31.03.11
14:02
Как може да си направим фитнес уреди в домашни условия ? На 15 съм и нашите не дават да харча пари за фитнес уреди , затова искам да си направя ! Пък и на фитнес не мога да ходя редовно от училище и уроци по френски език и упражнения по математика ! Искам да си направя уреди като лежанка , нещо за корем , лост или нещо подобно. Ако може и снимки моля :)
Темата беше редактирана от WoMaNsPoRt WoMaNsPoRt на 01.04.11 14:56.
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/43869
Разгледай тук, може да откриеш нещо.
31.03.11
15:34
Аз имам и лост и успоредка вкъщи, мога да ти предложа вариант за лоста, ето моя как изглежда :)
31.03.11
15:42
Намираш си една тръба каквато ти е удобна, само да е желязна, за да може да се заварява, отиваш при първия железар, заварява ти я.После с 4 анкерни болта над вратата и го слагаш лсота, и си готов.Успоредката, моята лично, имам вкъщи две бюра еднакви, около 1.20м високи, слагам ги едно до друго успоредно и ръкохватките отгоре и ето ти успоредка
Мнението беше редактирано от Bojidar Stefchev на 31.03.11 15:43.
Божидаре, без да се обиждаш ама този лост както е направен ако се кача да направя едно набиране или стената ще потдаде или крепежите, а много вероятно и самата конструкция. Конструктивно, никак не е измислен.
На мене ли ми се вижда, че този лост на снимката е прекалено дълъг, особено във края трудно ще се хванеш.
31.03.11
23:54
Ми не е толко зле лоста да ви кажа, само така изглежда иначе е доста здрав.Анкерните болтове са супер здрави по 130кг на всеки му дават, а има 4.Правил ми го е приятел железар, който от 15 години ходи на фитнес тренира 6 дена в седмицата и има същия лост в тях от доста време, наш общ приятел който тежи 150кг се овисва на него и държи лоста без проблем :)
Аз доколкото виждам лоста е предназначен за стена не за таван, или греша? Ако е за стена просто не мога да си представя как не потдава най-малкото в планките за монтаж, за подобен монтаж трябваше да се предвидят 45 градусови разпорки. Но щом казваш, че държи, вярвам ти :)
01.04.11
19:08
Само не разбрах лоста прикрепен ли е за някъде или не ??
01.04.11
23:46
На 45 градуса седят, да за стена е лоста, не е за таван, над вратата седи :)