22.03.2011г.:
Храна:
8.00- 2 яйца; мед и сирене;
12.00- свинско пушено филе от бут -100гр.; извара- 60-70гр.; маслини- поне 10бр.; 2 филии от хляб “вита” и домат
16.00- бъдеми- нямах време да си купя кисело мляко, имах страшно много работа, а бъдемите си ги нося в чантата :)
20.00- на ресторант, аман от тези социални контакти :) салата краставици със сирене и две малки свински каренца на скара и 100гр. “Финландия”- водка
тренировка - нямаше
23.03.2011г.
08.00- 2бр. яйца, овес, мед, 1суп.л. извара;
11.00- 1 ф.п.х “вита” намазана с извара, маслини -5;6, домат, 20-30гр. свинско пушено филе от бут
12.30- тренировка
14.30- леща; 60-70гр. свинско пушено филе от бут, салата от зеле
Другата храна ще я дописвам утре.
Тренировка:
15мин.-пътека
тяга - 3 по 15 - с крив лост 7кг.
напад- на вс. крак 3 по 8
добро утро - с крив лост 7кг. 3 по 15
клек - 1 по 10 ; 8; 8
раменни преси - 3 по 10 - с крив лост 7кг.
лег- 3 по 10 - с крив лост 7кг.
15 мин. пътека
18.30 - салата краставици със сирене, 50-80гр. - св. ребра на скара.
Заспах в 21.00 - затова повече не е имало храна.
Мнението беше редактирано от ina_V_ на 24.03.11 09:41.
24.03.2011г.
Храна
08.00 - 2 яйца, мед, сирене, овес
13.30- супа със спанак и овес, 60-70гр. извара и 10 маслини
Тренировка днес няма да има, реших да е три пъти в седмицата. Винаги съм правила нещата както съм ги чуствала, което винаги е водило до пълен хаос :) Сега вече съм решила, че ще правя нещата така както трябва, нещо като тренировка на волята ми.
18.30- салата краставици със сирене и език в масло
Мнението беше редактирано от ina_V_ на 25.03.11 12:37.
24.03.11
14:51
Сега... дано да не те объркам окончателно, но ми се иска да споделя нещо, след като прочетох последното ти мнение. Най-доброто нещо, което можеш да направиш по отношение на хранене и тренировки, е да се водиш от личното си усещане, т.е. да правиш точно това, което чувстваш. Къде е уловката, обаче? За да постигаш успешно целите си с тази стратегия, трябва да имаш достатъчно солиден опит със самата себе си - както с храната, така и с тренировките, за да знаеш кое как точно ти действа. Това иска време и не става особено лесно, но е най-доброто, наистина. До тогава - придържане към проверени правила и стратегии. Когато напипаш своя собствен почерк, спортът се превръща в изкуство. :)
казано от Кольо Пияндето на 24.03.11, 14:51:
Сега... дано да не те объркам окончателно, но ми се иска да споделя нещо, след като прочетох последното ти мнение. Най-доброто нещо, което можеш да направиш по отношение на хранене и тренировки, е да се водиш от личното си усещане, т.е. да правиш точно това, което чувстваш. Къде е уловката, обаче? За да постигаш успешно целите си с тази стратегия, трябва да имаш достатъчно солиден опит със самата себе си - както с храната, така и с тренировките, за да знаеш кое как точно ти действа. Това иска време и не става особено лесно, но е най-доброто, наистина. До тогава - придържане към проверени правила и стратегии. Когато напипаш своя собствен почерк, спортът се превръща в изкуство. :)
Не, не си ме объркал :) А и се радвам, когато пишеш в моя дневник. Общо взето с годините се убедих, че няма нужда човек да открива топлата вода, при условие, че може просто да си включи бойлера :) А за храненето и тренировките съм решила, че ще се доверявам на хората, които разбират повече от мен. А за собствен почерк едва ли ще помисля в близките години. В самото начало и на мен ми минаваха идеи да си платя / дори гледах сайта на Белчо незнам си какъв, май така се казваше/ и да ми направи програма и хранителен режим, но си казах и какво, така никога няма да разбереш това което го правиш защо го правиш. Така започнах да чета вс. сутрин, всички дамски дневници и особенно на новите момичета, защото правех същите грешки като тях. Сега имам собствен дневник и се уча от собствените си грешки :)
Гледам ти последната тренировка и се чудя...
