Л-карнитин ?

03.04.11
00:15

Привет на всички :)
От няколко часа преглеждам форумите и видях че има много добри отзиви за приемането на Л-карнитина :)
Аз се мъча да сваля килограми вече от месец чисто :) Въпросът ми е наистина ли е толко добър  и има ли някъкви странични ефекти ?  Защото се опасявам че ако го почна и после спра да го приемам ще върна всичко двойно , а не искам това.
Благодаря ви предварително ! ;)

03.04.11
01:07

Няма странични ефекти, от него няма да свалиш много и няма да върнеш много заради това, че ще го спреш. Отслабването не се крие във вълшебно хапче, за съжаление. Трябва много пот и труд, но най-вече хранителен режим.

03.04.11
10:16

Мхм...добри отзиви...при мен карнитина не действа,аз си го обяснявам със големия прием на месо,и поне килото патешки сърца седмично,и телешкото и сърцата са бъкани с естествен Л карнитин,и явно организма ми е наситен

По интересното е че и на жена ми не влияе,а тя много рядко консумира месо

Както каза колегата,не очаквай чудеса,да не кажа нищо

03.04.11
10:18

На мен ми влияе много добре, дори в по-скромни дози (1 гр.), но да си задам тук въпроса. От утре ще имам 3 почивни дни. Да го пия или да прекъсна приема?

KY

03.04.11
10:34

Без аеробна тренировка ефекта е почти нула. Пил съм до 20гр дневно, във всякакви форми. При този в разтвор - “течен” (много идиотски, но наложил се термин), сякаш потенето беше най-голямо.

Мила

03.04.11
10:36

казано от Anelia на 03.04.11, 10:18:

На мен ми влияе много добре, дори в по-скромни дози (1 гр.), но да си задам тук въпроса. От утре ще имам 3 почивни дни. Да го пия или да прекъсна приема?

Няма смисъл да го спираш в не тренировъчен ден. Пиеш го сутрин след ставане и вечер преди лягане - инфо темата за Л-карнитин на @emzo.

@Dean Petrov - съмнява ме организма ти да се е наситил с л-карнитин от храната и за това да не ти действа. При всеки е различно, но когато дозата е по-голяма се усеща някаква разлика. Аз лично пиех по 4-5 гр. преди тренировка, но не мога да кажа, че е имало някакъв осезаем ефект. :)

Мнението беше редактирано от Мила на 03.04.11 10:39.

03.04.11
10:45

Mon coeur est a vous

Напълно вероятно е, в телешкото го дават над 2,5гр на кило,в сърцата е дори над 4 грама на кило
На есен,аз купувам 60-70 кила 3 месечно теленце и до март изчезват :)

Приемал съм карнитин под каквито и да е било форми,системи и тнт,без ефект

03.04.11
11:24

За мен лично карнитина трябва да се приема по 3-4 грама на ден, не повече от 20-25 дена, защото организма тогава наистина се насища. А и вие говорите за ефекти от карнитина сякаш е магически хап. Това е аминокиселина, подпомага транспортирането на мазнините към митохондриите, където се използват за енергия. Нещо такова помня :D

03.04.11
14:44

ами тогава да ми препоръчате някъкъв друг медикамент които може да ми “помогне” малко , защото много бавно свалям .... ;(
Висок съм 173 на 87 кг. Тичам почти всеки ден , правя коремни сутрин и вечер.

Не знам какво разбираш под бавно и бързо сваляне, но ако смъкваш повече от килограм, килограм и половина на седмица, значи нещата не отиват на добре т.е. гориш мускулна маса. :)

03.04.11
15:30

аз искам да сваля в коремната област. имам огромно бирено коремче и искам да го махна за лятото

03.04.11
15:57

проблемните зони се виждат ...

04.04.11
10:17

Юзер ПроХХХ има много добри теми за хранителни режими и калориен баланс,хвърли им едно око,това е най важно...няма как съсъ твоя режим до сега,да сваляш,промени си хранителния режим.
И зарежи бягането вечер,вечерта е за други “неща”,които повярвай ми,са във декади по добри от бягането.

Пример:
С риск да ме оплюят много сериозно,но е 100% пробвано от мен,работи,и е много приятно :)
Купуваш си Ерофорт,шибваш по 2 на ден,като първото рано сутрин,второто някъде към 8,и към 9,хващаш под ръчичка жената на живота ти и до 12 във спалнята
Този режим,страхотно удря във коремната област,уверявам те!
Още по добър ефект има ако го съчетаеш със Левитра

07.04.11
14:13

Забелязвам страничен ефект от Л-карнитина изтръпване на ръцете. На някой друг да му се е случвало?

09.04.11
00:36

Ха, и аз забелязях изтръпване - на краката обаче, под коленете. Усетих го само първата седмица от приема, после ми мина :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1