Болки в лакътя по време на лицеви

02.04.11
12:48

Явно съм получил някаква контузия докато съм тренирал поразгледах в гоогле.И открих май съм прекалил с натоварването в лакътя  и то явно заради лицевите опори мисля че се казваше на англииски tendonitus болката е само в долната част вътрешноста на лакътя  .Ако някои се сблъсквал с този проблем нека да каже от собствен опит кои упражнения да избягвам и въобще съвети с които биха ми помогнали.

Темата беше редактирана от maja007 на 02.04.11 12:49.

02.04.11
13:04

аз като правя лицеви много ме болят китките то напоследък и кофички като правя ме скъсват. Най добре си почини хубаво докато ти мине и загравяи преди лицевите

АЧ

02.04.11
13:06

Разгревайте хубаво ;)

02.04.11
14:40

снимай и отбележи каде точно те боли и може да получиш някой насоки. От това което разбрах
може да е улнарния нерв или голф лакът (golfers elbow)

02.04.11
15:41

Най-вероятно е тенис калът :Д или голф лакът както каза колегата по-горе, може също да не е става а малките мускулчета околко нея или най-краината част на трицепса, ако е ти е много слаба, може да е мускулно да не е ставно.Но качи снимка с маркер, къде точно те боли за да може да си се помогне максумално ефективно :)

03.04.11
20:54

Болката я усещам точно както е показано на картинката  inner tendon of the elbow

http://www.celebritydiagnosis.com/wp-content/uploads/2010/10/Elbow.gif

03.04.11
22:43

Претоварил си. Тази болка аз я имам или ако правя нещо не както трябва, или ако правя упражнение, което не ми понася добре (френско с крив лост) или когато съм правил лицеви веки ден, че понякога и по 2 пъти на ден (преди ок.6-7 години това :) ). Спираш, чакаш да отмине напълно. След това лицеви най-много 3 пъти седмично, като преди това загряваш стабилно с лакътни ротации.

04.04.11
11:03

Еми да същото и мене там ме боли :) няма срашно не е сериозно, мене ме боли от двуразови само или ако много се натоваря, друг случай когато ме боли е, като тренриам 7 8 дена подред и вече почва, почини си малко, 2, 3, дни и ще ти мине, разгрявай, прави правилно упражненията и така.

Успех :)

04.04.11
13:18

пиши в тубата голф елбоу и гледай упражненията и си ги прави у вас 10 мин на ден отнемат

05.04.11
17:49

така и направих мерси за отговорите доста ми помогна

13.05.11
18:09

От месец и аз имам същия проблем само че болката е между външната част на бицепса и предмишницата и доколкото разбрах от нета се нарича тендинит или по конкретно тенис лакът.Спрях фитнеса преди три седмици но уви още има болка.Боли ме при сгъване за бицепс,дори и като си мия зъбите усещам лека болка.Незнам какво да направя,а искам да тренирам.При теб болката отшумя ли,ако да как?

Модерация: ползването на цифри вместо букви не е позволено.

Мнението беше редактирано от Димитър Михайлов на 13.05.11 18:10.

04.06.11
14:11

Вече не ме боли както преди разредих тренировките и намалих лицевите явно прекалено ми е слаб този мускул и съм го претоварил.

Мнението беше редактирано от maja007 на 04.06.11 14:12.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1