Абе има едно такова животно. Дълго и слабо. Във всяка зала има по 2-3, че и повече като него. Не трябва да се страхуваш от него. (ето ти една снимка -> цък). Опиртай следващия път да се сборите. Убеден съм, че ще го сгънеш на две.
казано от gips на 24.03.11, 19:48:
Гледам ти последната тренировка и се чудя...
Абе има едно такова животно. Дълго и слабо. Във всяка зала има по 2-3, че и повече като него. Не трябва да се страхуваш от него. (ето ти една снимка -> цък). Опиртай следващия път да се сборите. Убеден съм, че ще го сгънеш на две.
В събота ще го пробвам, дано това животно не ме пребори :) Ама няма да му се давам. Сега сериозно: избягвах го защото е 10кг., но така или иначе трябва да поувелича тежеста. Ще пробвам на следващата тренировка, но сигурно ще е за сметка на повторенията, което пък май не е лош вариант.
Имам и един въпрос, дали клека да започна да го правя с тежести?
Мнението беше редактирано от ina_V_ на 25.03.11 09:33.
29.03.2011г.
Храна :
07.30 - две яйца; овесени ядки; мед; сирене
10.00- сурови бъдеми
12.00- ще ходя на тренировка - после ще пиша как е минала
14.30- ще е пиле печено на грил; маслини; домат и краставица
Тези дни не съм писала но храната и водата са ми под всякаква критика / и двете почти ги нямаше/ .Добре, че тренирам. В събота ходих в залата и си направих обичайната тренировка, но с по- тежкия лост и намалих броя на повторенията, не можах повече от 8бр. 5мин. -пътека в началото и 5мин. в края на тренировката- можех и повече но закъснявах за фризьор :) В неделя ходих сутринта на гладно тичах на стадиона и скачах на въже - 30мин. В понеделник - малко храна и нямаше тренировка и много работа. Ще дописвам след тренировката, чакам да стане 12ч. и да отивам :) Пожелавам усмихнат ден на всички :)
29.03.11
09:27
Хмм...тренировките в отсъствието на храна и вода може да се окажат неблагоприятни вместо да ти помогнат. Особено без вода! Умната следващия път, за да не те свестяват в следствие на едновременното настъпване на дехидратация и хипогликемия ;)
казано от ProXxX на 29.03.11, 09:27:
Хмм...тренировките в отсъствието на храна и вода може да се окажат неблагоприятни вместо да ти помогнат. Особено без вода! Умната следващия път, за да не те свестяват в следствие на едновременното настъпване на дехидратация и хипогликемия ;)
Знам,че е така, защото се чуствах адски изморена, без енергия и тонус и във всеки момент в който можех спях. От много време не съм се чуствала така, може би от времето когато бях 42кг. Дори обмислям варианта пак да спра кафето и цигарите :)
29.03.11
09:49
казано от ina_V_ на 29.03.11, 09:42:
Дори обмислям варианта пак да спра кафето и цигарите :)
Кафето можеш просто да го намалиш до 1-2 на ден, а да спреш цигарите ще е най-доброто, което можеш да направиш. :) Аз вече не пуша 1 година и всеки път като видя някой мой приятел с цигара се радвам, че направих тази крачка. Е, запалвах на няколко пъти по 1-2 цигари на тежки запивания, но те не се броят :P
Здравей, не ти ли е малко слабо храненето преди тренировка. Аз ако хапна толкова малко няма да имам никаква енергия и сила. Защо бадемите не ги хапнеш следобед, а преди тренировка не хапнеш малко извара и плод, а към обяда може да добавиш - ориз, грах и т.н.
