01.04.11
18:58
Здравеите като за начало аз съм 16 почти 17 години висок съм 167см тежа 54кг след дълъг период на сваляне когато бях 73 кг и оспях да смъкна до 53 кг но бях овиснал сега качих малко маса но ми трябва още много в момента имам следните добавки-Гейнер,Амино,Креатин,Витамини,Рибено масло - напоследнак имам застои в кг и сила стажа ми е 8месеца от които 4 отслабвах чудя се сега какво да зема двоумя се между Слин-сеин и Джак3д имам малко подкожни мазнини и се чуда как да ги махна без да пада мускул и в същото време да тренирам.Имам добър хранителен режим ям около 400-500гр ориз или картофи и към 500-600 гр пилешко месо за закускя ям овесени ядки с мляко и мед -та въпроса ми е каква добавка да зема за да ме изкара от дупката която съм от 3 месеца немога да мръдна а си говорех с много хора които ми казаха че начинаещите изведнъж дърпат в килограмите (чистите).
Засега съм много застъпил зад Слин-Сейн или П-слин което е подобен продукт пак играещ с нивата на инсолина ?
Мерси предварително! Mнения ?
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 01.04.11 19:02.
01.04.11
19:56
Няма такава добавка,дето да те изкара от дупката. И креатина ти е напълно ненужен..Хранителен режим + тренировки..Дори протеина се взима поне след 2-3 месеца,за да си изкараш хранителен режим,не се ползва като заместител на разнообразна храна! И ако искаш да правиш релеф без да губиш маса трябва да си на зоб.
slin sane Става ли за покачване на ММ с лека редукция на мазнини???
Мнението беше редактирано от Xristiqn на 01.04.11 20:51.
01.04.11
20:54
Различните организми реагират различно на слин сейн.
При теб може да не действа а при приятелят ти да действа... няма да разбереш докато не пробваш.
01.04.11
20:58
Постни си хранителният режим.С този стаж какви добавки искаш освен един протеин/амино / витамини? ....
За начало ще качиш 6-7 кг мускулна маса само с 2.2 гр. на телесно тегло протеин + въглехидрати (ти си преценяваш колко, аз от 250 вече омазнявам), предполагам 150-200 може да са ти достатъчни, щом си свалял от 73 на 53.. Като станеш 62-3 можеш да си вземиш протеин,амини,глутамин каквото си избереш а може и 3 ако имаш пари :D По-нататък креатин,азтони буустери и.т.н.
Аз имам предвид че лесно омазнявам сега съм качил малко но още от преди не бях изчистил мн добре сега целта ми е да кача малко маса за да опъна кожата ми сега имам Гейнер,креатин,амино и витамини мисля да зема Слин-сеин защото четох мн.добри отзиви как намалявал малко подкожните мазнини и давал разтеж на ММ - имам изграден хран режим ходя с приятели на фитнес които ми помагат с упражненията следят изпалнението им но явно ми трябва лек стимул (хран.довавка) гледам точно слин сейн защото намаля малко подкожните мазнини и помага за покачване на чиста ММ ? дали да го зема дали е толкова добър колкото в ревюто му? помощ
Riko ползвал ли си слйн сейн да ми подзкажеш малко че вече съм на голям кръстопът :Д
02.04.11
12:33
Щом омазняваш толкова лесно,хранителният ти режим куца..Креатин взимай след минимум 3 години стаж..