Гейнер или протеин!Кое?

11.05.05
14:47

Кажете ми каква е разликата между протеин и гейнер!Доколто съм запознат,в гейнера има процентно съдържание на протеин!Когато съм в период на трупане на маса,какво трябва да се употребява,гейнер или протеин!?Кое е по-хубаво!

PS

11.05.05
15:02

В гейнера има по-малко белтъчини, за сметка на въглехидрати. Протеина има изцяло белтъчини. Именно те са най-трудната чяст от менюто, защото трудно се набавят и са скъпи, а въглехидратите са евтини. Затова изцяло ти препоръчвам ПРОТЕИН, а не гейнер. Защо да даваи пари за въглехидрати?!

12.05.05
14:00

Значи аз бих те посаветвал да си вземе6 геинар,и протеина е добро ре6ение.Но ако си ре6ил да взимаш протеин на биогеим по добре недеи
Пробвал сам няма полза .Взех си геинар на биофит за 20 лв кг v в него има креатин глутамин амино и о6те витамини много е добар 75 гр ти доставят 877 калории
прави си изводи :)

12.05.05
15:05

[quote author=“Randori”]Значи аз бих те посаветвал да си вземе6 геинар,и протеина е добро ре6ение.Но ако си ре6ил да взимаш протеин на биогеим по добре недеи
Пробвал сам няма полза .Взех си геинар на биофит за 20 лв кг v в него има креатин глутамин амино и о6те витамини много е добар 75 гр ти доставят 877 калории
прави си изводи :)

КВОО???/ 75гр - 877ккал???  :shock:  :lol:  :lol:  хахаха

12.05.05
15:10

Малко си в грешка, няма храна, която да дава 12 ккал за грам ;) :)

12.05.05
15:31

[quote author=”Петко К”]Малко си в грешка, няма храна, която да дава 12 ккал за грам ;) :)

Абе сега се замислих... нафтата, колко ккал беше? :lol:  :lol:

п.п. http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?p=60629#60629

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1