11.05.05
23:33
Незнам , дали има подобна тема и се извинявам ако има такава .
Аз имам един проблем от както почнах да тренирам (от 6-7 месеца) ми стана няква инфекция по рамената започнаха да ми излизат някакви петна които с течение на времето се превращат в гноини пъпки.
Някои имал ли е подобен проблем и зне ли до кога ще сам така ?
П.С бях на кожен лекър , дайе 5 дена в болница , но намаляха на едното рамо изчезнаха почти после пак се появиха :cry: :cry:
Ако си в пубертета е напълно нормално. На мен през лятото особено, гърбът ми става бял от гной :lol: . Нормално си е в пубертета да имаш пъпки, ама ако си по-голям ... лоша работа
наистина,на колко си години,много вероятное да е от възрастта,а не от това,че тренираш,чудно че са ти само по рамената,сигурен ли си че нямаш и по гърба
12.05.05
14:24
По добре се обърни към дерматалог там поне ще получиш компетентно мнение
Ами пичове почи на 18 сам вече . Имам сащо и между гърдите . А за дерматолога , писах че сам ходил даже в болницата заради тях . Един приятел сащо има на него почват да му избиват и по вратът.
Кофти да еба да те е срам да се саблечеш , пак тренирам и всички покажи гърди , покажи гръб ........ Мн кофти да еба :cry:
би трябвало да можеш да различиш обиновено акне от обрив,и аз се бях обринал поедно време и ме държа към месец преди да м се махнат пъпките,с нищо не съм ги мазал
[quote author=“Beliver”]Ами пичове почи на 18 сам вече . Имам сащо и между гърдите . А за дерматолога , писах че сам ходил даже в болницата заради тях . Един приятел сащо има на него почват да му избиват и по вратът.
Кофти да еба да те е срам да се саблечеш , пак тренирам и всички покажи гърди , покажи гръб ........ Мн кофти да еба :cry:
Дума да не става, много гадно е.
Е добре , в болницата какво ти казаха? Обясниха ли ти какво е и как да го третираш?
Опитвал ли си едно мазило - “Тетрациклин” Помга много при по-тежки случаи. В аптеките го има 2-3лв тубата. Ако се мажеш с него и не е някакъв странен обрив, алергичен и т.н. Ще ти помогне, то е антибактериално.
И още един съвет, къпи се хубаво и здраво със САПУН. Важно е добре да се почиства.
Не сам опитжал от тоя “Тетрациклин” от болницата ми казаха просто че е малко усможнено акне и наи вероятно лятото ще ми се оправи щотото лятот нали човек се бели и така . Незнам явно ще почакам до тогава нямам избор друг :roll:
[quote author=“Beliver”]Не сам опитжал от тоя “Тетрациклин” от болницата ми казаха просто че е малко усможнено акне и наи вероятно лятото ще ми се оправи щотото лятот нали човек се бели и така . Незнам явно ще почакам до тогава нямам избор друг :roll:
Как да нямав ве брат! Я се стегни малко! Иди си вземи Тетрациклина и говори с лекар, дали можеш да го ползваш, той е точно за таквиа работи. Поддържай хигиена, прави слънччеви бани.
Брат правиха ми нагревки качили там се осети наи голямо подобрение , пак ся ня ми се ходи сяка сутрин да чакам мн ми бе6е писнало и наи мн ме е яд 15 дена по болниците и кво за никав... бяха се оправили но не на пално и затва вече не ми се занимава с лекари :?
14.05.05
22:47
човече това е само от пубертета и аз нямах пъпки по гърбът сега имам (преди 2 години се появиха) но вече почти ги няма вси4ко се маха с времето.Съвет не ги чопли много много :wink: .Ако искаш да ги махнеш по бързо се печи яко на плажа помага . Лятото изобшто нямам само зимамта ми излизат.НО след годинка няма да ги има изобшто.Пубертет :P