казано от ProXxX на 29.03.11, 09:49:
казано от ina_V_ на 29.03.11, 09:42:
Дори обмислям варианта пак да спра кафето и цигарите :)
Кафето можеш просто да го намалиш до 1-2 на ден, а да спреш цигарите ще е най-доброто, което можеш да направиш. :) Аз вече не пуша 1 година и всеки път като видя някой мой приятел с цигара се радвам, че направих тази крачка. Е, запалвах на няколко пъти по 1-2 цигари на тежки запивания, но те не се броят :P
Аз ги бях отказала, 6 месеца не бях пушила но бях спряла и кафето и на последно време си пия всяка сутрин кафе с една, две цигари а ако отида на събиране си попушвам :) Явно просто трябва да спра кафето, не че пуша като преди, на седмица си купувам 1 кутия. Не че е успокоително но ..... :)
казано от karpi на 29.03.11, 09:57:
Здравей, не ти ли е малко слабо храненето преди тренировка. Аз ако хапна толкова малко няма да имам никаква енергия и сила. Защо бадемите не ги хапнеш следобед, а преди тренировка не хапнеш малко извара и плод, а към обяда може да добавиш - ориз, грах и т.н.
Здравей, слабо е да но нещо на последно време не мога да се организирам в храненето а и тренировките по принцип ми бяха в 17.00часа, а сега съм ги изместила в 12.00ч заради треньорката ми и обедната ми почивка. Абе май си търся оправдание пред себе си, трябва да се взема в ръце :) Благодаря ти за съвета, със сигурност ще променя храненето :)
Реших ще си изместя пренировката след работа / след 17.00/ , така или иначе виждам, че инструкторката ми прави вече все по- малко корекции при изпълнението на упражненията. От две седмици / от както ходя на обяд/ все бързам, защото почивката ми е 1час, не че не закъснявам за работа :) Но най-важното е, че не мога да си оправя храненето. В неделя залата не работи, така, че ще ми остане една събота с иструктор и два други дни без. Толкова ми е объркано какво да правя, но явно ще е на принципа “проба-грешка”, ако някой има други идеи или смята, че още ми е раничко да си тренирам сама, ще се радвам да чуя мнения :)
29.03.2011г.
Храна :
07.30 - две яйца; овесени ядки; мед; сирене
12.00- пиле на грил - бяло месо с кожа този път, маслинки, краставица, грах от кутия, айрян и 1 ф.п.х “ВИТА”
15.30- кисело мляко 300гр. 2%
17.00- ще тренирам
19.00- не съм мислила вечеря
Вече утре ще дописвам и коригирам, дано пак нещо не претърпи промяна. Може би трябва да си пиша отчета за деня на следващия ден :)
Мнението беше редактирано от ina_V_ на 29.03.11 15:07.
Тренировка 29.03.2011г. - както казах мислех да тренирам на обяд, но тъй като бързам да се връщам на работа, реших да я направя в 17.30 след работа.
5мин. - пътека - 4 степен
3 по 10 - лег - 10кг.
3 по 10 клек- без тежести - чудя се дали да започна да добавям?
3 по 10 на крак напад
1 по 10;8;8 - раменни преси- 10кг.
3 по 10 - добро утро- 10кг.
3 по 10 -тяга -10кг.
30 мин. - пътека - интервали 4/8 степен , като на всеки 6 мин. стачах на въже по 1;2мин.
Много ми хареса тренировката. Започна в 17.30 и приключи в 19.00
20.00- домат, маслини и приготвих нещо като миш-маш на тефлоновия тиган, без мазнина / червена печ. чушка, сирене, яйце, пилешко месо/
Заспала съм в 21. часа, тази тренировка ме размаза явно, не че имам проблеми със съня, ама поне като си легна мога да гледам някой филм. След тренировката усетих някакво напрежение в ставите, не болка но ми беше дисконфортно, дали трябва нещо да направя / примерно лекар, добавки, изследвания/ или е нормално, защото освен на раменните преси на др. упражнения не ми тежаха тези килограми? Усмихнат ден на всички :)
30.03.2011г.
