03.04.11
13:38
Здравейте, искам да попитам за тази програма - Написано е, че трябва да се правят 20-30 повторения с по-малки тежести, на мен ми трябва за изграждане на мускулна маса, ако правя същата програма, но по 8 повторения с по-големи тежести ще има ли ефект или трябва да си я правя по 20 повторения. Пак казвам, че искам да кача мускулна маса. http://www.topfatlosstrainer.com/2009/10/24/how-to-get-ripped-like-cam-gigandet-in-never-back-down/
Благодаря предварително.
03.04.11
13:51
1во - това в скобите работни тежести ли са ?! как може в тренировъчна програма да пишеш работните тежести - някой вдига 50 някой вдида 100…
2ро - не видях крака в програмата ....
3то - тая програма я е писал някой на моя акъл недей да я правиш :)
03.04.11
14:07
Мене ми хареса точно това, че няма крака в нея, всеки ден ходя сутринта на футбол, а вечер на фитнес, тоест не искам въобще да работя за тях.
Това за тежестите е голяма простотия наистина, но са написали Cam Gigandet точно как я е правил, с колко килограма.
03.04.11
14:13
и като го гледаш така много ли е здрав... :D както и да е това явно ще е поредната тема в която определен кръг от хора (ние) ще се опитаме да отворим някой ( теб ) по темата за краката важноста им и факта, че това, че играеш футбол не е никакво извинение :) по-скоро е признак на повърхностно отношение към градежа на мускулесто тяло
03.04.11
14:27
Добре, просто не искам да ми стават големи краката, може и да не съм много компетентен на тема крака, но искам да те попитам, как искаш да е гардероб при положение, че програмата се прави с 20 повторения и малки тежести.. Както и да. :) Мерси все пак за отговорите :P
03.04.11
14:31
ми аз незнам как си се спрял на неговата програма ( приличами на някой с 2месеца стаж ) ?! аз като те гледам на аватара май си по-як и от него ( няма ирония тук просто като ви сравня )... избери си нещо по хардкор бе... малко тестостерон да има в цялата тая работа какво е тва’ 20повторения и жените не правят по 20 повторения вече... зимаш някой по базова програма ... ядеш, спиш, тренираш ставаш голям мацките се кефят ... това е живота
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 03.04.11 14:32.
03.04.11
14:48
Я погледни тая и кажи дали е добре - http://www.bodybuilding.com/fun/beginner-to-advanced-bodybuilder-in-12-weeks.html
Вече съм на седмица 2 и съм доволен, проблема е, че първите 6 седмици на гърди се набляга супер малко.. И затова мислех да я сменя с тая, защото има повече упражнения за гърдите.
03.04.11
14:53
набляга се на гърди малко - не е вярно
като сложиш много упражнения за гърди ще станат по-големи - не е вярно
това, че има повече упражнения за гърди какво значи... нищо той мускула расте като се възстановява не като тренира ;) ... професионалистите правят по 4-5упражнения за гърди максимум а ти какво искаш.. :) 3упражнения са ти достатъчни айде като напреднеш може да си позволиш 4то упражнение :) 12серии за гърди общо са напълно достатъчни .... ( да не кажа и по-малко )
03.04.11
15:05
става въпрос, че в седмица 1-3 се прави само лежанка 3х10 повторения. После стават 2 упражнения за гърди, явно трябва да съм търпелив и да следвам програмата, а не да си правя собствени изводи.
Благодаря ти много за всичко написано, помогна ми бая. :P :)
Мнението беше редактирано от Йордан Божилов на 03.04.11 15:06.