12.05.05
12:51
добре ли е направо като почна да хода на фитнес,още отначалото да почна да пия протеинчета:)?и като съм футболист,55кг кое повече ми препоръчвате гейнер или протеина?!?
[quote author=“Botev_PD_1912”]добре ли е направо като почна да хода на фитнес,още отначалото да почна да пия протеинчета:)?и като съм футболист,55кг кое повече ми препоръчвате гейнер или протеина?!?
Имайки в предвид факта, че тренираш футбол, най-добре е да си приемаш допълнително гейнер и без да ходиш на фитнес./килограмите май са ти ниски, колко си висок/.
За покачване на масата е по-удачно гейнер. Въпреки, че може и сам да си съставяш по-евтин гейнер като си набавяш разделно съставките му, но ко не можеш купи.
[quote author=“Randori”]Да така е за кг наи-добре си вземи геинар.Лично аз качих 5кг от 1 кг
А!! хахаха, пич ти ме уби ве. хаха :lol: :lol: Качил си 5 кг от 1кг :P
Смятай ако си вземеш 5 кг, направо на Олимпията те класираме? :P
* Килограмите не се качват самопроизволно от прахчета, а от общото хранене и консумация на хран. продукти :idea: :D
Абе така е, ама всички си мислят, че разните му там добавки увеличават мускулната маса. Което не е вярно ;)
12.05.05
15:21
Аз до ся тожа гейнер несам го чувал тай като сам взимал само Протаини. Но ако искам да си го взема от някоя Аптека .... има ли друго наименование или само Гейнер се казва?
[quote author=“cRuSh”]Аз до ся тожа гейнер несам го чувал тай като сам взимал само Протаини. Но ако искам да си го взема от някоя Аптека .... има ли друго наименование или само Гейнер се казва?
Бухваш в чувала, мляко, протеин, мед и креатинче/по желание/ и му лепваш етикет гейнер.
И си готов.
12.05.05
16:22
” креатинче/по желание/ ”
Kakav to4no kreatin i koli4stvata mejdy prodyktite ako moje da mi napi6e6 MN ama MN 6e sam ti blagodaren tai kato trebva da galtam ne6ty :> !PLSSSSSSSSSSSS
12.05.05
16:33
175 санта висок:( еми немога майна,с тея тренировки по футбол,а и явно съм с бърз метаболизъм?!!кфо ще кажете да си зема масс гейн...гейнер 1кило бил 14лв някаде?!?
12.05.05
16:36
тоест май по-точно.....супер масс гейн ли беше...нещо от тоя род:)та препоръчаите нещо,ако може и цена горе/долу! е неможе ли и фитнес и футбол:)?!?