08.00- 2яйца, овес, мед, сирене
12.00- пилешко месо печено на грил , маслини, грах/ от консерва/ , домат
16.00- кисело мляко 2% - цяла кофичка
20.00- омлет на тефлоновия тиган с кашкавал и краставица
22.00- една зелена ябълка - знам, че не е най-подходящия час за плод, само че много ми се прияде.Абе няма да правя драма за една ябълка :)
Тренировка - нямаше.
31.03.11
08:56
Яйца, овес, мед, сирене... няколко пъти ти заглеждам закуската и колкото пъти я погледна, толкова пъти огладнявам! :D Ще си “организирам” едно хубаво сиренце аз - натам отиват нещата определено! Комбинацията е повече от приятна (а е и качествена като храна за старт на деня). Не съм закусвал с комбинация сладко-солено отдавна, май е време да разнообразя...
Ябълката не я мисли. Ако ще се хапва плод вечерта, то ябълката е един от най-безобидните варианти - нисък гликемичен индекс, пектин + кеф. (sun) Затова ако не е нормална практика, изобщо няма нужда от драма.
Клякането... олекнаха ли ти 3 серии по 10 повторения? По принцип има 4 начина да увеличиш натоварването - (1) увеличаваш тежестта, (2) увеличаваш броя на повторенията в серията, (3) увеличаваш броя на сериите и (4) намаляваш времето за почивка между сериите. Не съм ги написал в някаква значима последователност, можеш да избереш която и да е от тези стратегии и да увеличиш натоварването от това упражнение. По-подготвените спортисти могат да приложат едновременно повече от една такава стратегия, но то си е въпрос на конкретна преценка. Според мен ако при 10-12 повторения в серия упражнението ти е “олекнало”, вече е време да “пипнеш нещо” и да увеличиш натоварването.
казано от Кольо Пияндето на 31.03.11, 08:56:
Яйца, овес, мед, сирене... няколко пъти ти заглеждам закуската и колкото пъти я погледна, толкова пъти огладнявам! :D Ще си “организирам” едно хубаво сиренце аз - натам отиват нещата определено! Комбинацията е повече от приятна (а е и качествена като храна за старт на деня). Не съм закусвал с комбинация сладко-солено отдавна, май е време да разнообразя...
Ябълката не я мисли. Ако ще се хапва плод вечерта, то ябълката е един от най-безобидните варианти - нисък гликемичен индекс, пектин + кеф. (sun) Затова ако не е нормална практика, изобщо няма нужда от драма.
Клякането... олекнаха ли ти 3 серии по 10 повторения? По принцип има 4 начина да увеличиш натоварването - (1) увеличаваш тежестта, (2) увеличаваш броя на повторенията в серията, (3) увеличаваш броя на сериите и (4) намаляваш времето за почивка между сериите. Не съм ги написал в някаква значима последователност, можеш да избереш която и да е от тези стратегии и да увеличиш натоварването от това упражнение. По-подготвените спортисти могат да приложат едновременно повече от една такава стратегия, но то си е въпрос на конкретна преценка. Според мен ако при 10-12 повторения в серия упражнението ти е “олекнало”, вече е време да “пипнеш нещо” и да увеличиш натоварването.
Ники, радвам се че моя дневник ти въздейства така или по скоро закуската ми :D
31.03.2011г.
