Готвене с конвекционна фурна

03.04.11
10:12

Мисля да си купувам. Дали си заслужава?

03.04.11
10:28

Определено! Снощи правихме св. гърди, стават страхотни. Скумрията също става перфектна, общо взето фурната е подходяща за печене, не става за готвене на манджа примерно.

03.04.11
10:34

Да, Valdis наскоро ме подсети, че имам :D

Ребърцата стават невероятни :P

03.04.11
11:27

Основно ми трябва за приготвянето на месо и дреболии (дроб, сърца и др.) А колко време отнема приготвянето на месото? Вярно ли е, че може да се слага замразено?

03.04.11
11:27

Колко струва тази? Ии откъде е поръчахте :D

03.04.11
12:05

Един познат продава такава Професионална, ако някой има сериозно желание да го попитам за цена?

03.04.11
12:38

Аз също имам, ама рядко готвя.... най-вече пиленца. Сигурно,защото женската част е семейството готви по-вкусно....  Няма да е лошо да кажете някоя друга рецепта за конвекционална, за кулинарен инвалид като мен (rock) , че утре може и на улицата да ме изхвърлят. Също и някои ако каже какво е функция за самопочистване ще съм доволен, че от бая време чакам... не се самопочиства

03.04.11
13:25

казано от gips на 03.04.11, 11:27:

Основно ми трябва за приготвянето на месо и дреболии (дроб, сърца и др.)

Идеална е за такива цели, за времето - зависи, за замразеното - не знам.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1