@ Иван Божанов Евала, аз още не мога да прескоча 200 дори :(
П.П Още малко инфо за продажбата на сайта : http://www.capital.bg/biznes/kompanii/2011/04/01/1068999_napazarbg/
казано от CKOTA на 02.04.11, 15:26:
Карфичке, колко си лоша само :D
тц - по-скоро добронамерена съм :D :D :D
Е хубаво предупреди, но пък така любопитството ми нарастна- тва с рицарите не ме изкефи- другото става :D… отивам да спя пак и после в залата...
казано от CKOTA на 02.04.11, 15:44:
Е хубаво предупреди, но пък така любопитството ми нарастна- тва с рицарите не ме
Т’ва с рицарите имаше едно ниво, дето колко пъти съм го мерила откъде да ударя, за да спася пленниците и да изтрепя всичко с един удар....леллел...аама аз ‘щото исках всичко със златен медал. А другото е малко дразнещо, ‘щото има някои нелогични комбинации, освен това дразни, че като цъкнеш на комбинация, коqто вече си открил, пак ти я дава и ти презарежда. Зарибявка е. Доста времеотнемаща :D
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 02.04.11 15:49.
02.04.11
15:55
за математика ли става дума в тоя тест бе... при това положение не се учудвам защо немога да започна :D
02.04.11
15:56
казано от dr jack на 02.04.11, 15:25:
Владея е висшата математика еи!!!! Троика с три минуса ама троика.
напомня ми на последното контролно по математика.... който препише условията на задачите има 3 който иска повече ще трябва да реши нещо :D един се опита да реши една задача и беше сбъркал последния ред и му писаха 3- а аз бях преписал улсовията само и имах 3 което е повече от него :D
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 02.04.11 15:56.
02.04.11
16:05
Във висшата математика най-кофти са интегралите. Пълно извращение с човека :D Слава богу, че вече е зад гърба ми (whew)
Е то не е като да съм прост като кирка , обаче решаваш 3 задачи и имаш индивидуална оценка на всяка.Първата четворка , втората шестица и третата двоика понеже интеграли бях чел малко и доцент Георгиева вика ми ти си чиста двоика. Викам моля ви се хаиде сега даите ми нещо за 3 и оная па ми даде интеграли теория деба , ама нали имам касмет и тегля определен и почвам глупости 2 страници и предавам си вече гледам 3 в книжката и доцентката ми вика едвам 3 моето момче.
Мнението беше редактирано от dr jack на 02.04.11 16:11.
Карфичке, такива убиващи времето нещица има много, а аз съм податлив :D инак аз преди играех на една игра с коли и клавиатурата ми изяждаше много бой... добре че съм с лаптоп и ме е страх :D
Прокс, интегралите по едно време ти се виждат песен- даже и дву и три мерните... щото във всеки учебник ги има, ама комбинирани с друга теория... е мойто е друг филм- аз съм в ТУ ама :D- гадни са
ПП Събудиха ме : (
казано от CKOTA на 02.04.11, 16:35:
Карфичке, такива убиващи времето нещица има много, а аз съм податлив
Знам, знам...и аз, и аз...много податлива... Тия флашчетата...ама аз с клавиатура не мога да играя, само с мишка, та т’ва зума и луксор....изтичаха ми очите нощем...и то като се залепиш, няма отлепяне. А като се докопах до волан - цъках Нийд фор спийд - Моуст уонтед...доста...Това са времеубийци и накрая - “Пу, днес пак нищо не прочетох!” :D
02.04.11
17:12
казано от karfi4ka на 02.04.11, 17:01:
Знам, знам...и аз, и аз...много податлива... Тия флашчетата...ама аз с клавиатура не мога да играя, само с мишка, та т’ва зума и луксор....изтичаха ми очите нощем...и то като се залепиш, няма отлепяне. А като се докопах до волан - цъках Нийд фор спийд - Моуст уонтед...доста...Това са времеубийци и накрая - “Пу, днес пак нищо не прочетох!” :D
Зат’ва от известно време насам не се докосвам до игри...имах лош период на пристрастеност към WoW. Бях се зомбирал тотално...добре, че се осъзнах навреме. :D
казано от ProXxX на 02.04.11, 17:12:
казано от karfi4ka на 02.04.11, 17:01:
Зат’ва от известно време насам не се докосвам до игри...имах лош период на пристрастеност към WoW. Бях се зомбирал тотално...добре, че се осъзнах навреме. :D
И аз се научих да бягам от тях - кат’ дявол от тамян, че се знам какво представлявам...Лошото е като дълго време си се въздържал и попаднеш на нещо - ако не избягаш навреме...