Храна:
8.00- 2бр. принцеси с кашкавал - фляб “Вита”
12.00- пилешко месо на грил; салата зеле; ориз и грах
16.00- 2бр. филийки “Вита” намазани с лютеница, пилешко филе на скара
17.30 Тренировка:
5 мин. пътека - 4 степен
лег - 5 по 5 - 14кг. - май можех да сложа и повече килограми, но ме достраша :(
раменна преса- 3 по 8 - 10кг. -
клек - с гири по 5 кг. - във всяка ръка - 10; 8; 5; 5
напад - със същите гири по 5кг. - на всеки крак 4 по 5
добро утро - 3 по 10 със 14кг. - замислих се дали да не сложа повече килограми и да го направя 5 по 5, но още не се чуствам уверена, може би следващия път :)
тяга - 3 по 10 с 14кг. - на това упражнение положих толкова старание, колкото повече чета как се изпълнява, толкова повече се паникьосвам, но пък съм доволна, защото треньорката ми смята, че се справям
18 мин. пътека - редувах 4/8 степен - 2:1
2мин. въже - когато се изморя, започва голямото заплитане :)
21.30 - пил. бутче печено във фурна и салата ряпа с морков + 1 лъжица извара
Тази тренировка явно много ме е изморила, заспах на дивана още в 8 часа, станах само да хапна /не ми се ядеше/ но знам, че е задължително вечерното хранене :) Тази сутрин не ми се ставаше.
Пожелавам на всички усмихнат ден :)
01.04.11
10:32
На “добро утро” по-добре внимавай и не прекалявай с тежестите. Не падай под 8 повторения и го използвай главно за тонус и “фитнес” цели. Не си заслужава риска при положение, че нямаш сериозни цели да ставаш състезателка ;)
казано от ProXxX на 01.04.11, 10:32:
На “добро утро” по-добре внимавай и не прекалявай с тежестите. Не падай под 8 повторения и го използвай главно за тонус и “фитнес” цели. Не си заслужава риска при положение, че нямаш сериозни цели да ставаш състезателка ;)
Защо да не падам под 8 повторения, на това упражнение техниката ми е най - добра, хахаахах или поне така си мисля аз :) Божееее колко съм скромна :) А сега сериозно : Защо да не падам под 8 повторения ?
01.04.11
10:45
За да правиш по-малък брой повторения съответно трябва да увеличиш тежестта, а именно това искам да ти кажа да внимаваш с тежестта, защото упражнението е опасно и само веднъж се греши :D Просто не си заслужава...вдигай си леко по 8-10 повторения и т’ва е :)
01.04.11
10:58
казано от ina_V_ на 01.04.11, 10:05:
Мдам... знам те аз - искаш да направиш така, че заради перманентен глад да започна да се тъпча до обезумяване, съответно - да пусна шкембе и да стана атлетичен като плазмодий! :D
P.S. Днес е 1-ви април все пак! Усмихвай се повече! (sun)
казано от ProXxX на 01.04.11, 10:45:
За да правиш по-малък брой повторения съответно трябва да увеличиш тежестта, а именно това искам да ти кажа да внимаваш с тежестта, защото упражнението е опасно и само веднъж се греши :D Просто не си заслужава...вдигай си леко по 8-10 повторения и т’ва е :)
А това не се ли отнася и за тягата ?
01.04.11
11:29
Разбира се...то всяко упражнение може да се превърне в опасно ако не се спазват елементарни правила и техника на изпълнение, но...знам ли, тягата ми се вижда доста по-безопасна в сравнение със стойка и 90 градусова чупка в кръста с натоварен лост върху раменете ми. Самото движение на тялото е различно. При тягата използваш и адски много стабилизиращи мускули, които разпределят напрежението наравно и то не е съсредоточено в кръста, докато при “добро утро” всичко отива в кръста. :) При тягата ако заключваш кръста и не се правиш на супермен и не се опитваш да вдигаш невъзможни килограми шанса да се контузиш не е много голям. :)
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 01.04.11 11:30.
казано от Кольо Пияндето на 01.04.11, 10:58:
казано от ina_V_ на 01.04.11, 10:05:
Мдам... знам те аз - искаш да направиш така, че заради перманентен глад да започна да се тъпча до обезумяване, съответно - да пусна шкембе и да стана атлетичен като плазмодий! :D
P.S. Днес е 1-ви април все пак! Усмихвай се повече! (sun)
Ама и ти ме поощри, че закуската ми била качествена :) И аз си ги хапвам тези палачинки, мажа си ги с мед и си добавям сирене и сега осъзнавам, че атлетичността ми ще е като на плазмодий с дневник във фитнес сайт :D Знаех си, че мога да разчитам на приятелството ти :) Пожелавам ти много усмивки днес :)
Мнението беше редактирано от ina_V_ на 01.04.11 11:41.
