги няма :/
едит : протеина е НЕувкосен от там и малката цена :)

Да гръцкия насипен протеин - има тема по въпроса можеш да я прочетеш и ще разбереш какво точно си взимаш ;)
И цената е малко дърво за подобен протеин. Виж мнението на колегата по-горе и прочети темата за поръчки от евро съюза.

01.04.11
01:01

Твоя приятел май е доста предприемчив щото тва ми бие на пикко , а да ти продава 1 кило за 25 лв пикко :X :D:D само предполагам

10

01.04.11
01:02

а.к.а. Пик-Ко.
А как разбра, че възстановяването е по добро ? :Д

HE

01.04.11
01:05

казано от hardrlz на 01.04.11, 01:01:

Твоя приятел май е доста предприемчив щото тва ми бие на пикко , а да ти продава 1 кило за 25 лв пикко :X :D:D само предполагам

То и аз това предполагам :D
В залата, където тренирам е хит този насипен “протеин”. Иначе правилно предположих, че е някъква фуражна смеска. Взимал съм само веднъж подобна гадост от магазин за диабетици /това преди години/ и трябва да ти кажа, че с кеф можеш да си изповръщаш всички карантии от “прекрасния вкус”.

01.04.11
01:06

Каквото ще да става , каквито и добавки да зимаш истината си е в манджичката. требва си лапкане , не става само с пудри.състави си режим който можеш да спазваш и който е достатачно богат на въглехидрати и протейни и ще качваш като стой та гледай.
П.П аз ся съм на Голд Стандарт & TrueMass BSN + Jack3d + SizeON Gaspari (креатинова матрица) и в залата “не моа се запра”

01.04.11
01:09

Темата за доставките съм я чел,в момента я препрочитам...
за възтяновяването..ми не се чувствам толкова отпаднал  и мускулната треска отминава по-бързо...

01.04.11
01:21

Режима съм го оправил - около 2500 калорий на ден (не помня точно) около 150 грама протеин..въглехидратите и тях не ги помня 200 и нещо май-бяха... сега мисля да добавя и 1-2 литра мляко в програмата :) та може ли по темата идеи за суплементи за стака :?
(и ако може линк с темата за гръцкия протеин,понеже не намирам нещо...ии тоя не е оня диабетичния и аз съм го пробвал и е отврат...)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1