02.04.11
17:44
Мани, мани...Джон Атанасов си е нямал друга работа...сега ние страдаме...горките :D
Добре,че отклонихте разговора от висшата математика...:D , аз пък от нея бягам като дявол от тамян! Математика под всякаква форма изобщо! (puke)
казано от ProXxX на 02.04.11, 17:44:
Мани, мани...Джон Атанасов си е нямал друга работа...сега ние страдаме...горките :D
Да бе, хора без работа, вместо да чете книжки, ми се занимава с изобретения! :D
Аз па губя сума ти време по тия форуми...да бяха един и два...(giggle)
Аз игри не мога да ирая вече освен, ако не са някакви флашчета и такива браузър нещица- просто з 30 минути ми писва... инак форуми, филми и книги бол, а и тубата... абе лудница :D
02.04.11
19:35
познай от първия път ! :D
казано от Едуардо на 02.04.11, 23:36:
Е какво стана със него ?
Пратиха го да пие чай :D
На бележката в полето “МИНИСТЕРСТВО НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО, здравно заведение” кво да пиша?
казано от Valdis на 02.04.11, 23:47:
казано от Едуардо на 02.04.11, 23:36:
Е какво стана със него ?
Пратиха го да пие чай :D
Е да му е сладък тогава :D
03.04.11
00:14
ей ся четох за Мери Бел ( най-малката серийна убийца ) направо щях да напълня гащите... ебати изчадията дето се раждат на тоя свят
http://kriminalnidosieta.com/seriyni-ubiytsi/meri-bel-nay-malkiyat-serien-ubiets/ - ако някой не трябва да спи тая нощ да чете... аз отивам да си взема мечо и да се опитам да заспя :D
Направо ми се доходи на дискотека и ми се досвири на барабанки :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D (dance)
http://www.youtube.com/watch?v=J3JY21CwUFI
На мен освен на дискотека, ми се и допи...
...още! :D :D :D (d)
Мнението беше редактирано от Ирка на 03.04.11 03:28.
03.04.11
09:32
казано от ProXxX на 02.04.11, 16:05:
Във висшата математика най-кофти са интегралите. Пълно извращение с човека :D Слава богу, че вече е зад гърба ми (whew)
Затова най-споменаваното име в математиката е майката на Коши.:D
03.04.11
10:43
казано от Едуардо на 03.04.11, 00:20:
kristiancho, вкарал си се във филма :D
100 % :D тоя фейсбук във всяка втора песен вече присъства.... няква кампания за иронизирането му има май :D
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 03.04.11 10:45.
Зобил кос,
без въпрос -
Гръцка химия нов внос.
И с мерак,
айде пак
инжекция набил отзад.
Зобил, зобил па не спрял -
3 кутии метан изял.
Взел си после анадрол,
с дози дет’ ще убие вол.
Дробът му се надул със връх,
почнал да пикае кръв....
Как зоби кат’ маняк,
бре бре че глупак.
Лично творчество, сутринта в тоалетната :D :D :D :D
малко чалгичка http://vbox7.com/play:1feb0a70
03.04.11
11:08
казано от Миsh0 на 03.04.11, 11:02:
Зобил кос,
без въпрос -
Гръцка химия нов внос.
И с мерак,
айде пак
инжекцияТА СИ набил отзад.
Зобил, зобил па не спрял -
3 кутии метан изял.
Взел си после анадрол,
В дози дет’ ще убиЯТ вол.
Дробът му се надул със връх,
почнал да пикае кръв....
Как зоби кат’ маняк,
бреХ бреХ че глупак.
Лично творчество, сутринта в тоалетната :D :D :D :D
малко да го оправя да е по стихотворно дано не се сърдиш :D
03.04.11
11:29
аа то е песен аз мислех стихотворение и така като си го чета по-добре стои ама незнаех, че е песен е искаме и саундтрак :D