казано от ProXxX на 01.04.11, 11:29:
Разбира се...то всяко упражнение може да се превърне в опасно ако не се спазват елементарни правила и техника на изпълнение, но...знам ли, тягата ми се вижда доста по-безопасна в сравнение със стойка и 90 градусова чупка в кръста с натоварен лост върху раменете ми. Самото движение на тялото е различно. При тягата използваш и адски много стабилизиращи мускули, които разпределят напрежението наравно и то не е съсредоточено в кръста, докато при “добро утро” всичко отива в кръста. :) При тягата ако заключваш кръста и не се правиш на супермен и не се опитваш да вдигаш невъзможни килограми шанса да се контузиш не е много голям. :)
Сега разбрах :) Аз не се товаря много, тези 14кг. сигурно на много хора ще им се сторят смешни. Мерси за съвета :)
01.04.11
11:43
Мани ти другите хора. Важно е на теб дали ти е тежко, а не на тях, нал тъй? :D
казано от ProXxX на 01.04.11, 11:43:
Мани ти другите хора. Важно е на теб дали ти е тежко, а не на тях, нал тъй? :D
тъй, тъй :D
01.04.2011г.
Храна
08.00- 2 филии “Вита” с кашкавал
12.00- пилешко месо, 2 филии “Вита” намазани с лютеница ; ориз - 50гр.; грах - 50гр.
16.00- 200гр. кисело мляко; 100 гр. пушено пуешко; домат и краставица
20.00- руло “Стафани”- от телешка кайма - 100гр.; зеле с моркови + салата млечна салата + чаша червено вино
Тренировка - няма;
02.04.11
13:59
Дано днешната закуска е била по-богата на белтъчини от вчерашната. Само това те дели от почти перфектно меню :P
казано от ProXxX на 02.04.11, 13:59:
Дано днешната закуска е била по-богата на белтъчини от вчерашната. Само това те дели от почти перфектно меню :P
Такава е :) но последно
02.04.2011г.
Храна :
09.30- 2бр. принцеси с кашкавал - можеше да добава кисело мляко
11.00- Тренировка:
5мин.-пътека - 4степен
лег 5 х 5 с 14кг.
раменни преси 3 х 10 с 10кг. :( много ми тежи
напад 3х 5 на вс. крак с 2гири по 5кг. всяка
клек 5х5 с по 2гири с по 5кг.
добро утро 3 х 10 с 14кг.
тяга 3х 10 с 14кг.
пътека - 20мин. - 1: 1 на 4/8 степен
въженце 3мин. - направо си е смешно но си го пиша, можех и повече но бързах за козметик :)
14.00- пиле на грил около 100-130гр.; 3 лъжици императорски ориз; зелена салата; 1 филия пълнозърнест хляб
другата храна ще я дописвам, чудя се дали да не поогранича този хляб, май не ми е нужен. Тренировката ми, много ми харесва. ПОЛИ, ГОЛЯМО МЕРСИ!
А какво стана с ЗВЯРА? Викни някой да те пази, ако те е страх, но съм убеден на 99%, че няма да имаш затруднения. Не си вярваш достатъчно и това май ти пречи(казвам го с добри чувства).
казано от gips на 02.04.11, 19:25:
А какво стана с ЗВЯРА? Викни някой да те пази, ако те е страх, но съм убеден на 99%, че няма да имаш затруднения. Не си вярваш достатъчно и това май ти пречи(казвам го с добри чувства).
Последните няколко тренировки сме в изключително близки отношения с този ЗВЯР, дори ако забележиш го товаря с тежести /+4кг./, няма по-тежък в тази зала която ходя / 10кг./ :)
Мнението беше редактирано от ina_V_ на 02.04.11 21:15.
