11.05.05
14:47
Кажете ми каква е разликата между протеин и гейнер!Доколто съм запознат,в гейнера има процентно съдържание на протеин!Когато съм в период на трупане на маса,какво трябва да се употребява,гейнер или протеин!?Кое е по-хубаво!
11.05.05
15:02
В гейнера има по-малко белтъчини, за сметка на въглехидрати. Протеина има изцяло белтъчини. Именно те са най-трудната чяст от менюто, защото трудно се набавят и са скъпи, а въглехидратите са евтини. Затова изцяло ти препоръчвам ПРОТЕИН, а не гейнер. Защо да даваи пари за въглехидрати?!
Значи аз бих те посаветвал да си вземе6 геинар,и протеина е добро ре6ение.Но ако си ре6ил да взимаш протеин на биогеим по добре недеи
Пробвал сам няма полза .Взех си геинар на биофит за 20 лв кг v в него има креатин глутамин амино и о6те витамини много е добар 75 гр ти доставят 877 калории
прави си изводи :)
[quote author=“Randori”]Значи аз бих те посаветвал да си вземе6 геинар,и протеина е добро ре6ение.Но ако си ре6ил да взимаш протеин на биогеим по добре недеи
Пробвал сам няма полза .Взех си геинар на биофит за 20 лв кг v в него има креатин глутамин амино и о6те витамини много е добар 75 гр ти доставят 877 калории
прави си изводи :)
КВОО???/ 75гр - 877ккал??? :shock: :lol: :lol: хахаха