Няма да описвам неделния ден, две хранения абе несериозна работа, тази сутрин се събудих озверяла от глад. Май повече няма да си го причинявам и после защо съм нямала резултати. Чак ме е яд на самата мен :( Добре, че днес ми е тренировъчен ден, че след тренировката съм сигурна, че ще ми се пооправи настроението. На всички пожелавам усмихнат ден :)
04.04.2011г.
Храна :
08.00 овесена питка, кисело мляко 2% - 100-150гр., лютеница 30 - 40гр.
12.00- пиле със зеле и ориз/ беше мазно/ шопска салата
16.00- краставица; домат; 100гр. кисело мляко и 40-50гр. свинско пушено месо
19.30 100гр. извара; домат; 5 маслини; 50-60гр. пилешко филе приготвено във фурната с кисело мляко.
По- късно мога да хапна извара но само ако огладнея, на последно време ме гони един глад за въглехидрати, много странно, до нищо хубаво няма да доведе това :(
Тренировка-нямаше. Приключих работа и няма какво да се оправдавам, реших, че ще ходя по магазините и направо ги размазах. Важното е, че не съм “капо”. Доволна съм прибрах се с много чанти :)
Замислям се върху варианта да включа въглехидрати само в закуската и да увелича мазнините. Нещо пак съм полудяла на темата :”Искам да видя по-бързо резултати?”, тази седмица ще пътувам и от понеделник ще реша, но приемам мнения :)
05.04.2011г.
Хранене:
08.00- овесена питка + кисело мляко- 100гр.
12.00 Тренировка - никаква енергия по средата на тренировката направо ми се разтрепериха коленете .Трябваше да ям към 10.00- но нещо се отнесох в работа
5мин.-пътека -4 степен
клек - 3 по 10 с гири по 5кг. във всяка ръка
напад- 4 по 5 на вс. крак с гири по 5кг. във всяка ръка
добро утро - 3 по 10 с 10кг.
лег- 5 по 5 с 14кг.
раменни преси- 10 ; 8 ; 8; 5 с 10кг. лост - много ми са трудни :(
тяга - 3 по 15 с 14кг.
20мин. - пътека - 4/8 степен 2:1 мин
14.30- пилешко филе - 80гр., яйце със спанак и 1бр. домат
18.10- супа от спанак и моркови и 100гр. извара
Ще дописвам утре останалата храна. Пожелавам на вс. усмихнат ден :)
Мнението беше редактирано от ina_V_ на 05.04.11 18:49.
06.04.2011г.
Храна :
08.00- 2 яйца, овесени ядки; кисело мляко -100гр.
13.00- 1 яйце със спанак , краставица и 80гр. пилешко филе
16.00- ще е 80гр. пилешко филе и половин краставица
Днес заминавам на семинар до петък. Ще се постарая храната да ми прилична и ако мога да си спазвам часовете за хранене. Тренировки няма да има поне до петък. Сигурно ще са събота и неделя или събота и понеделник. На последно време съм си я подкарала през просото, май трябва да се взема в ръце. Най-интересното е, че всички хора които не ме виждат вс. ден ми казват, че съм отслабнала а и аз съдя по дрехите /старите и новите, купих си дънки с 1номер по-малки/ а на килограми не съм мръднала :) При положение, че във вс. тренировка имам клекове и напади и всеобщото мнение /дори на треньорката ми/ е , че ще ми растът обиколките на краката май поне за себе си го разбих този мит. Виждам разлика единствено в д...то, но тя ми харесва, защото структурата или гена ми е такъв, до преди винаги съм била със “сплескано” д....пе :) Абе това което виждам, харесвам много повече. Краката ми стават по стегнати и оформени :) Единственото нещо което още не мога да постигна, въпреки, че и тук имам резултати и то не малки, това е корема. Незнам дали някога ще го видя, така както искам. Няма да се оправдавам с гена си /защото видях, че когато човек иска, може да попромени това онова/ но майка ми има същата структура, слаби крака, сплескано д...пе и “щръкнал” корем. На моменти много се отчайвам, само че хората в този сайт много ме стимулират. Пожелавам на всички усмихнат ден а на себе си щури купони с по-малко алкохол, хахахахах :)